Gazdarica:Uh, Robi al' me nahvali...Robinzon Kruso:Gazdarica:Da... To je to... :wink:Robinzon Kruso:snake:Robinzon Kruso:Sa ovakvim razmisljanjima polako se krecemo ka kataklizmi a istovremeno polako ali sigurno cemo unistiti cari i lepote koje je nam ljubav pruza i na kraju ce ostati samo fizicki sex kojeg cemo svi da se gadimo.......![]()
Sex je mnogo lepsi kad nema ljubavi, jednostavno si sa lepom devojkom u krevetu, hoces da je zadovoljis kao i ona tebe, i uvek se javlja ( nekad i nenamerno ) rivalstvo... ko ce biti bolji.
K
ad si zaljubljen stvari su drugacije. Volis osobu sa kojom si, stalo ti je do nje, gledas sto vise da joj se posvetis i u tom slucaju nema onih chari i "divljastva" u seksu, barem ne u mom slucaju
Izvini, ali pokusaj da se zaljubis i da budes divlja u krevetu sa svojim deckom i videces da "divljastvo" prelazi u strastven dozivljaj sa osobom koju dobro poznajes i volis jer kombinacija Ti+On+Iskrena ljubav+Masta+Novine svake nedelje (uopste i naravno u seksu) cine da ze uzdignes do nebesa do nivoa nedostiznog u odnosu na suvi seks..
Znao sam da ces se sloziti Gazdarice, jer po svim tvojim kometarima ti su upravo moj tip, ustvari moja devojka psihicki u potpunosti odgovara tebi...i zato si Ok i prava si riba nema sta....I zato ces da popalis svakog muskarca koji se pusti u digalog sa tobom pa i preko neta...ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Nemoj vise to da radis... Vidis da pojedinci zamjeraju sto se neki ljudi slazu sa mnom u misljenje (pogledaj temu koju je otvorio ufolog)... Itd, itsl...![]()
![]()
![]()
Ufolog ima problem, neki najveci. Slazem se sa "Robijem", zaista dajes lepe savete, otvorena si, pricas o svemu... ne stidis se, svakoj temi pristupas najbolje moguce.
ps: Gazdarica je samo primer, ovde ima mnogo dobrih devojaka! :wink:
ps2: NEMOJTE VISE DA LUPATE CITATE NA OVO, SVESCEMO JEDAN ODGOVOR NA CELU STRANU