Lamb
Primećen član
- Poruka
- 868
NA IZBORIMA GLASAJTE ZA ANTIPOLITICARSKU PARTIJU 'USTANAK'
www.ustanak.rs
za*ebite vise te politicare, krenimo u bolje nesto
www.ustanak.rs
Сасвим могуће али од ових тренутних гори не би био.
Možda i ne bi bio gori, bio bi isti.Šta treba da ih pustimo da i oni izdr..ju svoje da bi bilo i slepima očigledno da su nesposobni ,nije to baš tako teško shvatiti.
Meni se čini da je bilo dosta sa eksperimentisanjem, Srbija je pala na dno.Red bi bio da polako ustajemo, zar ne?Ili vam još nije dosta?
Naravno da nece....
Pile moje, baš si bukvalista. I ne peca se na banknote, nego ,na primer - glistu...![]()
Самим кандидовањем на изборима и префиксом партија, постали су политичари.NA IZBORIMA GLASAJTE ZA ANTIPOLITICARSKU PARTIJU 'USTANAK'
www.ustanak.rs
Gleam anketu.....Mnogi ne veruju u pobrojane likove.....
Ne razvodnjavaj diskusiju.
Самим кандидовањем на изборима и префиксом партија, постали су политичари.
То су чињенице.
Prefiks je POKRET. Antipolitičarski POKRET Srbije.
Pa samo ime vašeg pokreta ne ume ni da izgovori polovina Srbije...
Vaša ciljna grupa je zanemarljivo mala...
Поред мене је махом био млађи свијет (до 40 год), мало више жена него мушкараца...што се тиче оних који су носили страначке заставе и били у страначким колонома по граду, изненадило ме је када сам видио колико Покрет Социјалиста има активиста...мислим да је буквално 100 % њиховог чланства дошло.Imali nekog od vas sa mitinga, ili ga je gledao onako, da cujemo o sastavu ljudi na mitigu...Vracarac ti???
Staleska Teokratija iliti "klerofasizam", ..Sve za Otazbinu! i slicni.
Imali nekog od vas sa mitinga, ili ga je gledao onako, da cujemo o sastavu ljudi na mitigu...Vracarac ti???
Поред мене је махом био млађи свијет (до 40 год), мало више жена него мушкараца...што се тиче оних који су носили страначке заставе и били у страначким колонома по граду, изненадило ме је када сам видио колико Покрет Социјалиста има активиста...мислим да је буквално 100 % њиховог чланства дошло.
Vulinovi Shomi jel???Sta zagovaraju komunizam, sta li ???
У ствари економски социјализам комбинован са вишестраначјем...дакле, нека странка лијевог центра...да, Вулинови.Vulinovi Shomi jel???Sta zagovaraju komunizam, sta li ???
Покрет Социјалиста је исто онолико комунистичка колико и СПС, ЛСВ. Е сад, не знам да ли СПС и ЛСВ сматраш комунистима.-Покрет социјалиста се обавезује да као новоформирану партију левице ради на сажимању вишедеценијског искуства левице у нашем и светском простору и програмско сублимирање оних вредности и концепата који су нашли своју историјску потврду.
-Покрет социјалиста се програмски одређује као времену дорасла, демократска, антифашистичка И антиглобалистичка партија левице.
http://www.pokretsocijalista.org/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=110
КОМУЊАРЕ, КОМУЊАРЕ, ИДИТЕ ИЗ СРБИЈЕ!!!!
ЈЕ*О ИХ ТИТО ЋОПАВИ ХРВАТ!