DA LI SU BUDUCNOST SRBIJE VELJA, KARIC, I TOMA?

DA LI JE BUDUCNOST SRBIJE TOMA, KARIC,VELJA

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

_011_

Poznat
Banovan
Poruka
9.445
5 februra odrzan je miting opozicije.....Da li su buducnost Srbije, Karic Milosevicev tajkun, Velja koga nije potrebno kometarisati i Toma koji je do juce bio radikal....Da li je to buducnost Srbije.......Sta vi mislite???http://www.vesti.rs/Politika/Naprednjaci-zele-izbore-ali-ne-nude-nikakve-promene.html

Не, будућност Србије је БоТа! И после БоТе - БоТа! :D

Треба променити Устав и БоТу прогласити доживотним председником, а ДС искључивим и јединим носиоцем прошлих, садашњих и будућих промена! :mrgreen:

vilaraviojla

Domaćin
Poruka
3.317
Не, будућност Србије је БоТа! И после БоТе - БоТа! :D

Треба променити Устав и БоТу прогласити доживотним председником, а ДС искључивим и јединим носиоцем прошлих, садашњих и будућих промена! :mrgreen:

Bez obzira na svu tvoju ironicnost, nisi daleko od istine!

doxxx

Aktivan član
Poruka
1.116
Ма јок, Најљепши, Лопов, Коферче и Прашак су будућност Србије :lol:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::besna:
:besna::besna::besna::besna::besna:

NISTA PAMETNIJE NISAM PROCITAO NA OVOM FORUMU DO OVOGA, BRAVO BRATE, konacno dosta vise napadate Tomu zato sto hoce od ove drzave da napravi nesto normalno, krenuli Jadikali, DS, SPS i ostala bagra po forumu da pljuju Tomu, svakim danom sve vise, to je neki znak , a to je znak da su svesni da im je ovo kraj i sad se drze za slamku time sto pljuju po Tomi i naprednjacima, ja nisam clan Tomine stranke ali samo razmisljam svojom glavom, ISKLJUCIM B92, UKLJUCIM MOZAK i eto.

vilaraviojla

Domaćin
Poruka
3.317
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::besna:
:besna::besna::besna::besna::besna:

NISTA PAMETNIJE NISAM PROCITAO NA OVOM FORUMU DO OVOGA, BRAVO BRATE, konacno dosta vise napadate Tomu zato sto hoce od ove drzave da napravi nesto normalno, krenuli Jadikali, DS, SPS i ostala bagra po forumu da pljuju Tomu, svakim danom sve vise, to je neki znak , a to je znak da su svesni da im je ovo kraj i sad se drze za slamku time sto pljuju po Tomi i naprednjacima, ja nisam clan Tomine stranke ali samo razmisljam svojom glavom, ISKLJUCIM B92, UKLJUCIM MOZAK i eto.

I sta je sad doticni gospodin tu napisao toliko pametno, nista. Sta je tebe tu u tome nista toliko odusevilo? Pa verovatno to sto se poklopilo sa onim nista u tvojoj glavi!

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
I sta je sad doticni gospodin tu napisao toliko pametno, nista. Sta je tebe tu u tome nista toliko odusevilo? Pa verovatno to sto se poklopilo sa onim nista u tvojoj glavi!
Објаснио сам да је председник неспособан манекен, да је Динкић лопужа, као и Дачић, а да је лидер ЛДП зависник од хериона. Недај Боже да ти људи икад више воде државу !

doxxx

Aktivan član
Poruka
1.116
znači po tebi od karića,tome i velje su bolji najlepši,lopov,koferče i narkoman....jel tako

Pa vidis da jeste, a taj Velja, Karic, su male bebe za ove koferce i narkice i lopove koji nas sad kradu, ali dragi moj kako da pise protiv sefova, pa ostace na ulici a onda nema plate, pusti je neka njake svoju pricu, za to je placena, mogu ja to da shvatim ali ne odobravam, ali sta to njoj znaci kad je prodana i mrzi Srbiju, neka je brate sto vise ona pise to joj se svi vise smeju...

_011_

Poznat
Banovan
Poruka
9.445
Dovodjenja Karica je oduzelo SNS-u jedno pola miliona glasaca koji su pre glasali a za DS a sad bi za SNS iz inata.JA kad sam video Karice a teo sam da glasam za SNS zato sto ova vlast je nesto najgore sto postoji sad vise ne mogu da glasam za njih.

Да, не треба се с Карићима петљати. Нису никаква политичка снага, већ минус.