G
GOSTCHA
Gost
Isto mislimo T.,upravo tako!taja:ako si sa nekim koga volis nema iskusenja..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baby Kate:Verna...uvek...sebi...
Je li sanja,kako ti znas KO je GLOMAZNIJA polovina...sanja:Baby Kate:Verna...uvek...sebi...
jel to bese heba ili vrnjci, verna vama i prirodi???
shala, pozdrav baby kate i glomaznijoj polovini.
verna... prevaru u mislima karakterisem kao opasniju od one na delu. vise me brine uzrok zasto neko pozeli drugu, nego sama posledica.
Da ti dodje Pamela u krevet samo bi rekao JOS! 8)Dogged:Veran sam kao pas! I zato uvek nadrljam. Uvek imam osecaj neprijatnosti da ona nesto moze da uradi.. Cak i sa svojim "drugovima". Onda se mnogo pati.. A ja sam ljubomoran i posesivan do bola. :?
Posto je tema vernost, samo da dodam da mi i Pamela dodje u krevet rekao bih joj ne, ako pored sebe imam OK devojku, znaci nista ono iz snova, samo OK i normalnu. Am I asking too much? :|
kishni:pa znash kako...ja nikada nisam bio veran ni sebi samome i nikada se nisam pokajao zbog toga. Veran sam dok se ne dokaze suprotno. Nikada do sada nisam bio uhvacen u tome sto znaci da sam....veran. Naravno ja nisam neveran za druge nego za sebe. To cinim iz zadovoljstva a ne da bih se pokazao pred drugima. Jedan savet za sve neverne....ne priznajte ni pod batinama, cak iako ste vidjeni uvek postoji ono...ZAR VERUJES MENI ILI SVOJIM OCIMA...
Koliko odolevate preljubi, ako ste u prilici. Posebno me zanima kako to funkcioniše u braku.
Svakoj sam veran♡Koliko odolevate preljubi, ako ste u prilici. Posebno me zanima kako to funkcioniše u braku.