Da li ste za otvaranje podforuma o poljoprivredi

PLESsitnihDEMONA:
Majcheki,jel bi volela da upoznas jednog POLJOPRIVREDNIKA? :D:D
A mozda si ti upoznavala poljoprivredne menadzere? :D :D

oću da me vodiš da se slikam tamoooo - hebo poljoprivrednike, nek šiju kukuruz i štrikaju pšenicu i to sve šta god radili, nek rade i dalje, oće podforum - do jaja (jel oće da izađe to jaja il će da budu opet zvezdice?) nek otvore prvo neku temu, plesuuuuuuuuuuuuu voooodiiii meee... negde.
 
Ajde nemojmo da se zajebavamo ovo je tema prvenstveno namenjena za pruzanje podrske za otvaranje podforuma Poljoprivreda i selo . Whitenicky i zvinjavam sto sam pogresio i rekao da si mene zaboravio kao mod-a . Ljudi javljajte se da bi novi podforum sto pre poceo da radi i pisite upravi da otvori novi podforum .
 
Ma, daj...poljoprivreda je ''nepopularan''posao...mi smo svi kultivisani, prevazishli smo taj primitivni nivo...a reci nekom da ubere paradajz i uhvati rukom grumen zemlje ili pomazi kravu, je veca uvreda nego opsovati mu familiju...pu,pu, daleko bilo...pa u domacim betonskim megalopolisima poljoprivredne povrshine smo vidjali samo na slikama nechijih dalekih predaka... Shta ce nama takvih tema...Pastrmke se gaje u fontani, a kupus se proizvodi od recikliranih alu-folija, mleko se pravi od vode i prashka iz kesice...a inache rech seljak je uvreda dostojna dvoboja, znash...prostitutka i lopov su individualni zanatski radnici, a seljanka joj, uzas...to mora da se krije, da niko ne sazna, za taj porok !!!
 

Back
Top