DA LI STE ZADOVOLJNI?

Da li ste zadovoljni svojim poslom?

• Da veoma sam zadovoljan/a

• Ne, želim što pre da ga promenim

• Nije loše, ali može i bolje

• Nisam zaposlen/a

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zvezdanka = Plata je , malo veca od proseka, ali posto sam pripravnik i jos ucim, ne zalim se

A,vidiš u laži su kratke noge! U postu na temu domaćica mi ti reče da se zlopatiš u BG-u za jedva 20000 dinara! Ali ti znaš najbolje...

shaddow:
Interesantno... Misliš da nezaposlene osobe nemaju pravo da učestvuju u anketi?!? :shock:
Pa očigledno imaju pravo učešća u anketi, dao si im pravo kad si stavio tu opciju...
Samo mi nekako besmisleno da neko nezaposlen dođe, čekira svoju situaciju i onda učestvuje u temi koja je postavljena ovako:
"Da li ste zadovoljni poslom koji radite?" :shock:

Ili je ovo jedna od onih tema koja nezaposlene kategoriše kao "domaćice/domaćine" i pokušava to da poistoveti sa profesijom?
Jer, ja zaista ne znam što bi ti nezaposlena osoba odgovarala na pitanje - da li je zadovoljna svojim poslom :shock:
Samo to...

NATASA_7:
Zvezdanka = Plata je , malo veca od proseka, ali posto sam pripravnik i jos ucim, ne zalim se

A,vidiš u laži su kratke noge! U postu na temu domaćica mi ti reče da se zlopatiš u BG-u za jedva 20000 dinara! Ali ti znaš najbolje...

Kud mi izlete!!!
CCCCCC
Opravdanja, opravdnja!!! Samo se ti tesi i skupljaj primedbe.

Ti izgleda i ne znas kolika je prosecna plata... a 20, 21, 22, 23, ima li razlike... Sve je to sica, jad i beda....

Mozda bih bila zadovoljna sa 100000. Te nema potrebe o tome diskutovati.

A sta ti ovde radis? Pa ti nisi zaposlena!! :evil:

Elem cisto jos da te obavestim... moj prijatelj je prihvatio onja posao u ZA, pa je odbio platu 50 i jos 20... te to ispada, zamisli, zajecarska plata, 70... izgleda da sam i tu malo zabrljala... par hiljadica gore-dole... pa nismo holandjani!!! ;)

ZvezdanKa:
Kud mi izlete!!!
CCCCCC
Opravdanja, opravdnja!!! Samo se ti tesi i skupljaj primedbe.

Ti izgleda i ne znas kolika je prosecna plata... a 20, 21, 22, 23, ima li razlike... Sve je to sica, jad i beda....

Mozda bih bila zadovoljna sa 100000. Te nema potrebe o tome diskutovati.

A sta ti ovde radis? Pa ti nisi zaposlena!! :evil:

:lol: Što se pališ odmah Zvezdanka?(Zvezdanka-jer to zbog tvog porekla,ima jedno selo pored Zaječara zove se Zvezdan,pa rekoh da nije možda odatle)

A,ja baš mislila da ćeš mi ti reći kolika je prosečna plata :roll:

E,ima jedan čika tamo u Beogradu nudi uz tih 100000 još i da otpeva neku pesmu :lol: !! Bije ko neće!!

A i ovde sam,pošto ne znam ,jadna gde ću pa čekam da me ti,tako stručna, uputiš gde smem da odem :lol:

PS.Blago tvom prijatelju! Good for him!!

CCMOOK! :wink:

shaddow:
Da li ste zadovoljni poslom koji radite?
Da li želite da ga promenite ili "ne biste tu ništa menjali" (kao Zdravko Čolić)? :lol:

Ja radim dva posla ...
Prvim sam nezadovoljna skroz, ali mi obezbedjuje stalnost plate, odmore, bolovanja i sve što ide uz državnu firmu.
Drugi mi pruža dobru zadovoljstvo i dobru zaradu. Njime sam potpuno zadovoljna jer mogu da iskažem svoju kreativnost i realizujem svoje ideje.

Mislim da Ja ne bih bila Ja da ne radim oba posla .... Jing Jang :mrgreen:

Steta sto mu nije specijalnost rak mozga. Onda bi mogao i tebi da pomogne. Koji si pacenik.

A sto se tice posla, brate svako bira sta ce da radi. Meni na pamet ne pada da radim u nekoj firmi brate. Sam svoj gazda tako je najbolje.

ja sam sigurna da cu do kraja godine da promenim posao ili uslove (i to dosta) pa da se dokopam zelene grane...sad staziram (yebeni staz koji traje dve godine) i koliko god da sam nezadovoljna nekim stvarima shvatam da je ovo stanje privremeno, kao i da su ljudi koji rade sto i ja u istoj poziciji, koja nije bas zahvalna i jako sam ljuta zbog toga na sam sistem koji je to omogucio.
sve u svemu, na nekoj sredini sam izmedju potpunog zadovoljstva i apsolutnog nezadovoljstva...neke stvari izuzetno volim da radim, neke ne mogu da smislim...
ljudi sa kojima radim su ok i uzivam slobodu na poslu (ali ja sam najveci guster, tj. nalogoprimac :) )...
imam 2 sefa i to je to, nedostaju mi kolege mog uzrasta :D ...
nervira me sto moram da jedem u pekari...i sto moram na posao yebnom osamdeset trojkom... :D
uglavnom mi nije dosadno, naprotiv...ali je ponekad veoma stresno i imam veliku odgovornost...
ne radim preterano, stavise uglavnom radim krace od osmocasovnog radnog vremena, ali ako je potrebno (sto je retko) radim i prekovremeno ili neradnim danom...
plata mi je taman da prezivim mesec...

Back