Da li su bolji polovnjaci iz uvoza ili oni koji su sve vreme bili ovde?

Niko nigde u svetu ne održava auto koji planira da preda staro za novo - u reciklažu odakle naši papci skupljaju i donose na placeve.
Secas se onog Passata B8 sto sam kupio na aukciji ..Čovek uradio veliki servis pre 1000km pa ga prodao na aukciji ..Mislim da je račun od zupaatog sam bio nesto malo ispod 1000€ ..Ima naravno i tim ljudima je lakše prodati auto koji je održavan jer sve se vidi i odbija od cene .. Nema na autima starim +20g tu se slabo ulaze

Secas se onog Passata B8 sto sam kupio na aukciji ..Čovek uradio veliki servis pre 1000km pa ga prodao na aukciji ..Mislim da je račun od zupaatog sam bio nesto malo ispod 1000€ ..Ima naravno i tim ljudima je lakše prodati auto koji je održavan jer sve se vidi i odbija od cene .. Nema na autima starim +20g tu se slabo ulaze
Zupcasti kais 1000 evra????

Zupcasti kais 1000 evra????
Da skupo je na njemu ide el pumpa kais roleri pa kad radiš u ok servisu gde je sat 70-80€ dobiješ račun 850€ u VW je preko 1000€ posto in je sat 130€ ..On je platio 850€ ..
Screenshot_20241101_171057_Chrome.jpg

Poslednja izmena:
Verovatno je mislio na komplet veliki servis.
Ne nego na servis zupcastog kaisa ..Mario misli da je dzaba u EU a porilicno su skupe ruke a i taj set je skup ..Da nije tako nebi plate bile tolike ..U Srbiji nije ispod 500-600€..Možemo pitati @Dule 021 koliko je cena zamene zupcastog za Pasaata b8 2,0tdi u nekom ok servisu ?..Za nekog ko nije stalna mustrrija

Poslednja izmena:

Back