Da li stvarno mislite da smo mamini sinovi?

Da li su naši muškarci razmaženi ?

• Ovaj moj je baš razmažen, njegova mama je kriva

glasova: 1 20,0%
  • Ovaj moj jeste maza, ali ja sam kriva

glasova: 2 40,0%
  • Moj partner prvo meni ugodi, pa tek onda misli na sebe

glasova: 0 0,0%
  • Moj voli da mu ugađam, ali ugađa i on meni

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
vecinu drugarica koje su se zalile na "mamine sinove" rodile decake
cik pogodite kako ih odgajaju u sta su ih pretvorile ?
tako je napravili su "mamin sin 2.0" pa na kub !!!

Ne znam gde ja zivim ali od svih muskih koje poznajem malo bolje
neaka bude 50 muskaraca samo je jedan tako malo vise vezan za mamu...sto ce reci 2%
sto ce reci nije @mina68 nisu vecina
vec statisticka greska
:D

neaka bude 50 muskaraca samo je jedan tako malo vise vezan za mamu...sto ce reci 2%
vec statisticka greska
Ја сам и рекла да је већина нормалних, не знам шта си ти разумео.
Кантар немам код себе тренутно, не могу баш да одмерим :lol:

Kao majka muskog djeteta, odnosno vec odraslog muskarca ne volim da cujem to mamin sin. Naravno da postoje extremi ali danas je trend da mama baš ništa ne zna,da ne smije njeno ništa da bude dobro, da ako je pazljiv prema majci mamin sin je. Svaka mlada zena treba da zna da onaj koji ne postuje majku neće ni nju.
Moj sin sam donosi odluke,sam živi ali zar je problem kad ima neku dilemu da je podijeli s majkom?
Zašto mi kcreke mogla a sinovi ne. Reći da je odnos majke i sina patologija je jako ruzno.

Kao majka muskog djeteta, odnosno vec odraslog muskarca ne volim da cujem to mamin sin. Naravno da postoje extremi ali danas je trend da mama baš ništa ne zna,da ne smije njeno ništa da bude dobro, da ako je pazljiv prema majci mamin sin je. Svaka mlada zena treba da zna da onaj koji ne postuje majku neće ni nju.
Moj sin sam donosi odluke,sam živi ali zar je problem kad ima neku dilemu da je podijeli s majkom?
Zašto mi kcreke mogla a sinovi ne. Reći da je odnos majke i sina patologija je jako ruzno.

Ovo je najvazniji momenat jer nacin na koji se i svadja sa majkom i miri i komunicira
daje jasnu sliku kakav je neko covek. Da li egomanijak ili ima ljudski odnos sa okolinom i naravno
zenom koja ga je rodila, podojila, odgojila i napravila coveka.

vec statisticka greska

Ista prica, bukvalno jednog poznajem koji ne moze nijednu vaznu zivotnu odluku da donese protiv volje svoje majke. A poznajem ih mnoogooo.

Zato i pitam da se definise sta je mamin sin.

Истина. Само неки оду у крајност заиста. Има мајки које себично даже синове уз себе и то јесте патологија.
Здрави односи су нешто друго и лично више знам такве.

"Uloga" žena se promenila u poslednjih par desetina godina.

Nisu muškarci ti koji su postali mamini sinovi nego su žene te koje pored ostalih obaveza ne mogu da ostvare san muškaraca. Žena koja je bez stresa i rasterećena domaćica i ljubavnica.

Društvo je to koje je od muškaraca napravilo "mamine sinove" ne majke.

Ranije su ljudi imali po desetoro dece ali se moglo živeti od plate muža dok je žena bila sa decom.
Danas ti nije dovoljno ni da dvoje rade da bi podizali decu.
Elaboriraj kako je drustvo napravilo mamine sinove?

Nalepila si nekoliko recenica koje nemaju veze jedna sa drugom.

Мислим да би већина нас могла да манипулише децом да смо на време кренуле и имале ту скарадну идеју у главу. Тако да јесте до нас. Опет се враћамо на оно да је свет онакав како жене васпитају децу.

Ne razumem temu.
Žena treba da rodi dečake, da ih odgaja, vaspitava, napravi ljude od njih sve do trenutka dok se ožene. Ona ( majka) postaje nepoželjna osoba nedostojna poštovanja sina jer u suprotnom je ' mamin sin'?!

I ja znam žene koje strogo kontrolišu muža, svaku izgovorenu reč i posetu majci a rodile su sinove koje posesivno vaspitavaju.
I kažu srećni su.
Da li je i On, zarobljen u kavezu, baš toliko srećan?

I još me zadivljuje fenomen. Roditelji muške dece žive sami u kasarnama od kućerina a on u mnogo manjem prostoru kod ženinih.
Zašto je tako?

Наравно да ће се некада посаветовати са тобом, али неће те звати за сваку ситницу.
То није тренд, такви људи живе међу нама, многи бракови се распадну због тога.
Свако треба да има своје место и мора да зна где му је место.

Истина. Само неки оду у крајност заиста. Има мајки које себично даже синове уз себе и то јесте патологија.
Здрави односи су нешто друго и лично више знам такве.
Нико не спори да су такви већина.
Али не може се оспорити ни да има маминих синова.

Мислим да би већина нас могла да манипулише децом да смо на време кренуле и имале ту скарадну идеју у главу. Тако да јесте до нас. Опет се враћамо на оно да је свет онакав како жене васпитају децу.
Наравно.
Постоје и мамине ћере.
Све у свему, мајке јесу посесивније у односу на своју децу.
Нигде нисам чула да су таст и свекар лоши, али таште и свекрве су већ и предмет вицева.

Ne razumem temu.
Žena treba da rodi dečake, da ih odgaja, vaspitava, napravi ljude od njih sve do trenutka dok se ožene. Ona ( majka) postaje nepoželjna osoba nedostojna poštovanja sina jer u suprotnom je ' mamin sin'?!

I ja znam žene koje strogo kontrolišu muža, svaku izgovorenu reč i posetu majci a rodile su sinove koje posesivno vaspitavaju.
I kažu srećni su.
Da li je i On, zarobljen u kavezu, baš toliko srećan?

I još me zadivljuje fenomen. Roditelji muške dece žive sami u kasarnama od kućerina a on u mnogo manjem prostoru kod ženinih.
Zašto je tako?
Треба да живе сами.
И то је све.
Да науче да су упућени једно на друго, не на тате и маме.

Наравно.
Постоје и мамине ћере.
Све у свему, мајке јесу посесивније у односу на своју децу.
Нигде нисам чула да су таст и свекар лоши, али таште и свекрве су већ и предмет вицева.
Ja сам имала свекра горег од сваке свекрве :lol: Он је био скупљач гов.ана свога сина. Свекрва је била и остала много рационалнија.
Али то су изузеци.

Back