borisbg
Ističe se
- Poruka
- 2.058
Од свих република бивше СФРЈ једино Србија није питала своје грађане да ли су за останак у Југославији. Како то да нам судбина увек зависи од других?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zato sto ste uvijek htjeli da drugima sudbina zavisi od vas,ev'vidis nece ni Montenegrini da im sudbina zavisi od vasborisbg:Од свих република бивше СФРЈ једино Србија није питала своје грађане да ли су за останак у Југославији. Како то да нам судбина увек зависи од других?
borisbg:Од свих република бивше СФРЈ једино Србија није питала своје грађане да ли су за останак у Југославији. Како то да нам судбина увек зависи од других?
mudro zboris. nek se yebe ko s kim hoce ali samo bez tenkova. dosta ih je biloHEBEHA:Tesko... Jedino se nadam da kako god bude nece biti nikakvih tenkova...
eremita:Ма причате више него смешне ствари... ЦГ је изразила жељу за издвајањем из Заједнице СЦГ - ЦГ треба да организује рефередум.
Данас су баш добили веома лепу поруку ДА СЕ НЕ НАДАЈУ БИЛО КАКВОЈ ИЛИ БИЛО ЧИЈОЈ АРБИТРАЖИ НЕГО ДА ЛЕПО ОРГАНИЗУЈУ РЕФЕРЕНДУМ ПО, ЗНА СЕ, ЕВРОПСКИМ СТАНДАРДИМА... и тачка... и извол'те... нема више хипотетичких питања... а шта би кад би... извол'те на референдум и запушите више ... СРБИЈА ЋЕ СИГУРНО ПРИХВАТИТИ СВАКО РЕШЕЊЕ ЗА КОЈЕ СЕ ИЗЈАСНИ НАРОД ЦРНЕ ГОРЕ (поштујући напред наведене услове)...
Проблерм је у томе што Мило и Милојевићи знају да НЕЋЕ ДОБИТИ РЕФЕРЕНДУМ АКО ГА ОРГАНИЗУЈУ ПО ЕВРОПСКИМ СТАНДАРДИМА... и онда и на овакав начин пале ватру да би се некако... ако би икако било могуће... "раздружили" без референдума... море...)(/&/())(/&
borisbg:Чини ми се да појединци уопште нису схватили тему. Наиме, поента приче је да нас нико ништа није питао, нити нас пита, као да ми нисмо никакав фактор. Овде причамо о Србији и њеној будућности, за Црну Гору постоји друга тема.
ПС Не интерсује ме шта ће бити са ЦГ, ако се Србија отцепи.
borisbg:Чини ми се да појединци уопште нису схватили тему. Наиме, поента приче је да нас нико ништа није питао, нити нас пита, као да ми нисмо никакав фактор. Овде причамо о Србији и њеној будућности, за Црну Гору постоји друга тема.
Nexus 6:tacno...
yebe mi se za referendum u CG...
ja hocu referendum u Srbiji!
borisbg:@фосилвасо
Која администрација, ако уопште постоји нека се сели где хоће, много ме заболе за савезну скупштину и Маровића.
КиМ:Јесам али у својим правим границама
РСБиХ,РСК,ЦГ;МАКЕДОНИЈА, Епир