da li su danasnji tipovi suvise isfeminizirani...

Kazanova:
Sa' cu ti objasnim: kako je Jovo Tosevski objasnjavao da muskarci imaju 2 nagona (za sexualnim spajanjem i zastitnistva) to je ovaj drugi ugrozen ovom krizom a tu istu krizu zloupotrebljavaju marginalizovane (pederske) grupe koje vide priliku da opravdaju svoje bolesti da bi se nekako ukljucili u normalne tokove zivota ( a to nikada nece uspeti jer ih je priroda sama odbacila i sklonila), tako i neki labilni prihvataju tudje stavove (zenske), poistovecuju se sa zenama, ne poznaju sami sebe, svoj pol, misle da je drugi bolji (a taj drugi pol misli da je muski pol bolji) i eto tako. Taj nagon zastitnistva se kod savremenog coveka ispoljava u mogucnost zarade (briga i zastita slabijeg pola i potomstva) pa kako je to sada smanjeno (mogucnost zarade) to se sada jaci pol oseca ugrozenim a zenski sada vidi mogucnost i njenu vecitu "borbu za ravnopravnost" medju polovima (one ne znaju da su u prednosti: kuvaju rucak, lezeci se kresu, uzimaju svojevoljno kramp u ruke rade kao muskarci - dobro nesto moras i da ih teras), nikako mi nije jasno zasto hoce da izgube tu prednost?!

Ali polako, kada i one ostanu bez omiljene stvari, opet ce da prilegnu da bi nas opet, muskarce, povratili. Na to ce ih priroda naterati i one nece biti svesne toga, opet cemo mi muskarci biti pravi muskarci. Ah da, mozda je to jedna vrsta prirodnog odabira, jer muskarac sa muskoscu opstaje, snalazi se, dok ovi pedercici, emotivci... itd, polako odlaze u stranu. Neka svako preispita svoju muskost i zena zenskost!

Napokon da neko nesto pametno napise. Retko dobar post na forumu !!! Kazanova, svaka ti se pozlatila.

Kazanova:
Ehhh, hvala Milojko!
A sto se ti sekiras sta ce ti ko odgovoriti? To sto te napadaju je prikrivena simpatija.
Gde si ovo iskopao, čoveče !
Volim ja da pohvalim dobar post i mudre reči, u svako doba.
Ma jok, ne sekiram se ja šta će ko da mi odgovori, nego je ovo bilo u neko vreme kad me je izvesna kafe kuvarica smarala i vređala po forumu. E onda sam i ja nju počeo da vređam i tako ... Bogu hvala, izbegava me već duže vreme, izbegavam i ja nju, pa je tenzija manja. 8)

P.S. Ovo jesam ja Milojko Vasic, ali iz nekog meni nepoznatog razloga ne mogu da se prijavim.

Vasic Milojko:
Kazanova:
Ehhh, hvala Milojko!
A sto se ti sekiras sta ce ti ko odgovoriti? To sto te napadaju je prikrivena simpatija.
Gde si ovo iskopao, čoveče !
Volim ja da pohvalim dobar post i mudre reči, u svako doba.
Ma jok, ne sekiram se ja šta će ko da mi odgovori, nego je ovo bilo u neko vreme kad me je izvesna kafe kuvarica smarala i vređala po forumu. E onda sam i ja nju počeo da vređam i tako ... Bogu hvala, izbegava me već duže vreme, izbegavam i ja nju, pa je tenzija manja. 8)

P.S. Ovo jesam ja Milojko Vasic, ali iz nekog meni nepoznatog razloga ne mogu da se prijavim.
Vrli administratori su brzo reagovali. Tek da potvrdim svoje reči.

Back