- Poruka
- 3.639
Desila se ljubav,jaka,iskrena,budućnosti tu iz raznoraznih nema ali ljubav sve jača.Kako dalje,šta činiti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desila se ljubav,jaka,iskrena,budućnosti tu iz raznoraznih nema ali ljubav sve jača.Kako dalje,šta činiti.
Hrabriji i jači će promeniti budućnost.hrabriji i jači će doneti odluku i raskinuti tu vezu a slabiji će patiti jedno godinu dve i kad prođe to vreme biće zahvalan osobi koja je smogla snage da sve to prekine
dodji na forum , isplaci se na mom ramenu
za pocetak razvedite se i ti i ona pa polako
ima vremena za sve
zivela ljubav koja nema perspektivu
TO JE LJUBAV !
Ma razumem ja tebe,ti si moj fan,senka moja,samo mi žao što ti ne mogu pomoći...dodji na forum , isplaci se na mom ramenu
za pocetak razvedite se i ti i ona pa polako
ima vremena za sve
zivela ljubav koja nema perspektivu
TO JE LJUBAV !
Погодак!hrabriji i jači će doneti odluku i raskinuti tu vezu a slabiji će patiti jedno godinu dve i kad prođe to vreme biće zahvalan osobi koja je smogla snage da sve to prekine
ja to iz iskustvaПогодак!
Ma razumem ja tebe,ti si moj fan,senka moja,samo mi žao što ti ne mogu pomoći...
Ти си онај што је патио?!ja to iz iskustva
Pročitah negde lepu rečenicu i otvorih temu,samnom veze nema,delovalo mi zanimljivo ali je još zanimljivije da se odmah upeca moj fan,moja senka,Krompir ...
Nisam se nasmejao ovako odavno...kao na bućku..alasi me razumeju.
Da ne spamujem,desi se ljubav,lako je reći zaboravi....jaka je,iskrena,obostrana..
pogodi ga iz prveТи си онај што је патио?!
Двоумио сам се!pogodi ga iz prve
ne laskaj sebi nisi mi fan sta vise
si mi odavno ...
samo cekam kada ces da pokazes pravo lice ... do tada
tesi se da je je jedna LJUDSKA VELICINA tj ja za tebe
tvoj fan.... to su tvojij vlazni snovi
ribolovce
Pustiti.Desila se ljubav,jaka,iskrena,budućnosti tu iz raznoraznih nema ali ljubav sve jača.Kako dalje,šta činiti.
Nekada kada voliš -moraš i pustiti tu osobu koju voliš.Ko nije voleo neće razumeti,
Ovo mi malčice liči na sprdanje..U pravu sam?ko nije noćima bio budan,pustao zajedničku muziku,suzama jastuk natapao neće razumeti,pitanje je za one sa dušom,srcem..
Nisi..Ovo mi malčice liči na sprdanje..U pravu sam?