Da li ste za ulazak Srbije u EU?

Da li ste za ulazak Srbije u EU?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne. Sada sam ubeđen da bi taj "ulazak" bio koban za sve što u Srbiji radi ... Mi ni na koji način ne možemo da budemo konkurentni vekovnim otimačima svetkih bogatstava. Dobiti džabe ništa nećemo, a da od nas naprave ekonomsku koloniju nije nam potrebno. Nek se nosi EU u tri lepe ...

Nekom fora, nekom šarena laža, stvar preferencije.

u-oktobru-bice-u-nove-39981.jpg

Ne. Sada sam ubeđen da bi taj "ulazak" bio koban za sve što u Srbiji radi ... Mi ni na koji način ne možemo da budemo konkurentni vekovnim otimačima svetkih bogatstava. Dobiti džabe ništa nećemo, a da od nas naprave ekonomsku koloniju nije nam potrebno. Nek se nosi EU u tri lepe ...

Aha, a ovako si konkurentan i nisi ekonomska kolonija?

Eno Slovenci, Cesi i Slovaci ekonomska kolonija pa sta im fali.

Druže, gledam one moje seljake, i ovako ne mogu da se sastave. Prvo kvote, drugo mehanizacija, treće servisi naučnih instituta ... To sve može samo da ih vrati još dalje u prošlost. NJima EU ne donosi ništa, naprotiv. Preivreda : nekonkuretna. Pojedinci tipa Miškovića mogu da prođu i da im bude lepo.
Suština EU je konkurencija nelojalna i toliko oštra da će da izrodi monopoliste. Svi ostali će da pocrkaju.

Čini mi se da i vlasti mnogo pozajmljuju i guraju nas još dublje - čam mislim i namerno. Gde im je genijalnost da nešto pokrećemo ovde bez para MMFa i EUbanaka ?

Nemas ti pojma. Fali im - ne mogu da zakolju svinju ispred zgrade ni da kuvaju radzu u centru grada, a kamo li da drze kokoske pozadi kuce.
Pa zatim, nemaju ulazenje u svim qurcevim ustanovama preko reda, zaposljavanje sve zive i mrtve, blize i dalje rodbine preko veze, nemaju bre znamenite intelektualce i neimare Miskovica i Beka. Imaju pedere na tone, kod nas ih nema i zato nam je prirastaj toliko visok, a oni ce da nestanu.
Tamo ustaju u neko doba vampira, sabajle da bi isli na posao, rade preko nedelje, da bi se uvostili od alkohola preko vikenda.

Dakle, koji cemo qurac u tako dosadno drustvo :kafa:

Gotovo sva naša dijaspora je na zapadu,teško da su oni svi ludi,a da su ovi što bi ne znam gde u pravu.EU nije savršena,ima 1000 mana,ali nismo ni mi i imamo koliko hoćete mana i šta sad...pa ništa kuknjava do 101 i nazad nad zlom sudbom...tako treba(što bi rekli neki,da Bog da se neponovili...):evil:

Gotovo sva naša dijaspora je na zapadu,teško da su oni svi ludi,a da su ovi što bi ne znam gde u pravu.EU nije savršena,ima 1000 mana,ali nismo ni mi i imamo koliko hoćete mana i šta sad...pa ništa kuknjava do 101 i nazad nad zlom sudbom...tako treba(što bi rekli neki,da Bog da se neponovili...):evil:

To su prave patriote. Oni su tamo s razlogom - ne zato sto vole EU i Amere, nego da podriju neprijatelja iznutra.

Sta ti mislis yebote, otkud ova ekonomska kriza?

Druže, gledam one moje seljake, i ovako ne mogu da se sastave. Prvo kvote, drugo mehanizacija, treće servisi naučnih instituta ... To sve može samo da ih vrati još dalje u prošlost. NJima EU ne donosi ništa, naprotiv. Preivreda : nekonkuretna. Pojedinci tipa Miškovića mogu da prođu i da im bude lepo.
Suština EU je konkurencija nelojalna i toliko oštra da će da izrodi monopoliste. Svi ostali će da pocrkaju.

Čini mi se da i vlasti mnogo pozajmljuju i guraju nas još dublje - čam mislim i namerno. Gde im je genijalnost da nešto pokrećemo ovde bez para MMFa i EUbanaka ?

Ja cak imam drugu teoriju,
nisu ti seljaci protiv EU sigurno bi im na duze staze bilo bolje.
Tvrdim da su Miskovic, tajkuni u takozvani pro EU politicari ustvari glavni kocnicari ulaska Srbije u dogledno vreme u EU!!
Ovome ne odgovara konkurencija i nova i jasna pravila igre a ovi takodje morali bi da rade sa vecom politickom odgovornoscu,
i manjkom prostora za korupciju i nepotizam, posto bi imali nekakvu centralnu vladu nad glavom sve vreme.
Mozda je paradoksalna ova moja tvrdnja ali ostajem pri tome,
da ovde nije opozicija kocnicar ves sama vlada!!

Back