Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

• Uglavnom da

• Samo u nekim trenutcima

• Skoro nikad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Keeper:
a kako znash dal bi ti bilo ili ne bi bilo bolje sa alkoholom? :P :)
jednom sam kao nesto malkice pila i celo jutro nisam mogla da se odvojim od vode.....ma fuj...kako god da mi bude sa alkoholom,super mi je i bez njega...moj drug kad se prvi put napio stao je ispred mesta gde je bila zurka i kesao se o neku sipku,kao strpitiz....policajci ga zamalo nisu ubili.... :lol:
so,no thanx :D

podržavam! :D Al' ozbiljno kako neko može dobro da se provede kad se napije pa se posle još nišeg ni ne seća :? Po meni je veća ''faca'' onaj ko ume da pije u normalnim količinama,mislim,onaj koji se ''ubije'' svaki put kad izađe...
@decko88 i to što kažeš,ajd' se pohvali neim pamenim...mislim,svako može da se napije.....

Ja volim da popijem,ali time se ne hvalim,cak mislim da je ruzno za devojku da bude pijana!A volim da popijem u normalnim kolicinama zato sto volim alkohol(npr. vino)!Ali nikad ne pijem da resim probleme jer ih on ne resava!Ali znam za gomilu dobrih zezanja i bez kapi alkohola!A mogu da se i pohvalim da sam dobra ucenica,nista mi ne fali i ako izlazim cesto i radim sta radim...Tako da to nema veze...A zadovoljna zivotom manje-vise,smatram da moze i bolje!To me uvek koci,ali trudim se da popravim to...

Back