...ili su danasnje devojke suvise agresivne i ponasaju se kao muskarci,pa su izgubile na zenstvenosti!
Sta mislite o tome?
Sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-------------------------------------------pretor:...ili su danasnje devojke suvise agresivne i ponasaju se kao muskarci,pa su izgubile na zenstvenosti!
Sta mislite o tome?
Milojko Vasic:Cuj, mislim da si potpuno u pravu. Danasnji muskarci JESU previse feminizirani. Definitivno. Pa pogledaj samo postove na ovom forumu ! Svi se nesto kao 'razumeju', svima treba 'rame za plakanje'. Svima treba neki savet ... Do jaja ! I onda - logicno da su devojke postale agresivnije. Sve moraju same da urade kad na raspolaganju imaju seronje i mamine sinove. Pogledaj samo koliko ima negativnih reakcija na svaki moj post, a ja ti nisam nikakav MACHO, samo mislim da muskarci od zena treba da se razlikuju i da to dobro da je tako. I devojke vole kad naidju na pravo musko. Zato sto samo pored pravog muskarca moze da se oseti pravom devojkom. Veruj mi.
Evo, obrati paznju sta ce sad da se desi i koliko ce negativnih komentara da se pojavi.
Ajde, Lord of Ass da cujem tvoje nebuloze na ovu temu ?
pepsi:Ma sve su zene * izvini mama,stara srpska izreka!
Devojke su dosta agresivne u nase vreme mada nemora da znaci ima izuztka,ali sve manje i manje. Ima i jedno i drugo pomalo,![]()
Milojko Vasic:Cuj, mislim da si potpuno u pravu. Danasnji muskarci JESU previse feminizirani. Definitivno.
Milojko Vasic:Pa pogledaj samo postove na ovom forumu ! Svi se nesto kao 'razumeju', svima treba 'rame za plakanje'. Svima treba neki savet ... Do jaja !
Milojko Vasic:I onda - logicno da su devojke postale agresivnije. Sve moraju same da urade kad na raspolaganju imaju seronje i mamine sinove.
Milojko Vasic:Pogledaj samo koliko ima negativnih reakcija na svaki moj post, a ja ti nisam nikakav MACHO, samo mislim da muskarci od zena treba da se razlikuju i da to dobro da je tako.
Milojko Vasic:I devojke vole kad naidju na pravo musko. Zato sto samo pored pravog muskarca moze da se oseti pravom devojkom. Veruj mi.
Milojko Vasic:Evo, obrati paznju sta ce sad da se desi i koliko ce negativnih komentara da se pojavi.
Milojko Vasic:Ajde, Lord of Ass da cujem tvoje nebuloze na ovu temu ?
Milojko Vasic:Cuj, mislim da si potpuno u pravu. Danasnji muskarci JESU previse feminizirani. Definitivno. Pa pogledaj samo postove na ovom forumu ! Svi se nesto kao 'razumeju', svima treba 'rame za plakanje'. Svima treba neki savet ... Do jaja ! I onda - logicno da su devojke postale agresivnije. Sve moraju same da urade kad na raspolaganju imaju seronje i mamine sinove. Pogledaj samo koliko ima negativnih reakcija na svaki moj post, a ja ti nisam nikakav MACHO, samo mislim da muskarci od zena treba da se razlikuju i da to dobro da je tako. I devojke vole kad naidju na pravo musko. Zato sto samo pored pravog muskarca moze da se oseti pravom devojkom. Veruj mi.
Evo, obrati paznju sta ce sad da se desi i koliko ce negativnih komentara da se pojavi.
Ajde, Lord of Ass da cujem tvoje nebuloze na ovu temu ?
pretor:...ili su danasnje devojke suvise agresivne i ponasaju se kao muskarci,pa su izgubile na zenstvenosti!
Sta mislite o tome?
tija:pretor:...ili su danasnje devojke suvise agresivne i ponasaju se kao muskarci,pa su izgubile na zenstvenosti!
Sta mislite o tome?
:shock:
ma glupost, zesca glupost. Kako je doslo do toga da tako nesto pomislis? bas me zanima. :?
iceburn:tija:pretor:...ili su danasnje devojke suvise agresivne i ponasaju se kao muskarci,pa su izgubile na zenstvenosti!
Sta mislite o tome?
:shock:
ma glupost, zesca glupost. Kako je doslo do toga da tako nesto pomislis? bas me zanima. :?
Zanimljivo je kako se neke cure odmah zgrazavaju na pomisao da u necemu grese.
ma evo sva sam se nakostresila, mislim od zgrazavanja![]()
mada se uvek zgrozim kada se generalizuju stvari, npr. covek pita da li su suvise izfeminizirani danasnji tipovi, pa ja to nisam primetila, naprotiv . Muskarci u mojoj okolini su o.k., e sada nekima svasta po nesto fali, nema savrsenog coveka, ali daleko su od toga da budi isfeminizirani, .
pa onda da li su danasnje devojke suvise agresivne i ponasaju se ko muskarace, e to je stopostotna glupost , ili ja slepa pa nisam to primetila. A i da jesu malo agresivnije, mislim kako to moze da utice na to da muskarci postanu peskirici? :? mislim , bas ne razumem, i otud moje zgrazavanje i :shock: , jer smatram da te dve pojave nemaju apsolutno veze jedna sa drugom. E sad to je moje misljenje. I kako sam bila malo zbunjena ovom temom, pitala sam da mi covek lepo objasni odakle mu takva ideja, da nam objasni malo kako je doslo do toga da postavi takvo pitanje, pa mozda da nam i otvori oci i kaze nesto sto ne znamo.
E onda dolazi deo da pomislim o greskama. Bar ja to tako kontam. :wink:
Guardian:A sto se tice agresivnosti devojaka, to stvarno nisam primetio. Ako su devojke postale otvorenije i preduzimljivije, ako otvoreno pricaju o svemu, to je meni sasvim OK i to nije agresivnost. Mnogo je lepo imati takvu devojku pored sebe.
Guardian:"onaj rad yebote"
Anonymous:tacno, tek pored muskarca zena je zena
E, Sanja ti si pravo zensko, takve mi se svidjaju, obraticu paznju na tvoje komentare, ima neceg u tebi, za razliku od nekih marginalizovanih u zivotu pa im je jos jedino internet ostao kao nacin ispoljavanja i skretanje paznje na sebe kada su vec neprimecene u zivotu.
paralela:Guardian:"onaj rad yebote"upravo to!!!
ima ih, nazalost... poprilicno... i to nema veze samo sa nasom nacijom. zasto - ne znam... da li je tu mama priroda umesala svoje prstice, neke mutacije, genetika... pa sve je vise homosexualno orijentisanih, i muskaraca i zena... a to mu dodje upravo srazmerno i sa brojem feminiziranih muskaraca... cemu vodi? nekom potopu? hmmm.... jos je ovaj nas brdoviti balkan i odlican![]()
Gazdarica:A ko kaze da je prednost "lezeci se kresati"...???![]()
sanja:ja sam sigurna ko sam i kuda idem.
zena se ne radja vec postaje.