G
gost
Gost
Koliko odolevate preljubi, ako ste u prilici. Posebno me zanima kako to funkcioniše u braku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bila sam zakleti zagovornik vjernosti u braku. Desilo mi se da se već u trećoj godini smrtno zaljubim u drugog muškarca. Desio se kad mi je brak najbolje funkcionisao, kao čudo, ni sad mi nije jasno. Tri godine poslije sam se borila sa sobom. Nikada nisam sa tim drugim završila u krevetu ali da smo "ašikovali" telefonom, ljubili se , dopisivali SMS-om , jesmo. Pomišljala sam i o krevetu ali sam se bojala sebe nakon toga. Osuđivala sam se milion puta ali je to trajalo. Nekako mi se činilo ako se ne desi sex da nije i prevara. Ubijala me laž, dvostruki život , misli upućene ovom drugom. Nisam mogla da se opustim sa mužem i do kraja uživam u njegovoj pažnji, jer sam dijelila i mozak i srce. Naglo sam to presjekla. Jednostavno sebi rekla- kraj je. Ne zbog osjećanja, jednostavno nije išlo .Anonymous:LepaLuki mora da si bas kratko u braku...![]()
Ja stojim iza svojih stavova. Nevjera ne znači uvjek i da nešto ne štima u vezi. To je tren, situacija, okolnosti, slabost, jednostavno ona može da se desi bez planiranja. Znate, ne morate reči da u vezi nešto ne štima, može da vam počne goditi nečija pažnja, a da se kasnije pretvori u nešto više. I da pored svega volite osobu sa kojm ste.Gazdarica:Evo i mene u klub vjernih... Ali, to vazi samo kad sam s nekim bas u vezi... Kad nisam, onda se ako pozelim, vidjam i sa vise muskaraca istovremeno...
Anonymous:Ja stojim iza svojih stavova. Nevjera ne znači uvjek i da nešto ne štima u vezi. To je tren, situacija, okolnosti, slabost, jednostavno ona može da se desi bez planiranja. Znate, ne morate reči da u vezi nešto ne štima, može da vam počne goditi nečija pažnja, a da se kasnije pretvori u nešto više. I da pored svega volite osobu sa kojm ste.Gazdarica:Evo i mene u klub vjernih... Ali, to vazi samo kad sam s nekim bas u vezi... Kad nisam, onda se ako pozelim, vidjam i sa vise muskaraca istovremeno...
vuk_:Anonymous:Ja stojim iza svojih stavova. Nevjera ne znači uvjek i da nešto ne štima u vezi. To je tren, situacija, okolnosti, slabost, jednostavno ona može da se desi bez planiranja. Znate, ne morate reči da u vezi nešto ne štima, može da vam počne goditi nečija pažnja, a da se kasnije pretvori u nešto više. I da pored svega volite osobu sa kojm ste.Gazdarica:Evo i mene u klub vjernih... Ali, to vazi samo kad sam s nekim bas u vezi... Kad nisam, onda se ako pozelim, vidjam i sa vise muskaraca istovremeno...
Slazem se sa gostom
Lord of Chaos:Onog trenutka kada pozelim neku drugu, to za mene znaci da sa postojecom vezom nesto nije u redu....Na osnovu konkretne situacije biram da li prekidam postojecu vezu ili pokusavam da obnovim postojecu....Odolevam - savrseno....8)
Betty:ja sam 101% verna.
==================================================Anonymous:Ja stojim iza svojih stavova. Nevjera ne znači uvjek i da nešto ne štima u vezi. To je tren, situacija, okolnosti, slabost, jednostavno ona može da se desi bez planiranja. Znate, ne morate reči da u vezi nešto ne štima, može da vam počne goditi nečija pažnja, a da se kasnije pretvori u nešto više. I da pored svega volite osobu sa kojm ste.Gazdarica:Evo i mene u klub vjernih... Ali, to vazi samo kad sam s nekim bas u vezi... Kad nisam, onda se ako pozelim, vidjam i sa vise muskaraca istovremeno...
gost:Koliko odolevate preljubi, ako ste u prilici. Posebno me zanima kako to funkcioniše u braku.