Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pitanje se odnosi na to da li izgledate i ponašate se u skladu sa svojim godinama. Više mislim na ponašanje i stavove,mada i izgled donekle ima veze sa tim,uz svu ogradu da nema definicije šta je tačno primereno kojim godinama,ali da gledamo većinu,tj. ono što je većinski primereno odredjenom dobu.
Zavisi. Nekad ispadnem nezrela za svoje godine, a nekad rezonujem u skladu sa njima. Što se fizičkog izgleda tiče, drugi mi kažu da izgledam mlađe, ja ne mogu nekako to da odredim.
Što se tiče fizičkog izgleda, sebi sam super neko kaže da se dobro držim, neko da izgledam mlađe, svako ima neki svoj dojam.
Moje ponašanje je uvijek bilo ozbiljno, tu trčim ispred godina, a volim nekad, nekad da budem mrvicu luckasta i bezbrižna.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.