Da li ste verni?

sanja:
ispada da su najneverniji oni u braku...
Da, i to ima svoje 'zasto'. Kad si u mladalcakoj vezi, logicno je i najcesce je da se vezu raskines kad pozelis drugog/drugu.
Brak je toliko komplikovana stvar (deca, imovina, pare, prijatelji, rodbina ... ) da bas i ne pozelis da ga rasturis kad pozelis drugog/drugu. Nego, krenes u prevaru misleci, da je to samo kres i gotovo. Nekad bude tako, a nekad se oduzi.
Samo 1% muskaraca svesno rastura brak zbog ljubavnice.

Gazdarica:
Evo i mene u klub vjernih... Ali, to vazi samo kad sam s nekim bas u vezi... Kad nisam, onda se ako pozelim, vidjam i sa vise muskaraca istovremeno...

Ovo drugo da,to verujem,ali ovo prvo,buahahahhahahahhahahahhaa :lol: :lol: :lol:
Dobro,ja znam da si ti operisana od stida,al bre ovolika laz :? Nego dobro,ima ko te ne zna,mozda i nasedne neko jos:roll:

Gazdarica:
Evo i mene u klub vjernih... Ali, to vazi samo kad sam s nekim bas u vezi... Kad nisam, onda se ako pozelim, vidjam i sa vise muskaraca istovremeno...

Ovo drugo da,to da.Ovo prvo?Ti i vernost?Ti i rec?Buahahahhahahhahahahhahaha :lol: :lol: :lol: ....nego pokusaj,ima ko te ne zna,mozda i upali opet kod nekog :roll:

Lord of Chaos:
Onog trenutka kada pozelim neku drugu, to za mene znaci da sa postojecom vezom nesto nije u redu....Na osnovu konkretne situacije biram da li prekidam postojecu vezu ili pokusavam da obnovim postojecu....Odolevam - savrseno.... :D 8)

Rekla bih na osnovu ovog nasminkanog odgovorada tvoja devojka posecuje forum:))).

I kada sam u najvecoj ljudavi uvek sam varao.Nekad vise,nekad manje.Nekada se zapitam dali sam normalan.Uvek osetim grizu savest kasnije,ali posle j... nema kajanja.Doduse sada sam stariji (28)pa me pusta to ludilo.A ranije..sacuvaj boze.Ja jadan u dosta slucajeva i nebi,ali sta da radim kada me otvoreno startuju.A takvih riba ima da je to stvarno neverovatno.Radim u jednom "fensi" nocnom klubu u beogradu pa mozete misliti kako mi je!Imam sada devojku koju obozavam i imam nameru da je ozenim.Evo sada bi potpisao da mi poslednja bude,a sta ako padnem opet u iskusenje?Borim se ko' lav da ne dodje do toga.Stizu mi poruke od bivsih,pa od nekih kombinacija,pa svako malo mi govore 'trznula' ova,svidjs se onoj,a one dooobreeee,a jooooj!Muka prijatelju,ne znam dokle cu ovako,nema mi spasa izgleda...

Dok nisam upoznala "......", mislim da mi se to desilo dva-tri puta, ni ne secam se, nije mi ni bilo vazno. Nisam volela, nisam davala, a jos manje uzimala.
Sa osobom sa kojom sam i sa kojom cu biti "dok nas smrt ne razdvoji", dajem sebe maksimalno, uzimam jos vise i vernost je nesto o cemu uopste i ne razmisljam, jednostavno je samo osecam.
U pocetku veze, kada sebi nisam htela da priznam da ljubav uopste i postoji a kamoli da ce se desiti meni, u trenucima svoje slabosti kada sam se plasila promena u svom zivotu, namerno sam sebe iskusavala, cisto da vidim koliko mi je stalo. Nijednom mi se nije dogodilo ni da pocnem da razmisljam na tu temu. Pa pored njega imam sve, sta mi drugo treba? A na kraju krajeva, vreme je da napravim jedan korak dalje u svom usavrsavanju.
Sada valjda vise i ne primecujem signale sa strane, jer tako nesto i ne ocekujem. Postoje druge devojke kojima je stalo do toga.
Ja sam verna sebi i njemu.

rastamann:
Ej, smuchili ste mi se svi, chast izuzecima...Svi ste fini, verni, slatki....CHUDESNA SHUMA SE VISHE NE DAJE, NE NASTAVLJA, NECETE DOBITI GLAVNE ULOGE!!!
Stvarno sam se razbesneo...

Slusaj, tvoj point of view je za svako postovanje. Ali, pazi ovako: potreba da budes veran i da ti druga strana bude verna i nije nikakva vrlina. Licno je smatram jednom od svojih najvecih nastranosti :lol: . Kada bih imala mogucnost izbora, rado bi je se odrekla. Znaci, nisam se uopste hvalila, tom svojom osobinom, naprotiv. Kada bi bilo drugacije, ne bih mogla nikako da "odolevam", jer inace mi tesko pada da sebi odbijem ispunjenje bilo koje zelje 8) . Pa i kad bi to bila uloga u "Cudesnoj sumi" :lol: ...

lolla:
Lord of Chaos:
Onog trenutka kada pozelim neku drugu, to za mene znaci da sa postojecom vezom nesto nije u redu....Na osnovu konkretne situacije biram da li prekidam postojecu vezu ili pokusavam da obnovim postojecu....Odolevam - savrseno.... Very Happy Cool

Rekla bih na osnovu ovog nasminkanog odgovorada tvoja devojka posecuje forum:))).
Ma ne bih rekao.Otkako je Lord smuvao,nigde je nema. :D

E a sta kazes za ovo Lorde?A uklapa se u temu.

Cekaj me

Cekaj me i ja cu sigurno doci
Samo me cekaj dugo
Cekaj me i kada zute kise noci ispune tugom
Cekaj i kada vrucine zapeku
I kada mecava brise
Cekaj i kada druge niko ne bude cekao vise
Cekaj i kada pisma prestanu stizati iz daleka
Cekaj me i kada cekanje dojadi svakome koji ceka
Cekaj me i ja cu sigurno doci

Ne slusaj kada ti kazu da je vrijeme da zaboravis
I da te nade lazu