Da li ste voleli jako, iskreno osobu a znali ste da sa njom nema budućnosti.

Pa nemam 15 godina pa da padnem na njegove plave oci i lokne i kako lepo prica i kako ima divne prste. Da bih nekog zavolela, potrebno je odredjeno vreme a to vreme necu trositi ako unapred znam da nema buducnosti.
eto zjeke u grmlju

isprico sve i svasta, a onda ljubav koja toboz jaca nema perspektivu iz raznoraznih razloga?

pa svaki odnos koji u startu nije zasnovan na apsolutnoj istini on nema ruzicastu buducnost

Lepo te pita, šta te sprečava?
Ako voliš drugu osobu, sa trenutnom nisi srećan... šta te sprečava da život nastaviš sa onom koju voliš?

Nekretnine, novac... ili život ispunjen ljubavlju - ako važeš između ta dva onda zaslužuješ da budeš nesrećan, uslovno, tj. hajde da ublažim... ako ti tas teži ka materijalnim stvarima onda ta ljubav nije prava ljubav nego je ti takvom samo zoveš.

Čovek kada stvarno voli, odreći će se svega zarad ljubavi.

Imam jedno ozbiljno pitanje (inspirisao me Gresnik): sta kad te neko, koga smatras drugarom/drugaricom, oslovi sa "srce", jel treba da se tripujem nesto?
Razumem da je ironicno, ali da li ta osoba mozda nesto tripuje?
Ne mislim na Gresnika, samo me podsetilo.
Nije ironično,ako muškarac,čovek,izgovori i obrati se dami sa,Srce, nema tu ironije,ne izgovara se to lako.Ne pričsm o profi prevarantima...
Ne tripuj se ali obrati pažnju..😉

Lepo te pita, šta te sprečava?
Ako voliš drugu osobu, sa trenutnom nisi srećan... šta te sprečava da život nastaviš sa onom koju voliš?

Nekretnine, novac... ili život ispunjen ljubavlju - ako važeš između ta dva onda zaslužuješ da budeš nesrećan, uslovno, tj. hajde da ublažim... ako ti tas teži ka materijalnim stvarima onda ta ljubav nije prava ljubav nego je ti takvom samo zoveš.

Čovek kada stvarno voli, odreći će se svega zarad ljubavi.
e tu je poenta zbog koje postaje arogantan i vredja izbegavajuci odgovor

e tu je poenta zbog koje postaje arogantan i vredja izbegavajuci odgovor
Jasno mi je.

Jasno je i njemu ali ga koči nešto što ne želi sebi da prizna, a odgovor traži od nas. Ne treba nama da priznaje ništa već sebi. Nije bitno šta je u pitanju ali on non stop ima ruke oko vrata koje ga guše i nikako da se otrgne. Stvarima daje druga imena, prikriva ih sebi, ne nama. Ja nemam razloga da nekog osuđujem ili komentarišem zbog načina svog života jer svako ga živi onako kako može i kako bira.
Iskrenost prema sebi ne dolazi preko noći, nije taj put baš kratak i prav.
Grešniče, nesrećan si i nezadovoljan svojim emotivnim životom, ti bi ali ne bi. Uzmi metlu, pokupi tu hrabrost oko sebe, skupi na gomilu i uradi ono što želiš. Mislim da nisi nikada rizikovao u životu, krajnje je vreme.
Srećno!

Jasno mi je.

Jasno je i njemu ali ga koči nešto što ne želi sebi da prizna, a odgovor traži od nas. Ne treba nama da priznaje ništa već sebi. Nije bitno šta je u pitanju ali on non stop ima ruke oko vrata koje ga guše i nikako da se otrgne. Stvarima daje druga imena, prikriva ih sebi, ne nama. Ja nemam razloga da nekog osuđujem ili komentarišem zbog načina svog života jer svako ga živi onako kako može i kako bira.
Grešniče, nesrećan si i nezadovoljan svojim emotivnim životom, ti bi ali ne bi. Uzmi metlu, pokupi tu hrabrost oko sebe, skupi na gomilu i uradi ono što želiš. Mislim da nisi nikada rizikovao u životu, krajnje je vreme.
Srećno!
tacno

Ljudi, hajde polako…lepo je rekao da tema sa njim nema veze. Nema smisla da ga sad licno toliko tranzirate. Neka je on i najcrnji od svih, ali ovo stvarno nije fer.

Samo ce na kraju biti kazni i banova.
Stvarno ne razumem…
kapetan i gresnik ce se smuvati na kraju

Jasno mi je.

Srećno!
Razmišljam da te prijavim za uvrede,da te prijavim za spamovanje ili....da te Raidom poprskam...neka te još malo,možda shvatiš...💋

Ljudi, hajde polako…lepo je rekao da tema sa njim nema veze. Nema smisla da ga sad licno toliko tranzirate. Neka je on i najcrnji od svih, ali ovo stvarno nije fer.

Samo ce na kraju biti kazni i banova.
Stvarno ne razumem…
Ne mislim da ga tranžiram.

Svako od nas ko otvori temu treba da bude spreman na sve reakcije.

Razmišljam da te prijavim za uvrede,da te prijavim za spamovanje ili....da te Raidom poprskam...neka te još malo,možda shvatiš...💋
Ne, ne shvatam te jer ni ti ne znaš šta si ovim hteo da mi kažeš nego si napisao nešto samo da bi mi odgovorio.

Prijave se primaju svakog radnod dana, kao i vikendom u periodu 00-24.

Back