Da li ste za sex u troje par i devojka koja pasivnoucestvuje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

snake

Obećava
Poruka
70
Gazdarica:
Robinzon Kruso:
Gazdarica:
Robinzon Kruso:
snake:
Robinzon Kruso:
Sa ovakvim razmisljanjima polako se krecemo ka kataklizmi a istovremeno polako ali sigurno cemo unistiti cari i lepote koje je nam ljubav pruza i na kraju ce ostati samo fizicki sex kojeg cemo svi da se gadimo....... :twisted:

Sex je mnogo lepsi kad nema ljubavi, jednostavno si sa lepom devojkom u krevetu, hoces da je zadovoljis kao i ona tebe, i uvek se javlja ( nekad i nenamerno ) rivalstvo... ko ce biti bolji.
K
ad si zaljubljen stvari su drugacije. Volis osobu sa kojom si, stalo ti je do nje, gledas sto vise da joj se posvetis i u tom slucaju nema onih chari i "divljastva" u seksu, barem ne u mom slucaju

Izvini, ali pokusaj da se zaljubis i da budes divlja u krevetu sa svojim deckom i videces da "divljastvo" prelazi u strastven dozivljaj sa osobom koju dobro poznajes i volis jer kombinacija Ti+On+Iskrena ljubav+Masta+Novine svake nedelje (uopste i naravno u seksu) cine da ze uzdignes do nebesa do nivoa nedostiznog u odnosu na suvi seks..
Da... To je to... :wink:

Znao sam da ces se sloziti Gazdarice, jer po svim tvojim kometarima ti su upravo moj tip, ustvari moja devojka psihicki u potpunosti odgovara tebi...i zato si Ok i prava si riba nema sta....I zato ces da popalis svakog muskarca koji se pusti u digalog sa tobom pa i preko neta...
Uh, Robi al' me nahvali... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nemoj vise to da radis... Vidis da pojedinci zamjeraju sto se neki ljudi slazu sa mnom u misljenje (pogledaj temu koju je otvorio ufolog)... Itd, itsl... :roll: :roll: :roll:

Ufolog ima problem, neki najveci. Slazem se sa "Robijem", zaista dajes lepe savete, otvorena si, pricas o svemu... ne stidis se, svakoj temi pristupas najbolje moguce.

ps: Gazdarica je samo primer, ovde ima mnogo dobrih devojaka! :wink:

ps2: NEMOJTE VISE DA LUPATE CITATE NA OVO, SVESCEMO JEDAN ODGOVOR NA CELU STRANU :lol:

Robinzon Kruso

Zainteresovan član
Poruka
301
Gazdarica:
Eh ljudi, nemojte me vise hvaliti... Pozlice nekim osobama, od toga... :roll: :roll: :roll:

"Igraj nocas, po meni, gdje si,
Lovi me, ljuti, kidaj, poderi,
Imaš svu silu, ciniš me ludim,
Duša je tvoja i andjela i zvjeri"
Ja ovo onako napisah... Pao mi na pamet taj stih, pa eto... 8)

UUUUUUUuuuuuuhhhhhhhhhhh kako dobri stihovi, gde ih nadje majketi.....

john doe

Veoma poznat
Poruka
14.018
Sigurna sam da je mnogim parovima i to jedna od fantazija, mozda cak i jedna od omiljenijih. Meni i mom suprugu svakako jeste. Ostvarenje iste je vec sasvim druga prica. Kao i sve fantazije, voleli bismo, ali ...

Slazem se. Stoji. I meni i mojoj supruzi je cesto padalo na pamet, ali je problem oko realizacije. Treba naci nekoga diskretnoga i normalnog. To je vec teze. Mada, imamo neke prijatelje koji vole "gostovanja" u krevetu, kazu da im to osvezava brak. Sad, hiljadu ljudi, hiljadu cudi...

Maja X

Početnik
Poruka
2
...znamo da bi nam takva avanturica poljuljala vezu...

Pa najverovatnije i u najvecem broju slucajeva, da. No, ne mora da bude. ;)
Naime, najcesce fantazije ostaju samo fantazije, i nikada se ne ostvare ni delom. Pa ipak, nama se jedna ostvarila; Da skratim pricu kako je do toga doslo, ali sasvim slucajno i neplanirano, jedna se devojka ponudila mom suprugu. Posto smo potpuno otvoreni jedno prema drugom ( valjda zato sto smo shvatili da je to mnogo jednostavnije i manje opterecujuce nego stalno pamtiti sta si precutao:D), preneo mi je to, a ja sam odmah odbacila svaku mogucnost realizacije te ponude. Sto je vise vreme prolazilo, ideja mi je postajala sve privlacnija. I kao sto to zivot obicno rezira, na nase potpuno iznenadjenje smo ponovo videli istu devojku nakon 2 godine. I opet skratimo pricu i napisem samo da se sve realizovalo. Bez losih momenata, bez neprijatnih situacija, bez ruznih iznenadjenja. Od tada je proslo 3 godine i nas brak je odlican. Ima naravno i sitnih losih trenutaka, ali su oni vezani za neke sporedne stvari, a taj izlet je ucvrstio i obogatio nas seksualni zivot toliko da bismo oboje zeleli da takvo iskustvo sada dozivimo zajedno. Naravno, znam da bi vecini parova ovakvo iskustvo iz temelja poljuljalo vezu i nikako ne preporucujem onima koji 100 % nisu sigurni da to zele. Pa ni sama nisam sigurna kako bi to zaista izgledalo ako se jednog dana desi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.