- Poruka
- 584
a sta bi to bilo bolje za tebe iz svapske koji vodis fantasticnu srpsku spoljnu politiku?A šta bi se de facto na terenu promenilo?
Šta bi bilo bolje za ljude koji žive tamo ako proglasimo okupaciju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta bi to bilo bolje za tebe iz svapske koji vodis fantasticnu srpsku spoljnu politiku?A šta bi se de facto na terenu promenilo?
a sta bi to bilo bolje za tebe iz svapske koji vodis fantasticnu srpsku spoljnu politiku?
trebali smo 2008meA šta bi se de facto na terenu promenilo?
trebali smo 2008me
ali nismo , tadic je rusio kostunicu koji je ucinio poteze koje je jedino mogao tada.
i nismo uveli.
videsmo da se po njih nista dobro desilo nije eto ih tu gde su , na ulici eto im kurtija da ih terorise.
dakle videli smo sta je bilo bez odluke o okupaciji.
Pa već su ti uhapšeni pušteni u kućni pritvor valjda. Samo što je Vučiću izgleda toliko opao rejting zbog fijaska oko kampanje za litijum pa sad mora nešto konkretnije da uradi oko Kosova.
Oglasio se i Đilas pa mu pomogao sa onom izjavom kako Albanci rade ono što su radili Srbi. Savršeni šlagvort za Informer da predstavi Vučića ultrapatriotom a opoziciju izdajničkom.
Ne razumem to davanje predloga da se nesto uradi, a neobrazlozenje sta se time dobija. To tako ozbiljni ljudi ne rade.
pa jesam fredi odgovorio sam tiNisi odgovorio na pitanje: sta ce se promeniti za coveka iz Leposavića ako proglasimo okupaciju?
Na zalost narode, ovaj trol bosnjacki je u pravuDobija se inat da ne priznaš da si gubitnik. Situacija na terenu pokazuje da jesi, svi znaju da jesi, ali se ti duriš i govoriš kako nisi
eto, vucic krivNe vidim šta može da uradi osim drame. Prostora je sve manje, možeš da mažeš ljude preko medija neko vreme, ali stvari postaju očigledne. Njegova pozicija postaje sve više mučna za gledanje, mada tako je tražio.
samo tadic i debeloguzi izdajnik dacic nisu krivi
nije kostunica.Naravno da su krivi. Svi redom su krivi. Milošević, Koštunica, Tadić, Dačić i Vučić. Svi zajedno. Tako da ne vidim smisao prebacivanja loptice. Svako je za nezavisnost Kosova uradio koliko je mogao. To je fakat činjenica. Naravno oni svi biraju da se prave ludi.
pa jesam fredi odgovorio sam ti
vidis sta je doceko covek iz leposavica tako sto nismo uveli okupaicju ... nista dobro.
dakle ? ne moze mu biti gore.
iskreno meni je kasno za to fredi.
KASNO
to je morlao kad je trebalo, 2008me . tada je kostunica ucinio sve i jedino moguce korake u vreme secesije siftara i jednostrane nezavisnosti kada je usa i vodece clanice eu priznavale tu secesiju
- povukao je ambasadora iz usa
- trazio da tuzimo zemlje koje priznaju kosovo
- odbio da se potpisuje sporayum sa EU (koji nam poslala EU dok vodece clanice eu priznavaju secesiju siftara) dok se u nejga ne stavi da se jednostrana neyavisnostk osova ne sme priznati sto je i logicno
Ali ga srusio tadic. I debeli izdajnik dacic.
Tada je to kostunica pokrenuo kada je bilo vreme. Pa nismo. I sta doceko covek u leposavicu ?
doceko zlo...
Dakle ne bi mu nista gore bilo
Uglavnom kasno je, kad je trebalo nismo, izdali smo 2008me kosovo i kostunicu
Dobija se inat da ne priznaš da si gubitnik. Situacija na terenu pokazuje da jesi, svi znaju da jesi, ali se ti duriš i govoriš kako nisi
autorska tema
Da li smatrate da bi konacno totrebali da uradimo ?
Pitanje je za narod u Srbiji . Pa se mole nesrbi i klonirani nikovi (baznija end kroacija ) toboz srbi da se suzdrže od glasanja ....
E pa ne moze tako. Useres prvo proglasenje okupacije 2008 me i nikom nista, ne interesuje me?Nisi mi odgovorio, pitao sam te sta ce da donese dobro coveku iz Leposavića ako proglasimo danas okupaciju?
Ne zanima ne Kostunjavi i Tadic
Egal sagovornika?Ukoliko nismo spremni, bolje je izbeci prazne pretnje zbog kojih gubimo postovanje drugih kao egal sagovornika.
Srpski nacional-šovinisti su se nadali da će Rusija da zauzme Odesu, pa da će Rumunija i Bugarska kao 1944. ekspresno da prelete na rusku stranu. Ali nakon što je Rusija izgubila rat u Ukrajini i za dve godine nije mrdnula ni 30km od početne pozicije može se očekivati samo da NATO pooštri politiku i pritisne Srbiju još čvršće jer se mora suzbiti svaki vid pro-ruske propagande. Ruska agresija na Ukrajinu je najviše štete nanela upravo Srbiji.Ne! Znaci da je teritorija okupirana i da ce kad tad biti oslobodjena. Svet se menja drasticno.
E pa ne moze tako. Useres prvo proglasenje okupacije 2008 me i nikom nista, ne interesuje me?
Kosrunica je sve to hteo 2008 me, tvoji mu nisu dali, i debeli izdajnik dacic.
Ja nisam predlozio, ja sam upitao u anketi a naglasio da je TO MORALO JOS 2008 kada su proglasili jednostranu nezavisnost.
Ali vi natog.uzi ste tada Srusili to.
A danas te ne zanima izdaja koju ste ucinili jos 2008
teras po svome prodajes magluZnaci ne umes da odgovoris.
Okej.
Pravi rezimski
teras po svome prodajes maglu
okupaciju je proglasio kostunica 2008me ucinio sve i jel nesto poslusano od njega ?
skinuli ga tadic i dacic prevrtljivi izdajnik
i jel ti nesto dobro ispalo do danas na kosovu po srbe tako sto su odustali od proglasavanja okupacije ? nije
sve je gore od kad su prebacili kosovo u brisel
nece mu biti GORE nego sto jesTi i dalje ne odgovaras na prosto i jednostavno pitanje:
Sta ce da bude bolje coveku iz Leposavića ako Vucic proglasi okupaciju Kosova?
nece mu biti GORE nego sto jes
njemu sledi pakovanje i pravac srbija sto je trenutna situacija
bice primoran