mina68
Никад нећеш одрасти, мали весељаче
- Poruka
- 54.441
Ја ћу бити ташта, муахахаха 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zašto ne voliš da čuješ? Ako tvoj sin i većina muškaraca nisu, ne znači da ovog nema i da nije prilično rasprostranjeno. Sad u kojoj meri nemam pojma. I to je stoput gore nego "tatina ćerka", što je razmaženost, a ovo prvo bukvalno dijagnoza. Ne treba se praviti da to ne postoji jer se time prave budalom žene koje imaju posla sa takvim. To je kolokvijalni naziv za edipovca, ne opisuje bukvalno maminog sina. Mamin sin u bukvalnom smislu je biološka činjenica koja ništa ne znači. Ako je dobar kao što kažeš, onda je prosto - dobar sin, ali jasno je na šta se misli pod maminim sinom u nebukvalnom smislu.Kao majka muskog djeteta, odnosno vec odraslog muskarca ne volim da cujem to mamin sin. Naravno da postoje extremi ali danas je trend da mama baš ništa ne zna,da ne smije njeno ništa da bude dobro, da ako je pazljiv prema majci mamin sin je. Svaka mlada zena treba da zna da onaj koji ne postuje majku neće ni nju.
Moj sin sam donosi odluke,sam živi ali zar je problem kad ima neku dilemu da je podijeli s majkom?
Zašto mi kcreke mogla a sinovi ne. Reći da je odnos majke i sina patologija je jako ruzno.
А ја баш то доживљавам другачије- у примитивнијим срединама где је син сировина према жени а пред мајком мањи од маковог зрна. И то је оно где сматрам да смо највише заказале. Ако сам ја трпела нешто, своје дете треба да усмерим другачије, да туђе не трпи исто.Fora je sto mnogi danas nazivaju maminim sinovima svakog muskarca koji nije sirovina.
Биће све ок док буду даље од мене.
Stigli i statisticari. Nije vecina, poprilicni rasprostranjeni, samo 49%![]()
Превртање очију ти не гине, шта год да кажешA kako sme da se kaže a da se ne dobije prevrtanje očiju.
Kazes da si procitala na netu, gde dokone zene izmizljaju za internet poene. Pravog maminog sina uzivo si videla mozda par puta.A kako sme da se kaže a da se ne dobije prevrtanje očiju.
U životu sam edipovca videla mnogo više od dva puta, zato sam i rekla prilično rasprostranjeno što ne mora da bude u većini pa čak ni dvocifren procenat. Tu ne računam razmažene sinove kojima su pandan razmaćene ćerke kojih opet ima manje od razmaženih sinova.Kazes da si procitala na netu, gde dokone zene izmizljaju za internet poene. Pravog maminog sina uzivo si videla mozda par puta.
Pretpostavljam da malo ko pod maminim sinovima podrazumijeva ove slucajeve.Ista prica, bukvalno jednog poznajem koji ne moze nijednu vaznu zivotnu odluku da donese protiv volje svoje majke. A poznajem ih mnoogooo.
Zato i pitam da se definise sta je mamin sin.
Ne volim da čujem zato sto se u zadnje vrijeme svaka pažnju prema majci svodi na etiketiranje. Ne sporim da toga ima ali kako je danas sve pretjerivanje i to je.Zašto ne voliš da čuješ? Ako tvoj sin i većina muškaraca nisu, ne znači da ovog nema i da nije prilično rasprostranjeno. Sad u kojoj meri nemam pojma. I to je stoput gore nego "tatina ćerka", što je razmaženost, a ovo prvo bukvalno dijagnoza. Ne treba se praviti da to ne postoji jer se time prave budalom žene koje imaju posla sa takvim. To je kolokvijalni naziv za edipovca, ne opisuje bukvalno maminog sina. Mamin sin u bukvalnom smislu je biološka činjenica koja ništa ne znači. Ako je dobar kao što kažeš, onda je prosto - dobar sin, ali jasno je na šta se misli pod maminim sinom u nebukvalnom smislu.
Takva vrsta je odavno izumrla,nema vise takvih.najgadnije kod muškarca je kad vidiš da i dalje prioritizira osećanja i mišljenja svojih roditelja
Pretpostavljam da malo ko pod maminim sinovima podrazumijeva ove slucajeve.
Obicno su to oni momci koji su nauceni da budu usluzeni.
Iz losih brakova sa slabim ocem, gdje je majci lakse da uradi sama nego da moli prvo muza a posle i sina. Nema neke tople emocije sa muzem, onda se veze za sina i kompenzuje.
Kod nas uopste nije rijetkost da pitaju zenu kome je ostavila djecu ako ode negdje. Oni su obicno porodicni vozaci, vole da razvezu djecu, odbace zenu ako imaju jedan auto, ponesu torbe ako ih zena natovari, ako ne, oni ih se ne sjete. Po manjim mjestima se recimo ne sjete da otmu ocu sjekiru i iscijepaju drva. Prosto se to ne ocekuje od njih.
Djevojka misli da ce to da se promijeni kad je zavoli. Da ima tu neke skrivene zivotne potencije. I oni posle opet daju slican primjer svojoj djeci
Pa koliko edipovaca ljudi upoznaju u zivotu a 'mamin sin' se cuje svako malo.To nisu mamini sinovi, jer to apsolutno nema nikakve veze sa uticajem majke. To su muskarci koji su vaspitani patrijahalno, a to znaci da ih zena sluzi - danas majka, sutra partnerka.
Dakle patrijarhat, a ne mamini sinovi.
Pa koliko edipovaca ljudi upoznaju u zivotu a 'mamin sin' se cuje svako malo.
Prosto njima ljudi nazivaju prezasticene momke kojima se ne izlazi iz zone komfora kada udju u zajednicu, vec se slepa uz oca i majku, posle zenu
Pa koliko edipovaca ljudi upoznaju u zivotu a 'mamin sin' se cuje svako malo.
Prosto njima ljudi nazivaju prezasticene momke kojima se ne izlazi iz zone komfora kada udju u zajednicu, vec se slepa uz oca i majku, posle zenu
To su nesrece ,lijeni i pasivni.Pretpostavljam da malo ko pod maminim sinovima podrazumijeva ove slucajeve.
Obicno su to oni momci koji su nauceni da budu usluzeni.
Iz losih brakova sa slabim ocem, gdje je majci lakse da uradi sama nego da moli prvo muza a posle i sina. Nema neke tople emocije sa muzem, onda se veze za sina i kompenzuje.
Kod nas uopste nije rijetkost da pitaju zenu kome je ostavila djecu ako ode negdje. Oni su obicno porodicni vozaci, vole da razvezu djecu, odbace zenu ako imaju jedan auto, ponesu torbe ako ih zena natovari, ako ne, oni ih se ne sjete. Po manjim mjestima se recimo ne sjete da otmu ocu sjekiru i iscijepaju drva. Prosto se to ne ocekuje od njih.
Djevojka misli da ce to da se promijeni kad je zavoli. Da ima tu neke skrivene zivotne potencije. I oni posle opet daju slican primjer svojoj djeci
Bas zato sto se vrlo cesto i cuje takva klasifikacija, ne moze biti da se odnosi na patologiju, nego na obicnu sivu zonu razmazenih i zasticenih.Bemliga, ima nas svakakvih, ali opet, nesto odbijam da poverujem da su mnogi takvi.
Doduse, mogu da pricam o svojoj generaciji i generaciji koja mi je bliska po druzenju (od nekih 35 do 50 godina).
Za ove mladje nemam pojma, moguce je da tu ima vise takvih.
Bas zato sto se vrlo cesto i cuje takva klasifikacija, ne moze biti da se odnosi na patologiju, nego na obicnu sivu zonu razmazenih i zasticenih.
Ja mozda znam svega jedan primjer odnosa koji bi mogao da pridje patoloskom. Ali vise od strane majke nego sina. I danas ne govore jer je majka presla granicu.
Ova devojka sa snimka ima neke dobre savete i uglavnom je ok. Samo sto je prema onom sto prica malo kontradiktorna. Nutricionista od 100 kg prica kako da smrsate i kako da se zdravo hranite.