- Poruka
- 47
Питање је јасно, гласајте!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za ukidanje oba BH entiteta, naravno.
Treba ovo ključati dok je vrijeme.
Ja sam za unitarnu BiH ...
Ja jesam za ne zavisnu Republiku Srpsku ali sam isto i za to da Srbi u Hrvatskoj dobiju svoj deo i naprave drzavu!
Ja sam za unitarnu BiH ...
A i za nezavisni Sandjak, jel da?
Za ali kad se steknu uslovi...Bez buke.....
Srbi su u Hrvatskoj nacionalna manjina. Kada neko napomene da bi po tojlogici i Bošnjaci, Mađari, Albanci, Hrvati u Srbiji sebi trebali uzeti dio, onda se poziva na priču da su ti narodi u Srbiji manjina. No, kada su Srbi negdje manjina, to pravilo ne vrijedi.
Ko god je za nezavisnu RS, izdao je Kosovo!
Druze nemas pojma! Do rata 90ih Srbi su u Bosni i Hrvatskoj imali status konstitutivnog naroda znaci bili ravnopravni sa Hrvatima i Muslimanima! I ako moze Bosna da se od cepi od SFRJ zasto ne bi mogli Srbi od Bosne!?!? U Hrvatskoj su Hrvati proglasili Srbe za nacionalnu manjinu i pomogao im je Zapad i od cepili su se sa Srpskim delom a vecinu Srba proterali!
Srbi su proterani jer su bili uz Ruse.
Druze nemas pojma! Do rata 90ih Srbi su u Bosni i Hrvatskoj imali status konstitutivnog naroda znaci bili ravnopravni sa Hrvatima i Muslimanima! I ako moze Bosna da se od cepi od SFRJ zasto ne bi mogli Srbi od Bosne!?!? U Hrvatskoj su Hrvati proglasili Srbe za nacionalnu manjinu i pomogao im je Zapad i od cepili su se sa Srpskim delom a vecinu Srba proterali!
Jok bicu uz amerikance! Ajde ti sto si se odrekao svega tradicionalnog molim te nemoj da komentarises!
1. Muslimani nisu bili ravnopravni u Hrvatskoj.
Ali u Bosni su Srbi '91 iskoristili svoje pravo da su ravnopravan narod pa od skoro cijele BiH napravili Srpske autonomne oblasti (čak i Foča je spala u SAO Hercegovinu u kojoj su Bošnjaci činili 64% stanovništva), što bi jasno značilo da ako taj potez srpske politike pravdamo, da po toj logici i Bošnjaci i Hrvati koji su takođe ravnopravni u RS imaju pravo na svoje bošnjačke ili hrvatske autonomne oblasti. Šta onda? Logično bi bilo da Bošnjaci tako traže gotovo cijelo Podrinje, u kojem su, 1991. imali većinu!
Naravno da ne. Jos jedan rat nam nije potreban. A i glupo mi je da vidim toliko malih državica, to nikuda ne vodi.
ŽIVELA REPUBLIKA GUNDULIĆEV VENAC!
Glupost![]()