kapelnik
Aktivan član
- Poruka
- 1.932
Najbolje da ne generalizujete, već svaka nek napiše svoj slučaj (na šta je u životu naletela), pa ćemo videti rezultat.
Udrite, samo iskreno !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Генерално нису.Reklo bi se da su generalno muskarci u Srbiji pristojan svet ostalo je zenska izmisljotina....
"Uloga" žena se promenila u poslednjih par desetina godina.
Nisu muškarci ti koji su postali mamini sinovi nego su žene te koje pored ostalih obaveza ne mogu da ostvare san muškaraca. Žena koja je bez stresa i rasterećena domaćica i ljubavnica.
Društvo je to koje je od muškaraca napravilo "mamine sinove" ne majke.
Ranije su ljudi imali po desetoro dece ali se moglo živeti od plate muža dok je žena bila sa decom.
Danas ti nije dovoljno ni da dvoje rade da bi podizali decu.
pa kako?Генерално нису.
Већина јесте.
А, па одговорила сам ја на тему. Мм је јединствен.pa kako?vecina jeste, ali generalno nisu...malo nejasno....a nejasno i zasto na moj post....a ne na temu...
tela si da kazes generalno su razmazeni, ali se poneki provlace....laskanjem...
Da, muskarci su generalno bolji od zena sada, ranije to nije bio slucaj, ali sada....ocekivati da muskarac bude pristojan prema zenama koje nepristojno privlace paznju na sebe i sede ti za vratom bezobrazlukom, je malo previse....zamisli sad kako izgleda "zenski samar " kao ja sam zena i mogu? Ja to vise ne mogu da zamislim....А, па одговорила сам ја на тему. Мм је јединствен.
Кад кажеш већина, то ти је као на изборима, 50 посто +1, генерално су 99,99 посто, баш огромна већина, скоро сви...е, па нисте баш генерално добри![]()
Iskreno,...odnos majka i sin je sam po sebi "teška patologija".
Msm da mušku decu već od 10 godine života treba poveriti na vaspitavanje ocu, ukoliko je normalan. Ne bukvalno,...već da majka vremenom bude što manje "uticajna", tako da se što pre (to bolje) otrgnu od majčine si.e i pređu na neku drugu.
P.S. Uvesti vojni rok kao obavezan, bar 6 meseci (prava vojska, ne da sede doma i po kafićima).
Ne mislim da su svi muškarci "mamini sinovi", postoje zreli i odgovorni muškarci.
Да, нормалније је било кад су само мушкарци лупали шамаре...Da, muskarci su generalno bolji od zena sada, ranije to nije bio slucaj, ali sada....ocekivati da muskarac bude pristojan prema zenama koje nepristojno privlace paznju na sebe i sede ti za vratom bezobrazlukom, je malo previse....zamisli sad kako izgleda "zenski samar " kao ja sam zena i mogu? Ja to vise ne mogu da zamislim....
Немој на силу бити са дететом, ниједно дете то не заслужује.Ne znam da li postoji generalno pravilo, ko da bude sa detetom, otac, majka, baka ...
Zato treba ići srcem, ako mi se druži sa detetom,biću s njim ceo dan.
Jedino ako primetimo neke "falinke" u svojim osećanjima, recimo nikad mi nije do dece, e onda treba intervenisati, setiti se svojih obaveza, te smisliti neki modus bliskosti.
Što je govorio moj pokojni otac:
"Neka sine sve ide prirodno, ali nešto malo mora i na silu !"
Немој на силу бити са дететом, ниједно дете то не заслужује.
Само се склони и уживај у свом срећном самачком животу без обавеза.
Pristojnim zenama niko ne udara samare, a ranije nije ni nepristojnim jer nije morao, a patologija pocinje utvrdjivanjem pristojnih odnosa na zenski nacin. Recimo kao ovo "nisam razumela, pa cu da izvrcem post na svoj nacin" patologija....Да, нормалније је било кад су само мушкарци лупали шамаре...
Зашто би било ко било коме лупао шамаре, побогу?
Не иде, разведите се, растаните се, то бар више није баук.
Какви су то патолошки, отровни односи?
Ти причаш о нежељеном детету, случајном?Umeo si da ga napraviš, nađi način i za bliskost, ona mu je potrebna koliko i hrana, garderoba, stan ...
Само читам шта си написао.Pristojnim zenama niko ne udara samare, a ranije nije ni nepristojnim jer nije morao, a patologija pocinje utvrdjivanjem pristojnih odnosa na zenski nacin. Recimo kao ovo "nisam razumela, pa cu da izvrcem post na svoj nacin" patologija....
Кад је мамин ручак увек бољи, кад иде по своје мишљење код маме, кад је мама више ту него у својој кући, кад мама све зна најбоље и кад је мама увек у праву.Većina muskaraca koje poznajem nije mamin sin. Šta to uopšte znaci?
Ја боме нисам чула за тате Дијаманте.Мамин син, татина ћерка- исти ђаво. Значи да су родитељи од здраве деце направили дебиле.