SumiTara
Ističe se
- Poruka
- 2.145
Lako je....završeno radno vreme, pa prosto letim....boing!shaddow:E, ovo ti je dobro. Samo je malo problem kada se vraćaš.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je....završeno radno vreme, pa prosto letim....boing!shaddow:E, ovo ti je dobro. Samo je malo problem kada se vraćaš.
![]()
Pa očigledno imaju pravo učešća u anketi, dao si im pravo kad si stavio tu opciju...shaddow:Interesantno... Misliš da nezaposlene osobe nemaju pravo da učestvuju u anketi?!? :shock:
chika_doktor:zivim u banjaluci a nisam bas raspolozen za pricu o poslu...sorry
Postoji i ta opcija.hello_world:hm ja bih preinacila u NIJE Lose ali moze i bolje
NATASA_7:Zvezdanka = Plata je , malo veca od proseka, ali posto sam pripravnik i jos ucim, ne zalim se
A,vidiš u laži su kratke noge! U postu na temu domaćica mi ti reče da se zlopatiš u BG-u za jedva 20000 dinara! Ali ti znaš najbolje...
ZvezdanKa:Kud mi izlete!!!
CCCCCC
Opravdanja, opravdnja!!! Samo se ti tesi i skupljaj primedbe.
Ti izgleda i ne znas kolika je prosecna plata... a 20, 21, 22, 23, ima li razlike... Sve je to sica, jad i beda....
Mozda bih bila zadovoljna sa 100000. Te nema potrebe o tome diskutovati.
A sta ti ovde radis? Pa ti nisi zaposlena!!![]()
shaddow:Šta vam je bre?!? Tema je "Da li ste zadovoljni sovjim poslom?"
Odakle vam ovde razlog za prepucavanje?!? :shock:
shaddow:Da li ste zadovoljni poslom koji radite?
Da li želite da ga promenite ili "ne biste tu ništa menjali" (kao Zdravko Čolić)?![]()
chika_doktor:nemoj po suncu nije zdravo
chika_doktor:samo opusteno imam jednog buraza on je isto doktor zakozu a specijalnost mu je rak koze![]()