fiat 500 trap vec 10 godina nije diran
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ta prica da je auto bolji iz ch,nego kupljen nov u Srbiji-pije pricu samo kod idiotaNije ni napolju sve idealno, pogotovo po gradovima. Samo ležeći policajci recimo svakom trapu skraćuju vek dosta.
Ma kakav CH, tamo se automobili lose odrzavaju.ta prica da je auto bolji iz ch,nego kupljen nov u Srbiji-pije pricu samo kod idiota
Jel to na osnovu onog iz Kraljeva sto uvozi leševeMa kakav CH, tamo se automobili lose odrzavaju.
Ne samo na osnovu njega, nego sam i kod mene vidjao CH leseve.Jel to na osnovu onog iz Kraljeva sto uvozi leševe
Odrzavaju tako sto serviseri napisu da su uradili servis i zamenili to i to a nisu ni pipnuli.To sto ljudi uvoze leševe ne znaci da Švajcarci ne održavaju svoja vozila ..Tih leseva imaš na svakom tržištu ako kupis sa dna ..Ovaj iz Kraljeva nije nikakvo merilo jer čovek traži takve aute
Koji serviseri ..Isti oni koji tako rade svugde u svetu ..Odrzavaju tako sto serviseri napisu da su uradili servis i zamenili to i to a nisu ni pipnuli.
To Turci obicno varaju kupce.Niko nigde u svetu ne održava auto koji planira da preda staro za novo - u reciklažu odakle naši papci skupljaju i donose na placeve.
Secas se onog Passata B8 sto sam kupio na aukciji ..Čovek uradio veliki servis pre 1000km pa ga prodao na aukciji ..Mislim da je račun od zupaatog sam bio nesto malo ispod 1000€ ..Ima naravno i tim ljudima je lakše prodati auto koji je održavan jer sve se vidi i odbija od cene .. Nema na autima starim +20g tu se slabo ulazeNiko nigde u svetu ne održava auto koji planira da preda staro za novo - u reciklažu odakle naši papci skupljaju i donose na placeve.
Zupcasti kais 1000 evra????Secas se onog Passata B8 sto sam kupio na aukciji ..Čovek uradio veliki servis pre 1000km pa ga prodao na aukciji ..Mislim da je račun od zupaatog sam bio nesto malo ispod 1000€ ..Ima naravno i tim ljudima je lakše prodati auto koji je održavan jer sve se vidi i odbija od cene .. Nema na autima starim +20g tu se slabo ulaze
Verovatno je mislio na komplet veliki servis.Zupcasti kais 1000 evra????
I to nije malo bas.Verovatno je mislio na komplet veliki servis.
Da skupo je na njemu ide el pumpa kais roleri pa kad radiš u ok servisu gde je sat 70-80€ dobiješ račun 850€ u VW je preko 1000€ posto in je sat 130€ ..On je platio 850€ ..Zupcasti kais 1000 evra????
Ne nego na servis zupcastog kaisa ..Mario misli da je dzaba u EU a porilicno su skupe ruke a i taj set je skup ..Da nije tako nebi plate bile tolike ..U Srbiji nije ispod 500-600€..Možemo pitati @Dule 021 koliko je cena zamene zupcastog za Pasaata b8 2,0tdi u nekom ok servisu ?..Za nekog ko nije stalna mustrrijaVerovatno je mislio na komplet veliki servis.