- Poruka
- 9
Dakle, pitanje je jasno, da li ste za to da Srbija postane član Evropske Unije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesam. Baš je fora.
Nema fore.
Jesam. Baš je fora.
Dakle, pitanje je jasno, da li ste za to da Srbija postane član Evropske Unije?
Ne. Sada sam ubeđen da bi taj "ulazak" bio koban za sve što u Srbiji radi ... Mi ni na koji način ne možemo da budemo konkurentni vekovnim otimačima svetkih bogatstava. Dobiti džabe ništa nećemo, a da od nas naprave ekonomsku koloniju nije nam potrebno. Nek se nosi EU u tri lepe ...

Aha, a ovako si konkurentan i nisi ekonomska kolonija?
Eno Slovenci, Cesi i Slovaci ekonomska kolonija pa sta im fali.
Aha, a ovako si konkurentan i nisi ekonomska kolonija?
Eno Slovenci, Cesi i Slovaci ekonomska kolonija pa sta im fali.

Gotovo sva naša dijaspora je na zapadu,teško da su oni svi ludi,a da su ovi što bi ne znam gde u pravu.EU nije savršena,ima 1000 mana,ali nismo ni mi i imamo koliko hoćete mana i šta sad...pa ništa kuknjava do 101 i nazad nad zlom sudbom...tako treba(što bi rekli neki,da Bog da se neponovili...)![]()
Druže, gledam one moje seljake, i ovako ne mogu da se sastave. Prvo kvote, drugo mehanizacija, treće servisi naučnih instituta ... To sve može samo da ih vrati još dalje u prošlost. NJima EU ne donosi ništa, naprotiv. Preivreda : nekonkuretna. Pojedinci tipa Miškovića mogu da prođu i da im bude lepo.
Suština EU je konkurencija nelojalna i toliko oštra da će da izrodi monopoliste. Svi ostali će da pocrkaju.
Čini mi se da i vlasti mnogo pozajmljuju i guraju nas još dublje - čam mislim i namerno. Gde im je genijalnost da nešto pokrećemo ovde bez para MMFa i EUbanaka ?