Da li ste za zabranu rada kladionica u gradskom jezgru?

Zar stvarno veruješ da sad postoji neko od vlasnika kladionica ko nema veze s dotičnim?
ne znam... pre je mogao svaki klosar da otvori kladionicu, ko god je hteo.
pricam o vremenu kad je to krenulo da nicu ko pecurke, pre ca. 20ak godina.
verujem da vlasnici velikih lanaca kladionica imaju politicko-kriminalne veze sa vlascu, kao uostalom i vlasnici bilo kod veceg biznisa... moras da imas nekoga u vlasti kog podmazujes, da bi te pustili da radis... mislim, to je opste poznata stvar, ne moramo o tome uopste da diskutujemo.
sto se malih kladionica po kaficima, selima, i sl. tice, ne znam da li se i tu nesto promenilo od pre 20 god.
 
Хоће људи 'леба без мотике. Не би кладионице ницале "као печурке" да немају муштерије. Иако сам противник и клађења и коцке, успут, видео сам како уништавају људе, ипак мислим да је до васпитања, на страну то што се неки аморални типови досетили па користе порочност народа...
 
Sve je na dobrovoljnoj bazi, niko nikoga ne tera da ulazi tamo i igra, ko želi on će ići ko ne želi neće ni pomisliti na to. Ko ima samokontrole, svesti i savesti znaće kad da stane i ako mu ne ide i ako mu ide.
Da li može biti loše? Može.
Da li je generalno sveobuhvatno stoprocentno loše? Ne mora da bude.
Odrasli koji praktikuju to bi trebalo imati zdrav razum i kočnicu, što se budućih odraslih (dece) tj potencionalno budućih ograča tiče tu treba roditelji da povedu računa i pričaju sa decom.
 
Свакако треба све кладионице затворити јер крше забране уласка малолетних лица, окупљају се наркомани.
Po ovim poznatijim se to ne dešava. Radnici su ažurni po pitanju ulaska maloletnika u objekat i ne dozvoljavaju im jer verovatno i oni sami mogu biti kažnjeni novčano kroz platu.
 
Pa nek se država tj grad malo organizuje. A drugo kladionica ima toliko zato što narod ulazi u njih. Nikoga kladionica ne uvlači na silu.
Не увлачи али толико се рекламира и пропагира да људе навлачи. Некада су у Русији државни медији рекламирали вотку као здраво, све фенси рекламе, чашица, породица..после видимо који проблем је направила у друштву.
 
Не увлачи али толико се рекламира и пропагира да људе навлачи. Некада су у Русији државни медији рекламирали вотку као здраво, све фенси рекламе, чашица, породица..после видимо који проблем је направила у друштву.
Ma to je sve okej, samo dok se ne propagiraju gejpеderi.
 

Back
Top