Da li ste za proglasenje okupacije dela teritorije Srbije - Kosova?

Da li treba proglasiti okupaciju Kosova ?

• Ukupno glasova
    21
A šta bi se de facto na terenu promenilo?
Šta bi bilo bolje za ljude koji žive tamo ako proglasimo okupaciju?
trebali smo 2008me
ali nismo , tadic je rusio kostunicu koji je ucinio poteze koje je jedino mogao tada.
i nismo uveli.
videsmo da se po njih nista dobro desilo nije eto ih tu gde su , na ulici eto im kurtija da ih terorise.

dakle videli smo sta je bilo bez odluke o okupaciji.

trebali smo 2008me
ali nismo , tadic je rusio kostunicu koji je ucinio poteze koje je jedino mogao tada.
i nismo uveli.
videsmo da se po njih nista dobro desilo nije eto ih tu gde su , na ulici eto im kurtija da ih terorise.

dakle videli smo sta je bilo bez odluke o okupaciji.

Nisi odgovorio na pitanje: sta ce se promeniti za coveka iz Leposavića ako proglasimo okupaciju?

Ne razumem to davanje predloga da se nesto uradi, a neobrazlozenje sta se time dobija. To tako ozbiljni ljudi ne rade.

Pa već su ti uhapšeni pušteni u kućni pritvor valjda. Samo što je Vučiću izgleda toliko opao rejting zbog fijaska oko kampanje za litijum pa sad mora nešto konkretnije da uradi oko Kosova.

Ne vidim šta može da uradi osim drame. Prostora je sve manje, možeš da mažeš ljude preko medija neko vreme, ali stvari postaju očigledne. Njegova pozicija postaje sve više mučna za gledanje, mada tako je tražio.

Oglasio se i Đilas pa mu pomogao sa onom izjavom kako Albanci rade ono što su radili Srbi. Savršeni šlagvort za Informer da predstavi Vučića ultrapatriotom a opoziciju izdajničkom.

Da, oni bukvalno svaku izjavu izspinuju. Kad su iz opozicije rekli da nisu protiv trajne zabrane kopanja, već da može kad bude postojala tehnologija i standard da se to radi na ekološki prihvatljiv način (što je i razumljivo), oni su to preneli kako opozicija hoće da kopa kad dođe na vlast. Tako je i ta izjava Đilasa izvučena iz konteksta. Milošević je fakat probao etničko čišćenje, nije uspeo, sad Kurti radi to isto, i deluje da će uspeti. Neprijateljstvo između naroda je napravljeno i tu sad više ne može ništa da se uradi.

Nisi odgovorio na pitanje: sta ce se promeniti za coveka iz Leposavića ako proglasimo okupaciju?
pa jesam fredi odgovorio sam ti

vidis sta je doceko covek iz leposavica tako sto nismo uveli okupaicju ... nista dobro.

dakle ? ne moze mu biti gore.

iskreno meni je kasno za to fredi.
KASNO

to je morlao kad je trebalo, 2008me . tada je kostunica ucinio sve i jedino moguce korake u vreme secesije siftara i jednostrane nezavisnosti kada je usa i vodece clanice eu priznavale tu secesiju
- povukao je ambasadora iz usa
- trazio da tuzimo zemlje koje priznaju kosovo
- odbio da se potpisuje sporayum sa EU (koji nam poslala EU dok vodece clanice eu priznavaju secesiju siftara) dok se u nejga ne stavi da se jednostrana neyavisnostk osova ne sme priznati sto je i logicno

Ali ga srusio tadic. I debeli izdajnik dacic.

Tada je to kostunica pokrenuo kada je bilo vreme. Pa nismo. I sta doceko covek u leposavicu ?

doceko zlo...

Dakle ne bi mu nista gore bilo

Uglavnom kasno je, kad je trebalo nismo, izdali smo 2008me kosovo i kostunicu

Ne vidim šta može da uradi osim drame. Prostora je sve manje, možeš da mažeš ljude preko medija neko vreme, ali stvari postaju očigledne. Njegova pozicija postaje sve više mučna za gledanje, mada tako je tražio.
eto, vucic kriv

2008mme tadic rusi kostunicu koji ne priznaje secesiju koji povlaci ambasadore iz usa zbog priznavanja secesije (jedino normalno resenje) pokrece potom 2010 postupak u briselu, prebacuje ga iz UN u brisel i sad vucic kriv

2008me im kriv kostunica sad vucic

samo tadic i debeloguzi izdajnik dacic nisu krivi

Naravno da su krivi. Svi redom su krivi. Milošević, Koštunica, Tadić, Dačić i Vučić. Svi zajedno. Tako da ne vidim smisao prebacivanja loptice. Svako je za nezavisnost Kosova uradio koliko je mogao. To je fakat činjenica. Naravno oni svi biraju da se prave ludi.
nije kostunica.
2008 me je sve ucinio sto je jedino i mogao. il ida izda. nije izdao.
krenuo je protiv secesije i onih koji priznaju tu secesiju. ne lupetaj o kostunici
vucic tada nije bio u vlasti niti je ista mogao.
2014 kada dolazi na vlast ?

pa vec je to podobro vruc krompir tada ....

pa jesam fredi odgovorio sam ti

vidis sta je doceko covek iz leposavica tako sto nismo uveli okupaicju ... nista dobro.

dakle ? ne moze mu biti gore.

iskreno meni je kasno za to fredi.
KASNO

to je morlao kad je trebalo, 2008me . tada je kostunica ucinio sve i jedino moguce korake u vreme secesije siftara i jednostrane nezavisnosti kada je usa i vodece clanice eu priznavale tu secesiju
- povukao je ambasadora iz usa
- trazio da tuzimo zemlje koje priznaju kosovo
- odbio da se potpisuje sporayum sa EU (koji nam poslala EU dok vodece clanice eu priznavaju secesiju siftara) dok se u nejga ne stavi da se jednostrana neyavisnostk osova ne sme priznati sto je i logicno

Ali ga srusio tadic. I debeli izdajnik dacic.

Tada je to kostunica pokrenuo kada je bilo vreme. Pa nismo. I sta doceko covek u leposavicu ?

doceko zlo...

Dakle ne bi mu nista gore bilo

Uglavnom kasno je, kad je trebalo nismo, izdali smo 2008me kosovo i kostunicu

Nisi mi odgovorio, pitao sam te sta ce da donese dobro coveku iz Leposavića ako proglasimo danas okupaciju?

Ne zanima ne Kostunjavi i Tadic, zanima me prosto: obrazlozi kakav benefit daje to sto predlazes?

Doduse znam da neces da obrazlozis jer si drzavni parazit a drzavni paraziti koji nikada nisu radili u proizvodnji i na trzistu nisu ni sposobni da obrazloze benefite i posledice onoga sto predlazu.

Dakle cistom demagogijom se bavis, postavim ti konkretno pitanje i ti mi pricas neke price.

Isto ko Vucic :D

Dobija se inat da ne priznaš da si gubitnik. Situacija na terenu pokazuje da jesi, svi znaju da jesi, ali se ti duriš i govoriš kako nisi ;)

Oću da mi odgovori onaj koji predlaže.

Zamisli ti predložiš nešto u firmi, neku promenu, a onda te bord direktora pita da obrazložiš šta se time dobija, a ti počneš da pričaš istoriju.
I šta misliš, kako bi bord direktora reagovao na predlog? :D

autorska tema

Da li smatrate da bi konacno totrebali da uradimo ?

Pitanje je za narod u Srbiji . Pa se mole nesrbi i klonirani nikovi (baznija end kroacija ) toboz srbi da se suzdrže od glasanja ....

Mislim da pre svake odluke valja dobro razmisliti da li smo spremni da prihvatimo i posledice odluke koju smo doneli.

Ukoliko nismo spremni, bolje je izbeci prazne pretnje zbog kojih gubimo postovanje drugih kao egal sagovornika.

Nisi mi odgovorio, pitao sam te sta ce da donese dobro coveku iz Leposavića ako proglasimo danas okupaciju?

Ne zanima ne Kostunjavi i Tadic
E pa ne moze tako. Useres prvo proglasenje okupacije 2008 me i nikom nista, ne interesuje me?

Kosrunica je sve to hteo 2008 me, tvoji mu nisu dali, i debeli izdajnik dacic.

Ja nisam predlozio, ja sam upitao u anketi a naglasio da je TO MORALO JOS 2008 kada su proglasili jednostranu nezavisnost.

Ali vi natog.uzi ste tada Srusili to.
A danas te ne zanima izdaja koju ste ucinili jos 2008

Ne! Znaci da je teritorija okupirana i da ce kad tad biti oslobodjena. Svet se menja drasticno.
Srpski nacional-šovinisti su se nadali da će Rusija 🇷🇺 da zauzme Odesu, pa da će Rumunija i Bugarska kao 1944. ekspresno da prelete na rusku stranu. Ali nakon što je Rusija izgubila rat u Ukrajini i za dve godine nije mrdnula ni 30km od početne pozicije može se očekivati samo da NATO pooštri politiku i pritisne Srbiju još čvršće jer se mora suzbiti svaki vid pro-ruske propagande. Ruska agresija na Ukrajinu je najviše štete nanela upravo Srbiji.

Poslednja izmena od moderatora:
E pa ne moze tako. Useres prvo proglasenje okupacije 2008 me i nikom nista, ne interesuje me?

Kosrunica je sve to hteo 2008 me, tvoji mu nisu dali, i debeli izdajnik dacic.

Ja nisam predlozio, ja sam upitao u anketi a naglasio da je TO MORALO JOS 2008 kada su proglasili jednostranu nezavisnost.

Ali vi natog.uzi ste tada Srusili to.
A danas te ne zanima izdaja koju ste ucinili jos 2008

Znaci ne umes da odgovoris.
Okej.
Pravi rezimski

Znaci ne umes da odgovoris.
Okej.
Pravi rezimski
teras po svome prodajes maglu

okupaciju je proglasio kostunica 2008me ucinio sve i jel nesto poslusano od njega ?
skinuli ga tadic i dacic prevrtljivi izdajnik

i jel ti nesto dobro ispalo do danas na kosovu po srbe tako sto su odustali od proglasavanja okupacije ? nije
sve je gore od kad su prebacili kosovo u brisel

teras po svome prodajes maglu

okupaciju je proglasio kostunica 2008me ucinio sve i jel nesto poslusano od njega ?
skinuli ga tadic i dacic prevrtljivi izdajnik

i jel ti nesto dobro ispalo do danas na kosovu po srbe tako sto su odustali od proglasavanja okupacije ? nije
sve je gore od kad su prebacili kosovo u brisel

Ti i dalje ne odgovaras na prosto i jednostavno pitanje:
Sta ce da bude bolje coveku iz Leposavića ako Vucic proglasi okupaciju Kosova?

Kako ce njegov zivot da se promeni na bolje tom odlukom?

Kakvu vrednost njegovom zivotu donosi ta odluka?

Back