Licno mislim da su ljudi vise zadovoljni nego srecni. Sreca je nesto daleko vise.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Super...
obrnuto
Sobom ne,... a svojim životom, da![]()
Iako ste ostvarili osnovne zivotne pootrebe, tipa, posao, porodica, roditelj, humanista, pisac, slikar itd..
Nedostale li vam u svemu tome nesto sto bi vas ucinilo zadovoljnijim i srecnijim ili ste srecni i ne treba vam nista vise
i da li covek moze zaista da bude srecan
Samo mi treba zdravlje i slobodno vreme za putovanje,da odjebem brata na sudu i sve ok
Jeza me u'vati kada pored zdravlja ovako nešto bude uslov za sreću...![]()
Nisam postao ni akademik,ni slikar,ni glumac.Bio sam radnik REIK Kolubare i stekao sam penziju.U životu ima uspona i padova,ali sve u svemu, kada vidim moje četvoro unučadi,veoma sam zadovoljan.
sobom da, svojim zivotom ne
Sreca je trenutno osecanje, ne permanentno.
Zadovoljstvo sobom i svojim zivotom je vec nesto drugo, zato treba i razdvojiti ta dva pitanja u diskusiji.
Da li si srecan - kao pitanje, moze se odnositi samo na trenutak u kome se to pitanje postavilo. I niko nije 100% svog vremena i zivota srecan, a namece se kao ultimativni cilj zivota da budemo stalno srecni.
I to nije u redu, jer u jurnjavi za sveprisutnom srecom, ljudi zaborave da zive zivot. Sasvim je u redu biti tuzan, nezadovoljan, mrzovoljan...naravno, u momentima, ne stalno. Mislim da je jedan od izvora epidemije depresije upravo nametanje te potrebe za permanentnom srecom, sto je neostvarivo, i da zato ljudi padaju u depresiju.
Sreca je samo trenutni impuls osecanja.
Zadovoljstvo sopstvenim zivotom je mnogo vaznije, jer je taj osecaj uz nas (ili nije uz nas) non-stop.
Zato treba ziveti zivot, raditi na duge stvari ono sto se voli, ispuniti zivot ljubavlju i eto zadovoljstva i česte sreće.![]()
Majka mi je umrla u 51 godini od raka pluca 2015 godine , ja sam imao 25 godina tada , mislim da imam i problem sa alkoholom koji trenutno drzim pod kontrolom , ali i pored ta 2 ozbiljna problema zivot mi je prelep . imam 3 zdrava brata sa kojima sam izuzetno blizak , caleta koji je uz sve njegove mane opet car , gotivne ortake , vrhunskog bratanca koji je svakog meseca sve sladji i interesantniji , imam dovoljno para da izguram mesec sto je daleko od savrsenog ali opet bolje od vecine ljudi sirom sveta , sve ovo moze da se izgubi u sekundi , svaki momenat u kom sam svestan toga mi je srecan momenat , i ja biram kada cu da se potsetim svih ovih stavki i odmah mi bude jasno da sam daleko srecniji od vecine ljudi na planeti.
Znaci izuzetno zadovoljan , ali uvek moze bolje.
HvalaОдлична тврдња.
Moze da dobije sibicu i kantu benzinaБоље је рећи да се пријатељски поделите.![]()
Moze da dobije sibicu i kantu benzina
Pa sta sad da radim znas kolko mi znaci tvoja podrskaЕ то стварно не ваља. Не подржавам.
Pa sta sad da radim znas kolko mi znaci tvoja podrska
Ja sam bio deo istorije i sigurno sam isao tim putem da ovoj zemlji bude bolje,ali doolaze mladje generacije,a njima se to ne svidja.Ви сте бре били део повести! Мењали сте ову земљу на боље ипак.
Sud može da donese rešenje za materijalne sukobe, ali ne može da vrati bratsku ljubav, nažalost.Није најсрећнија могућност али боље и суд да пресуди него трвења, сукоби и нетрпељивост.
Nit'zadovoljan a jos manje srecan,bas odvratna kombinacija.Licno mislim da su ljudi vise zadovoljni nego srecni. Sreca je nesto daleko vise.
Ja sam bio deo istorije i sigurno sam isao tim putem da ovoj zemlji bude bolje,ali doolaze mladje generacije,a njima se to ne svidja.
Sud može da donese rešenje za materijalne sukobe, ali ne može da vrati bratsku ljubav, nažalost.