EdZR
Zainteresovan član
- Poruka
- 450
Ajde da vidim vase misljenje o ovoj temi da li stvarno mozemo menjati Bozji zakon i sta se desava kada ljudi pocinju da ga menjaju sta Sveto Pismo kaze za njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Novi zavet je preuzeo sve zapovesti osim drzanja sabata, koji je trebalo drzaiti do Hrista... sa svrhom...
Podajte dakle svakome šta ste dužni: kome dakle porezu, porezu; a kome carinu, carinu; a kome strah, strah; a kome čast, čast. 3.Moj. 19, 36. -1.Sam. 12, 18. -Prič. 3, 27. -Prič. 24, 21. -Luka 20, 25. -Ef. 6, 5. -
8 I ne budite nikome ništa dužni osim da ljubite jedan drugoga; jer koji ljubi drugoga zakon ispuni. Mat. 7, 12. -
9 Jer ovo: ne čini preljube, ne ubij, ne ukradi, ne svjedoči lažno, ne zaželi, i ako ima još kakva druga zapovjest, u ovoj se riječi izvršuje, to jest: ljubi bližnjega svojega kao samoga sebe. 3.Moj. 19, 18. -Mat. 22, 39. -Luka 10, 27. -Gal. 5, 14. -
10 Ljubav ne čini zla bližnjemu; daklem je ljubav izvršenje zakona. Gal. 5, 14. -![]()

Znaci Bog da zapovesti i za 4.kaze secaj se a ti kazes ne ona je ukinuta.Novi zavet je preuzeo sve zapovesti osim drzanja sabata, koji je trebalo drzaiti do Hrista... sa svrhom...
Znaci Bog je kontaradiktoran sam sebi?Ili da nam objasnis kako je to subota ispunjena u Hristu a ostale zapovesti nisu?Po cemu to???Sveto Pismo kaze da je Bozji zakon nepromenjiv pa samim time i 4 zapovest . zar ne znas da je pisano umateju 24 glavi molite se da vase bezeanje nebude u zimu ni u subotu!! To se odnosi na na drugi Hristov dolazak sto vidimo da verni Bozji narod drzi Subotu a ne nedelju koja je uvedena 336 godine posle Hrista

nisam ja rekao da se spasavas zakonom!!! Spasava vera u Isusa Hrista i ako otvoris srce ona ga menja da li te to cini da mozes da radis sta hoces pa ne cini te jer i sam Hrist ispuni zakon i zivljase po njemu!!! Tako i mi inace svastika, crna magija,zar ti nisi na strani djavola i tvoj otac je Sotona!

Koji hoce da se dopadnu po tijelu, oni vas primoravaju da se obrezujete, samo da ne budu gonjeni za krst Hristov.
13. Jer ni sami obrezani ne drze zakon, nego hoce da se vi obrezujete da bi se vasim tijelom hvalili.
14. A ja, Boze sacuvaj, da se cim drugim hvalim osim krstom Gospoda nasega Isusa Hrista, kojim se meni razape svijet i ja svijetu.![]()
jer ako pravednost kroz zakon biva, onda Hristos uzalud umrije.![]()
kada vec citiras Apostola Pavla
rimljanima 3:31 Kvarimo li dakle zakon vjerom? Boze sacuvaj! Nego ga jos utvrdjujemo
ajde procitaj sta sam napisao!!!!