Да ли су адвентисти хришћани?

Kao sto se jasno vidi,Isus je pre dolaska na zemlju BIO U BOZJEM OBLICJU a nakon sto je odlucio da se ponizi i da uzme oblicje sluge - tada je bio u ljudskom telu !!!
Dakle na zemlji je Isus bio U OBLICJU SLUGE jer je samo tako i mogao umreti i to je tako bilo sve do Njegovog povratka na nebu gde je ocito opet uzeo svoje Bozje oblicje koje ce imati za vek vekova,kroz citavu vecnost !!!

Po tebi, dakle, Isus je bio Bog prije utjelovljenja, pa je na jedno vrijeme prestao biti Bog, i onda je opet nakon povratka na nebo nastavio biti Bog!? Koje sotonsko učenje.

Da sumirmo - BOG SE NE RADJA VEC POSTOJI ODUVEK I ZAUVEK CE POSTOJTI !!!

Evo, ovim - BOG POSTOJI ODUVEK I ZAUVEK CE POSTOJTI !!! - sam si popljuvao ono što si gore ustvrdio. Ovdje tvrdiš kako Bog postoji oduvijek i kako Bog zauvijek postoji, a gore tvrdiš kako je Bog (Sin) na tridesetak godina prestao biti Bog!?!?!?

Po tebi, dakle, Isus je bio Bog prije utjelovljenja, pa je na jedno vrijeme prestao biti Bog,
Naravno da ne nego je uzimao razlicitu prirodu !
Gore na nebu - IMAO JE BOZJU !!!
Kada je dosao na zemlju - UZEO JE OBLICJE SLUGE !
Bozja priroda je bila i ostala iskljucvivo NA NEBU !
i onda je opet nakon povratka na nebo nastavio biti Bog!? Koje sotonsko učenje.
Naravno,jer Bog ne umire ,nije smrtan !!!
Evo, ovim - BOG POSTOJI ODUVEK I ZAUVEK CE POSTOJTI !!! - sam si popljuvao ono što si gore ustvrdio.
NA NEBU BATO,NA NEBU !!!
Ovdje tvrdiš kako Bog postoji oduvijek i kako Bog zauvijek postoji, a gore tvrdiš kako je Bog (Sin) na tridesetak godina prestao biti Bog!?!?!?
Nije prestao bato,nije vec je preuzeo drugu prirodu dok je ona prva u bila i ostala u opteku na nebu !
To je ono sto ocito ne kontas - Bozja priroda u okvirima Bozjeg prestola a koja se manifestuje u liku Oca,Sina i Duha Svetoga !!!

Nije prestao bato,nije vec je preuzeo drugu prirodu dok je ona prva u bila i ostala u opteku na nebu !
To je ono sto ocito ne kontas - Bozja priroda u okvirima Bozjeg prestola a koja se manifestuje u liku Oca,Sina i Duha Svetoga !!!

Opet sotonsko učenje. Sad ti je Isus dvostruka osoba - jedna osoba je Bog Sin na nebu a druga osoba čovjek Isus kojeg je Marija rodila. Auuu, što sotona može, nevjerojatno.

Opet sotonsko učenje. Sad ti je Isus dvostruka osoba - jedna osoba je Bog Sin na nebu a druga osoba čovjek Isus kojeg je Marija rodila. Auuu, što sotona može, nevjerojatno.
Covek Isus NIKADA PRE TOGA NIJE POSTOJAO,zar je moguce da vas papa toliko opio pa ste zapeli da umesro pape -apostole i proroke proglasite lazovima ???

Covek Isus NIKADA PRE TOGA NIJE POSTOJAO,zar je moguce da vas papa toliko opio pa ste zapeli da umesro pape -apostole i proroke proglasite lazovima ???
Јеси чуо за ћесаров попис целе Јудеје у Библији јеврејчино?

Ко се пописује царском повељом, ако не живи људи?

Мешају криптојевреји појмове синонимима... Ко дислексичне бабе са пијаце

Њима кад причаш о Личности тј. Лицу Бога Сина, они мисле на Божанство (Божију природу)

Кад им пак причаш о Божанству Сина који је Једно са Оцем, тада Хуле да Христос није Бог...

Зато они ни не верују у Христа Бога - некрсти су...

Не признају Три Лица Јединственог Божанства, јер су пожидице које везе немају шта значе старогрчки и латински појмови ипостаси, природе и сл. Божијих атрибута и својстава

Неука и гордељива руља из Америке...

Моје лично мишљење је да су то врло гранични хришћани. Сумњиви, јако су сумњиви.
Ти нит смрдиш нит миришеш, кад јасно треба да се каже јесте или нисте...

Прави Схоластик, имаш уста сам себе да лажеш...

ispravnije Ja sam
Најисправније је Ја Јесам...

Треба Јајесам да се преводи Рабинско Јахве, пошто на Србском се не види шта значе те две речи...

Испада да је једна реч, кад Жидови и остали мантраши халуцинирају о Богу свих људи...

Мешају криптојевреји појмове синонимима... Ко дислексичне бабе са пијаце

Њима кад причаш о Личности тј. Лицу Бога Сина, они мисле на Божанство (Божију природу)

Кад им пак причаш о Божанству Сина који је Једно са Оцем, тада Хуле да Христос није Бог...

Зато они ни не верују у Христа Бога - некрсти су...

Не признају Три Лица Јединственог Божанства, јер су пожидице које везе немају шта значе старогрчки и латински појмови ипостаси, природе и сл. Божијих атрибута и својстава

Неука и гордељива руља из Америке...
Sta lupetas?

Јел си обрезан?

Ако ниси, што мантраш ко Јеврејин о Светој Тројици, у ког су те ваљда формално крстили крипто рабини?
Ovo sto si napisao je ne istina.
Pun si predrasuda govoris iz predrasuda i poima nemas.
O trojstvo verujemo kao pravoslavci.
Cak vi ne znate trojstvo da branite, ovde su ucili od nas kako se brani.
Ajde da te vidim sa JS osim da ih vredjas i nazivas drugo neces ni znati.
Veze ti nemas, pomesce te kao prasinu.

Ovo sto si napisao je ne istina.
Pun si predrasuda govoris iz predrasuda i poima nemas.
O trojstvo verujemo kao pravoslavci.
Cak vi ne znate trojstvo da branite, ovde su ucili od nas kako se brani.
Ajde da te vidim sa JS osim da ih vredjas i nazivas drugo neces ni znati.
Veze ti nemas, pomesce te kao prasinu.
Јеси ли обрезан?

Са будалама се не улази у дијалог, поготову кад је ђаво у њима...

Јеси чуо за ћесаров попис целе Јудеје у Библији јеврејчино?

Ко се пописује царском повељом, ако не живи људи?
Izvini bato ali me zxanima dali ti pravis razliku izmedju pripadnike zenskog roda u odmaklim godinama i bezrepe mekotrele koje zive u vodenim sredinama i krekecu ????????????
Daj molim te polako,natanane,procitaj moj post i pokusaj si prvo sebi odgovoriti KAKVE VEZE IMA OVO STO SI NAVEO SA MOJIM KOMENTAROM ??????????? :mazi:

Izvini bato ali me zxanima dali ti pravis razliku izmedju pripadnike zenskog roda u odmaklim godinama i bezrepe mekotrele koje zive u vodenim sredinama i krekecu ????????????
Daj molim te polako,natanane,procitaj moj post i pokusaj si prvo sebi odgovoriti KAKVE VEZE IMA OVO STO SI NAVEO SA MOJIM KOMENTAROM ??????????? :mazi:
Ne cita vec govori iz predrasuda.
Tipican balkanac koji se rodio sveznajuc.
Tako misli.
Jos kada ga uhvati radikalna ortodoksna sekta, i usmeri to u vehabijsko religioznom pravcu, ne moze gore.

Back