Da li stvarno mislite da smo mamini sinovi?

Da li su naši muškarci razmaženi ?

• Ovaj moj je baš razmažen, njegova mama je kriva

glasova: 1 20,0%
  • Ovaj moj jeste maza, ali ja sam kriva

glasova: 2 40,0%
  • Moj partner prvo meni ugodi, pa tek onda misli na sebe

glasova: 0 0,0%
  • Moj voli da mu ugađam, ali ugađa i on meni

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Мислим да би већина нас могла да манипулише децом да смо на време кренуле и имале ту скарадну идеју у главу. Тако да јесте до нас. Опет се враћамо на оно да је свет онакав како жене васпитају децу.
pa ne bas
djecu odgajaju oba roditelja
tamo gdje su oba roditelja i prisutna
nekad je to gore nego da ih odgaja jedan roditelj
svaliti teret svijeta na ledja majki je suluda konstatacija

Iskreno,...odnos majka i sin je sam po sebi "teška patologija".
Msm da mušku decu već od 10 godine života treba poveriti na vaspitavanje ocu, ukoliko je normalan. Ne bukvalno,...već da majka vremenom bude što manje "uticajna", tako da se što pre (to bolje) otrgnu od majčine si.e i pređu na neku drugu. 😁
P.S. Uvesti vojni rok kao obavezan, bar 6 meseci (prava vojska, ne da sede doma i po kafićima).
Ne mislim da su svi muškarci "mamini sinovi", postoje zreli i odgovorni muškarci.
Al zato sada imamo zenski decu u rani 20 koja su udarila vise recki nego sto ja imam godina.
Koja misle ds je muskarac tu da ih finansira dok sa drugaricama piju kafu, cosmo I ostala sranja, da placaju ruckove, vecere, letovanja...
Kapiram da.veci broj mladjih devojaka ne bi znao da skuva normalno jelo, a da ne govorim o tome da treba da spremi nedeljno rucak, ono domaca supica, Salata, neko pecenje I kolac...
Evo sada sam za vreme pauze sedeo na kafi sa bratom, video sam vise devojaka ( tu kasne 20te) kako sede, piju kaficu, sokic nego muskaraca.
Hoces da uvedes I vojni rok za zene a ne da 80% budu splavarke...

Al zato sada imamo zenski decu u rani 20 koja su udarila vise recki nego sto ja imam godina.
Koja misle ds je muskarac tu da ih finansira dok sa drugaricama piju kafu, cosmo I ostala sranja, da placaju ruckove, vecere, letovanja...
Kapiram da.veci broj mladjih devojaka ne bi znao da skuva normalno jelo, a da ne govorim o tome da treba da spremi nedeljno rucak, ono domaca supica, Salata, neko pecenje I kolac...
Evo sada sam za vreme pauze sedeo na kafi sa bratom, video sam vise devojaka ( tu kasne 20te) kako sede, piju kaficu, sokic nego muskaraca.
Hoces da uvedes I vojni rok za zene a ne da 80% budu splavarke...
to ti nema veze s tim kako odgajas sina
al ima veze s tim kako odgajas dijete
i kakav si mu uzor generalno
djeca kopiraju nase obrasce ponasanja
tako da ako imas gomilu roditelja koja gleda farme iz kladionica dobices narednu generaciju koja se ponasa identicno ili jos gore..

to ti nema veze s tim kako odgajas sina
al ima veze s tim kako odgajas dijete
i kakav si mu uzor generalno
djeca kopiraju nase obrasce ponasanja
tako da ako imas gomilu roditelja koja gleda farme iz kladionica dobices narednu generaciju koja se ponasa identicno ili jos gore..
Da al doticna guska iz klipa svaljuje krivicu na muskarce. Ja znam dosta ljudi, daleko vise samostalnih i sposobnih muskaraca nego zena, govorim procentualno.

inace ne mogu reci da znam procentualno vise samostalnih muskaraca nego zena

znam dosta parova gdje oba partnera rade i doprinose
mislim da je to trenutni trend, mozda i zato sto je tesko sastaviti kraj s krajem od jedne prosjecne place pa cak i od jedne solidno visoke place

ono sto takodjer vidim je dosta samostalnih zena koje su bez partnera i od tog broja vecina nije tako odlucila nego se prosto tako desilo, ako njih pitas
doduse, same kazu i da nisu bile u poziciji pa nisu ni htjele da prave razne zivotne kompromise
dakle, zasto se desilo...iz mnostva razloga, ali vecinom su to situirane zene, samostalne i uspjesne u poslu
neke su majke, neke nisu
tu se tocno pomalja obrazac
a da li je stvar u tim zenama ili je problem dublje prirode...meni djeluje da je vecinom ovo drugo
ko ne mora trpiti on ne i ne trpi

Наравно.
Постоје и мамине ћере.
Све у свему, мајке јесу посесивније у односу на своју децу.
Нигде нисам чула да су таст и свекар лоши, али таште и свекрве су већ и предмет вицева.
ih sad,
u vicevima su i plavuše glupe, pa to nije tačmo

Back