- Poruka
- 15.711
Избори ће бити период јанур -април 2010
ја сам за диктатуру а не за изборе
Nemoj da smaras,imas diktaturu od 2000'
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Избори ће бити период јанур -април 2010
ја сам за диктатуру а не за изборе
Demonkrate kazu da izbori u ovom trenutku nisu resenje! A sto lepo ne angazuju neku agenciju za istrazivanje javnog mnjenja pa da to provere? Valjda se i narod nesto pita!
To ni malo slucajno nosam napisao "demoNkrate"!
a repa od RIK,a za radu u BO si zaboravila ?i sta izbori zapravo resavaju?malo se preraspodeli vlast,isprazni se drzavna kasa i plati se od para kojih i onako nema,a ista bagra nastavi da nas jase,sa iznenadnim,prekonocnim promenama u stavovima,ideologijama i ostalim momentima koji su potrebni da bi se jos jednom privalila na vlast )))
..nisu mi jasni ljudi koji izlaze na izbore..nedostatak inteligencije ili nada u neki tjar?..
..nisu mi jasni ljudi koji izlaze na izbore..nedostatak inteligencije ili nada u neki tjar?..
Da si nepismen - vidim.
Da si prekršio pravilo - jesi.
Šta rade moderatori - ne znam ali ću da se raspitam
..nisu mi jasni ljudi koji ne izlaze na izbore..nedostatak inteligencije ili nade ili odgovornosti?..
..nisu mi jasni ljudi koji ne izlaze na izbore..nedostatak inteligencije ili nade ili odgovornosti?..
Ja sam uvek za nove izbore iako sam svesna da ćemo opet kusati istu čorbu, ali, nada umire poslednja.
i sta izbori zapravo resavaju?malo se preraspodeli vlast,isprazni se drzavna kasa i plati se od para kojih i onako nema,a ista bagra nastavi da nas jase,sa iznenadnim,prekonocnim promenama u stavovima,ideologijama i ostalim momentima koji su potrebni da bi se jos jednom privalila na vlast )))
..dakle mazohista si..
..kad porastes i oslobodis se stranachke pripadnosti, kashce ti se samo..
..da te ebu do smrti?
tadic vise nema sanse da pobedi nikad - sve je sanse prokockao
vreme je za nove izbore. vreme je da tadic ode u penziju jer je nesposoban da donese bolji zivot gradjanima ove zemlje