~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
i'm happy,oh so happy...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za tebe sinko nije trava,pogubices i ono malo sivih celija...ali ako ti se duva...Keeper:mogu i ja dobiti malo trave?

K_S_E_N_I__A:da da,ali postavlja se pitanje kako prepoznati ono dobro i da li je uvek dobro-dobro i ko nam je postavio te mogucnosti spoznaje i da li je ono shto je za dr dobro dobro i za nas a ti neki jesu odredili granicu.

Keeper:sad bih ti rekao neshto.... hihihi. al necju. isprichacju umesto toga jedan vic o duvanju.
uchi mujo fatu kako da pushi ****.
"taaaako bona aj' sad ga stavi u usta.... taaaaako..... a sad vuci"
vuche fata, vuche, vuche..... a mujo i dalje "vuuuuuuci jache... vuuuuuci"
i odjednom drekne: "DUVAJ"
fata se zbuni.... "shto sad da duvam?"
"usho mi charshav u bulju duvaj bre"![]()

pa sto se ne ubijes ako jedva cekas da umres????MadonnaGirl:Ja mrzim svoj zivot.Jedva cekam da umrem i da se reinkarnisem garant cu biti neka druga,lepsa i srecnija osoba nego sto sam sad!
ovo me podseca na moje stanje pre par dana...ej bre glavu gore...uvek se nadje nesto lepo...mada slusam don't cry od gunsa,pesma uz koju uvek placem(ironije),pa i sad...bas me briga veceras mi je bilo bas lepo sa drustvom na bleji...MadonnaGirl:Ja mrzim svoj zivot.Jedva cekam da umrem i da se reinkarnisem garant cu biti neka druga,lepsa i srecnija osoba nego sto sam sad!
Trudi se da uvek budes pozitivna nasmejana i raspolozena. To se mnogo ceni, a i izgledaces i ono sto je najvaznije i OSECACES se lepse. mnogo je lakse kad te ljudi dozive kao pozitivnu osobu. Mozda se nekome neces svideti na prvi pogled, ali ako se ti osecas lepo bices i drugima lepa. Poslusaj me... bio i probao i sad extraMadonnaGirl:E hvala na savetima ali ne mogu da dignem glavu gore.....jednostavno cini mi se da ceo svet gubi smisao.................kao da smo na ivici neke propasti.E tako se osecam,a ni sama ne znam zasto!
koliko godina imas?MadonnaGirl:E hvala na savetima ali ne mogu da dignem glavu gore.....jednostavno cini mi se da ceo svet gubi smisao.................kao da smo na ivici neke propasti.E tako se osecam,a ni sama ne znam zasto!