Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Muslimani nisu bili ravnopravni u Hrvatskoj.
Ali u Bosni su Srbi '91 iskoristili svoje pravo da su ravnopravan narod pa od skoro cijele BiH napravili Srpske autonomne oblasti (čak i Foča je spala u SAO Hercegovinu u kojoj su Bošnjaci činili 64% stanovništva), što bi jasno značilo da ako taj potez srpske politike pravdamo, da po toj logici i Bošnjaci i Hrvati koji su takođe ravnopravni u RS imaju pravo na svoje bošnjačke ili hrvatske autonomne oblasti. Šta onda? Logično bi bilo da Bošnjaci tako traže gotovo cijelo Podrinje, u kojem su, 1991. imali većinu!
Naravno da ne. Jos jedan rat nam nije potreban. A i glupo mi je da vidim toliko malih državica, to nikuda ne vodi.
ŽIVELA REPUBLIKA GUNDULIĆEV VENAC!
Glupost![]()
Ko kaze da ce se otcepiti ratom? tzv. "BiH" je nefunkcionalna karikatura od drzave i pitanje je trenutka kad ce to shvatiti i muslimani. I njima je zelja da zive u normalnoj, uredjenoj drzavi a ne da generacije svog naroda zarobe u nemogucu misiju integrisanja Republike Srpske.
Mladi muslimani u Sarajevu i ostalim gradovima zele da rade i da normalno zive a ne da ceo zivot izgube zbog sulude ideje Alije Izetbegovica.
Ti nisi normalan! Moji roditelji iz Foce, tamo nije bilo 20% Muslimana!!!!! Ovo sostalo je smesno i necu da komentarisem uopste!
Naravno da ne. Jos jedan rat nam nije potreban. A i glupo mi je da vidim toliko malih državica, to nikuda ne vodi.
ŽIVELA REPUBLIKA GUNDULIĆEV VENAC!
Glupost![]()
Naravno, zivela nezavisna Republika Srpska!
Na kom si delu najgore beogradske opshtine?
Srbi su u Hrvatskoj nacionalna manjina. Kada neko napomene da bi po tojlogici i Bošnjaci, Mađari, Albanci, Hrvati u Srbiji sebi trebali uzeti dio, onda se poziva na priču da su ti narodi u Srbiji manjina. No, kada su Srbi negdje manjina, to pravilo ne vrijedi.
Ko god je za nezavisnu RS, izdao je Kosovo!
a'e ne jedi.
Šta je sad bre, da se nisi malo zapetljao kada ti ne baš svi potvrđuju da si u pravu?
Ajde, u čemu je problem?![]()
NEmoj da *****s vise! znas i sam da nisi u pravu!
Znam da sam savršeno u pravu jer poznajem Ustave ovdašnje, enitetske, kantonalne i državni. Ti ih ne znaš, pa mi ne možeš ni dati adekvatan odgovor!![]()
Šta je sad bre, da se nisi malo zapetljao kada ti ne baš svi potvrđuju da si u pravu?
Ajde, u čemu je problem?![]()
a kada bi se uzbudjivao zbog tvojih nebuloza,verovatno bi mi erekcija trajala vecno.![]()
Znam da sam savršeno u pravu jer poznajem Ustave ovdašnje, enitetske, kantonalne i državni. Ti ih ne znaš, pa mi ne možeš ni dati adekvatan odgovor!![]()
Kao prvo je problem sto ne razumem sta si napisao..; drugo, "bre" nije svojstveno shabanima; lupetala obicno ne procitaju tudja misljenja;![]()
a kada bi se uzbudjivao zbog tvojih nebuloza,verovatno bi mi erekcija trajala vecno.![]()
![]()
Ти немаш благе везе..довољно о теби говори да се лажно представљаш као Србин..
![]()
Kako bre nisam? Pa zar nismo svi u bivšoj Jugi bili Srbi?
Nisam bre ni očekivao da bilo šta razumeš čoveče, nemamo svi razvijenu inteligenciju...![]()