Da li su beli Srbi pravoslavne vere pod direktnim napadom do istrebljenja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vladimir M.

Domaćin
Poruka
4.032
Znaš ono kada Zukorlić uđe u parlament jer Bošnjački glas vredi više nego tvoj.

Znaš ono kada Đoković igra 5 setova a plaćen isto kao žene koje igraju 3 seta + sponzori daju manje para za ženski tenis.

Znaš ono kada jedna nuklearka ustvari anulira svu zagađenost u narednih 100god od besplatnih plastičnih kesa ali svejedno tebe jeb# da vucaraš ceger u prodavnicu.

Znaš ono kada Islamska zajednica dobije više para po verniku nego SPC.

Znaš ono kada ti država uzme unutrašnje organe pod izgovorom "biće fer lista čekanja" a ti lično znaš čoveka koji platio da ga na Dedinju "poguraju" na listi čekanja.....................

Znaš ono kada sve političke opcije obećavaju da reše "paygap" dok je istina da žene ustvari same biraju manje plaćene poslove.

Znaš ono kada te u školi sve devojčice prešišaju po uspehu ali kada krene da se živi ti diša u firmi od 5k ljudi aaaa one kao ono imaju posao od 30k dinara. Jer je celo školstvo prilagođeno ženskom rodu.

Znaš ono kada svi pismeni iz srpskog u srednjoj i osnovnoj školi su ti kao cveće je lepo i zalazak sunca i neke homo emocije jer si morao tako da bi iole dobio dobru ocenu a ustvari ti imaš sto doživljaja sa čuvarima raznih objekata i skako si najviše skakonice i noću išao bajsom do baze žandarnerije u petrovm selu ali AKO PIŠEŠ O TOME ONDA KEC KO VRATA!!!!

PA TI DOĐE DA VRIŠTIŠ KO OVAJ PRETORIAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

38949077_438783003276373_5883722745862160384_n.jpg

Poslednja izmena:
Хоћеш левичарске нападе на беле стрејт мушкарце из Америке да пребациш у Србију.

Нису ти баш репрезентативни примери.

kako je Zukorlić ušao u parlament? Jer Bošnjački glas vredi više nego MOJ!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

Хоћеш левичарске нападе на беле стрејт мушкарце из Америке да пребациш у Србију.

Нису ти баш репрезентативни примери.

U planu i programu Sveza za Promene je PAYGAP ...bukvalno kao mi muški tlačimo žene i zato one nisu plaćene koliko i mi....MORE MARŠ BRE SVI LEVIČARI!!!!!

kako je Zukorlić ušao u parlament? Jer Bošnjački glas vredi više nego MOJ!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

И муфтијина странка има број посланика сразмерно освојеним гласовима, као и партија за коју сам ја гласао и партија за коју си ти гласао.

Рецимо, позитивна дискриминација на рачун Срба у Хрватском изборном закону је далеко повољнија за Србе (мањине) него што је то у Српском изборном закону за мањине.

Није овде поента да у потпуности елиминишеш позитивну дискриминацију. Позитивна дискриминација служи да оне који су у друштву неједнаки због неких својих слабости, изједначиш са осталима, да би имали једнаке шансе.

(децу, старе, труднице и породиље, инвалиде, болесне итд....)

Док имамо позитивну дискриминацију слабијих у друштву, онда је ок. Е сад, мали је проблем где поставити ту границу. То је замишљена линија по којој друштво, држава и политика треба да играју, али је тешко да је не прекорачиш са једне или са друге стране.

Ипак, разумем ја шта си ти хтео постављеном темом. Неки примери ти нису баш најбољи, али свакако да постоје. Ево, покушаћу ја да се сетим неког, а неки други форумаш нека се сети осталих.

Изборни закон у коме се тражи да 1/3 буду жене је потпуно неразуман.

Пензијски закон у коме жене имају далеко повољније услове је такође врло неправедан, ипак, кренуло се у промену тога и временом ће се изједначити.

- - - - - - - - - -

U planu i programu Sveza za Promene je PAYGAP ...bukvalno kao mi muški tlačimo žene i zato one nisu plaćene koliko i mi....MORE MARŠ BRE SVI LEVIČARI!!!!!

Савез за промене?

Јеси ли мислио на овај О'Ђиласов савез за Србију?

Прочитах на Тњитеру неку левичарску бичарку која прозива САвез за Србију да нема ни једне жене у председништву. Па онда неке прозивке у којима безобразно подвлаче да симпатизери САвеза за Србију сматрају да жена треба да буде умрљана брашном и само да рађа и сл. Онда су се неки аутономаши надовезали на причу..све у свему..дебилана...

(ај' ако нађем, поставићу линк)

У ствари, ми овде у Србији баш и немамо неку претерану позитивну дискриминацију која излази из неких нормалних оквира а да тиме штети друштву.

Осим оних црномањастих.

- - - - - - - - - -

Нити имамо случајеве да су заговорници те врсте дискриминације толико јаки да њихова реч има неку снагу.

@tema:

Da, ali ne samo Srbi. Ima na netu i po stampi dosta o tim programima globalizacije, onaj ko ne vidi da su upravo u toku i da idu bas onako kako su opisani u pomenutim izvorima, ja mu ne mogu pomoci.

Moramo da shvatimo da nisu na tapetu Srbi, belci, ovi, oni - SVI SMO NA TAPETU. Oni nece da opstane ni jedna spona koja ce ljude da poveze u neku koherentnu, smislenu i jaku celinu/zajednicu, kao sto je to recimo rasa, nacija ili vera. Zato se sve mesa, mucka, relativizuje, ublazava, razvodnjava, nudeci najnize ljudske porive kao "nagradu" za odustajanje od tih sustinskih koncepata.

Mislim, treba samo pogledati oko sebe pa videti da je porodica osnovna organizaciona jedinica iole slozenijeg zivog sveta (moguce da je i na nivou bakterija i najnizih organizama moguce naci slicne ili adekvatne organizacione strukture) ali smo mi, ljudi, eto pametniji, pa cemo da proglasimo porodicu demode a o deci ce da se brine - pa, niko. I tako su potrebni samo kao radna snaga i donori organa.

У ствари, ми овде у Србији баш и немамо неку претерану позитивну дискриминацију која излази из неких нормалних оквира а да тиме штети друштву.

Осим оних црномањастих.

- - - - - - - - - -

Нити имамо случајеве да су заговорници те врсте дискриминације толико јаки да њихова реч има неку снагу.

Koliko RADI ŽENA u javnom sektrou?

Od 700k zaposlenih da li ti tvrdiš da ima 350k žena?

ima ih sigurno bar za 150k više.

И муфтијина странка има број посланика сразмерно освојеним гласовима, као и партија за коју сам ја гласао и партија за коју си ти гласао.

Imaju(LEVIČARI) manji cenzus u najmanju ruku za bošnjake...ZAŠTO?

Isto je u USA manji uslovi za crnce sorry afroamerikance za upis na koledz ili srednju školu ili stipendije...ZATO ŠTO SU AFROAMERI bili kao fol tlačeni i ugnjetavani eto zašto.

Samo ne znam ko je tlačio ove Bošnjake....možda samo ovaj komunista ratko mladić ali to i dalje nisu srbi.

Levica neka nosi svoje breme ja to ne moram.

prljavi komunista.jpg

- - - - - - - - - -

Ubiše mi Vladu.

Ako nisi beli srbin pravos vere slobodno ...produži.

Ako si beli srbin pravos vere..onda je ovo samo početak...već kao i u kanadi nosiš ceger u prodavnicu samo još malo i zvaćeš trandze po ŽELJENOJ ZAMENICI. OR...OZ...OS....i slični a ako nećeš...ZATVOR... kao i u kanadi.:ok:

malo kasne ovi naši levičari ali PAYGAP je tu...stići će i ŽELJENE ZAMENICE za godinu dve....zato što beli srbine tlačiš TRANDŽE eto zašto.:rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Koliko RADI ŽENA u javnom sektrou?

Od 700k zaposlenih da li ti tvrdiš da ima 350k žena?

ima ih sigurno bar za 150k više.

Не знам. Је л' имаш ти неке податке?

Сам си написао да оне саме бирају мање плаћене послове.

Жене саме бирају средњу медицинску па зато имамо више медицинских сестара него медицинских братова. Жене саме бирају учитељске факултете (док мушкарци бирају електронске), па имамо више учитељица него учитеља.

Жене саме бирају средњу економску (у свакој средњој економској им далеко више девојака него дечака) а мушкарци бирају електротехничку или машинску школу, тако да ако постоји већи број запослених жена у јавном сектору, то је због личне процене и избора (који си сам поменуо као нешто позитивно у првом посту).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back