Gotivan
Zainteresovan član
- Poruka
- 158
Jel imas ti prijatelje? Decka? Jel imas sa kim ljudski kafu da popijes?Obožavam kučiće, mačiće, ptičice, zečeve, kornjače, hrčkove i pačiće. Neke mogu u stan neke trebaju dvorište i kuću, jer im trebaju takvi uslovi. I imam posebno kućno kuče, koje ne piša po ničijem liftu jer je normalno, kao i vlasnica. Kesice za kaku nisu skupe, jeftinije od tiketa za kladžu.
Ne radi se o tome koliko kostaju kese, nego o tome da li vi vlasnici poteztee za time da skupljate, 99% vas ne skuplja nego se pravi blesavo.
Juce, kunem vam se, bio sam u IKEA-i na prvom spratu gledao namestaj, dolazi par sa 2 dzukele onako prosecne velicine, i vidis jedan od tih kerova uzeo iznenada na sred da SERE i to ono bas.... Vidis ovaj tipus pravi se blesav nesto okrece se ovo ono kao da nisu njegovi kucici, a riba 5 kesica vadi skuplja ono BUKVALNO SRANJE... Znaci ja sam umirao od smeha.
U Cirihu isto ovako uvode dzukeltine po gradskim vozovima.... Znaci polako ce pored Bangladesaca i kucici sa nama da se voze ovde, lepo lepo... Svaka vam cast gospodo kako brinete o okolini...
Poslednja izmena: