Да ли сте ѕа независну Републику Српску?

Да ли сте ѕа независну РС?

• НЕ

• ДА

• НЕ

• ДА

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1. Muslimani nisu bili ravnopravni u Hrvatskoj.

Ali u Bosni su Srbi '91 iskoristili svoje pravo da su ravnopravan narod pa od skoro cijele BiH napravili Srpske autonomne oblasti (čak i Foča je spala u SAO Hercegovinu u kojoj su Bošnjaci činili 64% stanovništva), što bi jasno značilo da ako taj potez srpske politike pravdamo, da po toj logici i Bošnjaci i Hrvati koji su takođe ravnopravni u RS imaju pravo na svoje bošnjačke ili hrvatske autonomne oblasti. Šta onda? Logično bi bilo da Bošnjaci tako traže gotovo cijelo Podrinje, u kojem su, 1991. imali većinu!

Nisam ni rekao da su Muslimani ravnopravni u Hrvatskoj.. Razumes, rat su izazvali Muslimani i Hrvati zeleci da se odcepe, znaci oni su bili separatisti jer su ugrozavali medjunarodno priznate granice SFRJ! A ovo sto pricas, svoje pravo kao ravnopravan narod su iskoristili muslimani a ne Srbi! I nisi ti neki Srbin kad tako pricacs!

Naravno da ne. Jos jedan rat nam nije potreban. A i glupo mi je da vidim toliko malih državica, to nikuda ne vodi.
ŽIVELA REPUBLIKA GUNDULIĆEV VENAC :D!

Glupost :kafa:

Ko kaze da ce se otcepiti ratom? tzv. "BiH" je nefunkcionalna karikatura od drzave i pitanje je trenutka kad ce to shvatiti i muslimani. I njima je zelja da zive u normalnoj, uredjenoj drzavi a ne da generacije svog naroda zarobe u nemogucu misiju integrisanja Republike Srpske.
Mladi muslimani u Sarajevu i ostalim gradovima zele da rade i da normalno zive a ne da ceo zivot izgube zbog sulude ideje Alije Izetbegovica.

Ko kaze da ce se otcepiti ratom? tzv. "BiH" je nefunkcionalna karikatura od drzave i pitanje je trenutka kad ce to shvatiti i muslimani. I njima je zelja da zive u normalnoj, uredjenoj drzavi a ne da generacije svog naroda zarobe u nemogucu misiju integrisanja Republike Srpske.
Mladi muslimani u Sarajevu i ostalim gradovima zele da rade i da normalno zive a ne da ceo zivot izgube zbog sulude ideje Alije Izetbegovica.

Cuti ti izdajniche shto si protiv nezavisnosti. Da je bilo pitanje da li ste za pripajanje Srbije Rusiji, ti bi sigurno glasao ZA.

Ti nisi normalan! Moji roditelji iz Foce, tamo nije bilo 20% Muslimana!!!!! Ovo sostalo je smesno i necu da komentarisem uopste!

Ja da sam rekao Bratunac, ti bi rekao tvoji odatle.

Nego Evo ti, pa raznatraj:
According to the 1991 census Foča municipality had a total population of 40,513. The ethnic distribution was:

* Bosniaks 20,898 (51.58%)
* Serbs 18,339 (45.27%) (See: Serbs of Bosnia and Herzegovina)
* Yugoslavs 448 (1.11%)
* Croats 104 (0.26%) (See: Croats of Bosnia and Herzegovina)
* others 73

The town of Foča itself had a total population of 16,628, including:

* Serbs 8,713 (52.39%)
* Bosniaks 7,029 (42.27%)
* others 886 (5.34%)

20%?

1637.jpg

zastava2ny2.png

Šta je sad bre, da se nisi malo zapetljao kada ti ne baš svi potvrđuju da si u pravu?
Ajde, u čemu je problem?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Kao prvo je problem sto ne razumem sta si napisao..
a018.gif
; drugo, "bre" nije svojstveno shabanima; lupetala obicno ne procitaju tudja misljenja;
a kada bi se uzbudjivao zbog tvojih nebuloza,verovatno bi mi erekcija trajala vecno.
a030.gif

Back