Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

• Uglavnom da

• Samo u nekim trenutcima

• Skoro nikad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
feler.gif
...i ja sam srecjan i najsmejan...
feler.gif

sad bih ti rekao neshto.... hihihi. al necju. isprichacju umesto toga jedan vic o duvanju.
uchi mujo fatu kako da pushi ****.
"taaaako bona aj' sad ga stavi u usta.... taaaaako..... a sad vuci"
vuche fata, vuche, vuche..... a mujo i dalje "vuuuuuuci jache... vuuuuuci"
i odjednom drekne: "DUVAJ"
fata se zbuni.... "shto sad da duvam?"
"usho mi charshav u bulju duvaj bre" :D

Keeper:
sad bih ti rekao neshto.... hihihi. al necju. isprichacju umesto toga jedan vic o duvanju.
uchi mujo fatu kako da pushi ****.
"taaaako bona aj' sad ga stavi u usta.... taaaaako..... a sad vuci"
vuche fata, vuche, vuche..... a mujo i dalje "vuuuuuuci jache... vuuuuuci"
i odjednom drekne: "DUVAJ"
fata se zbuni.... "shto sad da duvam?"
"usho mi charshav u bulju duvaj bre" :D

Axaxaxaxa......Dugo nisam cula taj vic!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

pa manje vise sam zadovoljna kao sto vidim i vecina ovde
roditelji-i vise nego odlicni,obozavam ih,dozvoljavaju mi tacno do granice do koje treba da mi dozvole ono sto zelim
skola-pa tu i tamo,manje vise sam zadovoljna,u sustini boli me bas za skolu
para imam taman koliko mi treba,zdravlja imam,a najveca zelja ovog sveta mi je da smrsam tri kile bila bih jako srecna kad bi mi to poslo od ruke,mozda je to nekom smesno ali ja to jako zelim;drustvo-pa veceras sam skontala da na ovm svetu svako gleda samo sebe i znam da imam jednu drugaricu koja ce uvek biti tu a ostali su prolazni
ljubav-manje vise nikakva jer onaj za kojim patim je kilometrima od mene i sto je najgore od svega najveci je jadnik ovog sveta i dozvoljavam da me iznova i iznova povredjuje
znaci da mi nije ove tri kile i ovog shabana sve bi bilo sasvim u redu
inace savrseno se osecam cim dodje letnji raspust i more
tada sam savrseno zadovoljna svojim zivotom

MadonnaGirl:
Ja mrzim svoj zivot.Jedva cekam da umrem i da se reinkarnisem garant cu biti neka druga,lepsa i srecnija osoba nego sto sam sad!
ovo me podseca na moje stanje pre par dana...ej bre glavu gore...uvek se nadje nesto lepo...mada slusam don't cry od gunsa,pesma uz koju uvek placem(ironije),pa i sad...bas me briga veceras mi je bilo bas lepo sa drustvom na bleji...

MadonnaGirl:
E hvala na savetima ali ne mogu da dignem glavu gore.....jednostavno cini mi se da ceo svet gubi smisao.................kao da smo na ivici neke propasti.E tako se osecam,a ni sama ne znam zasto!
Trudi se da uvek budes pozitivna nasmejana i raspolozena. To se mnogo ceni, a i izgledaces i ono sto je najvaznije i OSECACES se lepse. mnogo je lakse kad te ljudi dozive kao pozitivnu osobu. Mozda se nekome neces svideti na prvi pogled, ali ako se ti osecas lepo bices i drugima lepa. Poslusaj me... bio i probao i sad extra ;)

Back