Da li stvarno mislite da smo mamini sinovi?

Da li su naši muškarci razmaženi ?

• Ovaj moj je baš razmažen, njegova mama je kriva

glasova: 1 20,0%
  • Ovaj moj jeste maza, ali ja sam kriva

glasova: 2 40,0%
  • Moj partner prvo meni ugodi, pa tek onda misli na sebe

glasova: 0 0,0%
  • Moj voli da mu ugađam, ali ugađa i on meni

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Iskreno,...odnos majka i sin je sam po sebi "teška patologija".
Msm da mušku decu već od 10 godine života treba poveriti na vaspitavanje ocu, ukoliko je normalan. Ne bukvalno,...već da majka vremenom bude što manje "uticajna", tako da se što pre (to bolje) otrgnu od majčine si.e i pređu na neku drugu. 😁
P.S. Uvesti vojni rok kao obavezan, bar 6 meseci (prava vojska, ne da sede doma i po kafićima).
Ne mislim da su svi muškarci "mamini sinovi", postoje zreli i odgovorni muškarci.

Poslednja izmena:
Moj je razmažen jer je takva osoba, voli sebe malo više , nema veze sa njegovom mamom, jer nije ni bio nešto mnogo blizak. Pre bih rekla da sam ja malo kriva zbog toga. Ne znam je l ste primetili, ali muškarci, s godinama, postaju sve razmaženiji, kako stare , trude se samo sebi da ugode. I kao majka sina, jako sam se trudila da se sin 'odlepi' od mene, jako sam zadovoljna kakav odnos ima sa svojom devojkom.Samo bez ikakvog mešanja, moj stav. Podrška, da i ništa više.

Није размажен.
Његова мајка није могла да утиче на њега, иако је жарко желела и покушала пар пута.
Просто је од средње школе био сам, у другом граду, кад се вратио било је касно за мамину сукњу.
Лаки ми :mrgreen:

"Uloga" žena se promenila u poslednjih par desetina godina.

Nisu muškarci ti koji su postali mamini sinovi nego su žene te koje pored ostalih obaveza ne mogu da ostvare san muškaraca. Žena koja je bez stresa i rasterećena domaćica i ljubavnica.

Društvo je to koje je od muškaraca napravilo "mamine sinove" ne majke.

Ranije su ljudi imali po desetoro dece ali se moglo živeti od plate muža dok je žena bila sa decom.
Danas ti nije dovoljno ni da dvoje rade da bi podizali decu.

"Uloga" žena se promenila u poslednjih par desetina godina.

Nisu muškarci ti koji su postali mamini sinovi nego su žene te koje pored ostalih obaveza ne mogu da ostvare san muškaraca. Žena koja je bez stresa i rasterećena domaćica i ljubavnica.

Društvo je to koje je od muškaraca napravilo "mamine sinove" ne majke.

Ranije su ljudi imali po desetoro dece ali se moglo živeti od plate muža dok je žena bila sa decom.
Danas ti nije dovoljno ni da dvoje rade da bi podizali decu.

Промена обе 'стране' улога даје резултат.

Нема деце.

pa kako? :) vecina jeste, ali generalno nisu...malo nejasno....a nejasno i zasto na moj post....a ne na temu...

tela si da kazes generalno su razmazeni, ali se poneki provlace....laskanjem...
А, па одговорила сам ја на тему. Мм је јединствен.
Кад кажеш већина, то ти је као на изборима, 50 посто +1, генерално су 99,99 посто, баш огромна већина, скоро сви...е, па нисте баш генерално добри :lol:

А, па одговорила сам ја на тему. Мм је јединствен.
Кад кажеш већина, то ти је као на изборима, 50 посто +1, генерално су 99,99 посто, баш огромна већина, скоро сви...е, па нисте баш генерално добри :lol:
Da, muskarci su generalno bolji od zena sada, ranije to nije bio slucaj, ali sada....ocekivati da muskarac bude pristojan prema zenama koje nepristojno privlace paznju na sebe i sede ti za vratom bezobrazlukom, je malo previse....zamisli sad kako izgleda "zenski samar " kao ja sam zena i mogu? Ja to vise ne mogu da zamislim....

Iskreno,...odnos majka i sin je sam po sebi "teška patologija".
Msm da mušku decu već od 10 godine života treba poveriti na vaspitavanje ocu, ukoliko je normalan. Ne bukvalno,...već da majka vremenom bude što manje "uticajna", tako da se što pre (to bolje) otrgnu od majčine si.e i pređu na neku drugu. 😁
P.S. Uvesti vojni rok kao obavezan, bar 6 meseci (prava vojska, ne da sede doma i po kafićima).
Ne mislim da su svi muškarci "mamini sinovi", postoje zreli i odgovorni muškarci.

Ne znam da li postoji generalno pravilo, ko da bude sa detetom, otac, majka, baka ...
Zato treba ići srcem, ako mi se druži sa detetom,biću s njim ceo dan.

Jedino ako primetimo neke "falinke" u svojim osećanjima, recimo nikad mi nije do dece, e onda treba intervenisati, setiti se svojih obaveza, te smisliti neki modus bliskosti.

Što je govorio moj pokojni otac:
"Neka sine sve ide prirodno, ali nešto malo mora i na silu !"

Da, muskarci su generalno bolji od zena sada, ranije to nije bio slucaj, ali sada....ocekivati da muskarac bude pristojan prema zenama koje nepristojno privlace paznju na sebe i sede ti za vratom bezobrazlukom, je malo previse....zamisli sad kako izgleda "zenski samar " kao ja sam zena i mogu? Ja to vise ne mogu da zamislim....
Да, нормалније је било кад су само мушкарци лупали шамаре...
Зашто би било ко било коме лупао шамаре, побогу?
Не иде, разведите се, растаните се, то бар више није баук.
Какви су то патолошки, отровни односи?

Ne znam da li postoji generalno pravilo, ko da bude sa detetom, otac, majka, baka ...
Zato treba ići srcem, ako mi se druži sa detetom,biću s njim ceo dan.

Jedino ako primetimo neke "falinke" u svojim osećanjima, recimo nikad mi nije do dece, e onda treba intervenisati, setiti se svojih obaveza, te smisliti neki modus bliskosti.

Što je govorio moj pokojni otac:
"Neka sine sve ide prirodno, ali nešto malo mora i na silu !"
Немој на силу бити са дететом, ниједно дете то не заслужује.
Само се склони и уживај у свом срећном самачком животу без обавеза.

Да, нормалније је било кад су само мушкарци лупали шамаре...
Зашто би било ко било коме лупао шамаре, побогу?
Не иде, разведите се, растаните се, то бар више није баук.
Какви су то патолошки, отровни односи?
Pristojnim zenama niko ne udara samare, a ranije nije ni nepristojnim jer nije morao, a patologija pocinje utvrdjivanjem pristojnih odnosa na zenski nacin. Recimo kao ovo "nisam razumela, pa cu da izvrcem post na svoj nacin" patologija....

Pristojnim zenama niko ne udara samare, a ranije nije ni nepristojnim jer nije morao, a patologija pocinje utvrdjivanjem pristojnih odnosa na zenski nacin. Recimo kao ovo "nisam razumela, pa cu da izvrcem post na svoj nacin" patologija....
Само читам шта си написао.
Не можеш да замислиш и разумеш да жена лупа шамаре, ерго, обрнуто је замисливо.
Ја само кажем да ни једно, ни друго, није нормално.
Иначе, за успостављање нормалног или патолошког односа је потребно двоје.

Većina muskaraca koje poznajem nije mamin sin. Šta to uopšte znaci?
Кад је мамин ручак увек бољи, кад иде по своје мишљење код маме, кад је мама више ту него у својој кући, кад мама све зна најбоље и кад је мама увек у праву.

Back