RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.145
Da je srpski dinar posle britanske funte najstarija živa valuta na svetu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da nine!Da je srpski dinar posle britanske funte najstarija živa valuta na svetu?
У средњем веку у Србији валута је био динар, али се рачунало у перперима.Ne znam da li se racuna da je to isti dinar posto ne vaze stari dinari....
Znači mi smo imali univerzitete još na početku 13. veka, a deda Avram je bio savremenik Svetog Save.Dinar je u Srbiji uveo deda Avram još dok je bio mlad, odmah nakon diplomiranja.
Deda Avram je vazda govorio Savi "mlad si još dječače...."Znači mi smo imali univerzitete još na početku 13. veka, a deda Avram je bio savremenik Svetog Save.
Nije baš zgodan dijagram za zaključivanje jer su sve države euro-zone izostavljene. Znači, dijagram ovog tipa koji je napravljen 2001. bi bio interesantniji.Da je srpski dinar posle britanske funte najstarija živa valuta na svetu?
Nije baš zgodan dijagram za zaključivanje jer su sve države euro-zone izostavljene. Znači, dijagram ovog tipa koji je napravljen 2001. bi bio interesantniji.