Da li ste uspeli da izađete iz kruga sopstvenog ograničenja?

Da li ste prevazišli ograničenje?

• Ukupno glasova
    14

Truman

Elita
Poruka
23.086
Kakvo god ograničenje da je u pitanju...
- materijalno stanje
- ljubavni problemi
- karijerni limit
- intelektualna ograničenja,
- zdravstvena ograničenja
- porodični problemi
ili bilo koji drugi problem koji vam je (bio) konstanta. Nešto što vas je pratilo dugo u životu pa jeste ili niste uspeli da preskočite taj zid.

Da li ste zaista nešto uspeli da promenite ili su ograničenja uvek ista?

Srecan sam.

materijalno stanje - reseno, zadovoljan sam poslednjih godinu dve zaradjujem mnogo

Ljubavni problemi - nemam, ne posmatram vise ozb zene. imam simpatiju koja je idiot kao ja. Ulepsa mi svaki dan kada je vidim 5 min i to je too

Karijerni limit - ne postoji limit

Intelektualna ogranicenja - intelektualno sam neogranicen

Zdravstvena ogranicenja - pluca me malo zez

Porodicni problemi - jok.

Sve u svemu smatram da sam srecan. 🥰

- materijalno stanje
- ljubavni problemi
- karijerni limit
- porodični problemi
ili bilo koji drugi problem koji vam je (bio) konstanta. Nešto što vas je pratilo dugo u životu pa jeste ili niste uspeli da preskočite taj zid.

Ogranicenja su samo u mozgu,ko to shvati preskace kao antilopa

Ogranicenja su samo u mozgu,ko to shvati preskace kao antilopa
Не баш. Мозак често пута гријеши.

У неким стварима су ограничења у мозгу, у другима су физичка, емотивна, псих. итд. Милион ствари је ту а наш живот и здравље иде у циклусима. Неки људи немају никакве среће ма шта да радили и колико способни били.

Не баш. Мозак често пута гријеши.
Ko ocenjuje?
У неким стварима су ограничења у мозгу, у другима су физичка, емотивна, псих. итд.
Objasni fenomene kad ljudi podizu automobile da bi spasili nekog.
Милион ствари је ту а наш живот и здравље иде у циклусима. Неки људи немају никакве среће ма шта да радили и колико способни били.
a zasto nemaju? na psihologiji si,sam odgovori.

Ko ocenjuje?
Objasni fenomene kad ljudi podizu automobile da bi spasili nekog.
a zasto nemaju? na psihologiji si,sam odgovori.
Мозак барата са информацијама с којима располаже. Исто ко и компјутер, рецимо а за компјутер вриједи "garbage in garbage out".

Не знам зашто немају али знам пар људи да им је тако. Никад пушили, пили, водили неуредан живот и лошу исхрану, а стално проблеми са здрављем на примјер. Или идијот којем паре падају на све стране, буквално свуда му је лако, а паметан човјек који има једва да крај с крајем састави.

Мозак барата са информацијама с којима располаже. Исто ко и компјутер, рецимо а за компјутер вриједи "garbage in garbage out".

Не знам зашто немају али знам пар људи да им је тако. Никад пушили, пили, водили неуредан живот и лошу исхрану, а стално проблеми са здрављем на примјер.
zrtve u dusi i glavi,nekako mora da se manifestuje.
Или идијот којем паре падају на све стране а паметан човјек који има једва да крај с крајем састави.
ne znam sta znaci pametan?

zrtve u dusi i glavi,nekako mora da se manifestuje.

ne znam sta znaci pametan?
Писменији, паметнији, бољи и способнији радник на сваки начин од овога другога. Али овај чак и пијан на послу боље пролази од њега.

Писменији, паметнији, бољи и способнији радник на сваки начин од овога другога.
neko je dobar radnik ali ne i preduzetnik,Ford je imao koliko zavrsene skole a sta je stvorio?
Bio je optimista,uporan i mastovit.To su karakteristike uspesnog coveka a ne pismenost (osim ukoliko nije finansijska).
Али овај чак и пијан на послу боље пролази од њега.
Cini ti se.

Не знам зашто немају али знам пар људи да им је тако. Никад пушили, пили, водили неуредан живот и лошу исхрану, а стално проблеми са здрављем на примјер. Или идијот којем паре падају на све стране, буквално свуда му је лако, а паметан човјек који има једва да крај с крајем састави.
Nemoguce je svladati sva ogranicenja, ni u jednom od modela nisam video da osoba moze da se resi svojih ogranicenja, npr CG Jung je rekao da je nemoguce zavrsiti individualizaciju, koliko ja znam ni u raznim disciplinama takodje je nemoguce dostici vrh piramide ili postati transcendentalan.
Generalno, sto covek vise uci postaje svestan koliko malo zna, mnoge stvari koje nam se cine jednostavne tek kad pocnemo da ucimo o njima svatimo koliko tek treba da naucimo. Ako neko misli da se resio svih svojih ogranicenja, taj malo zna o samom sebi i se grdno zavarava (ili najverovatnije i jedno i drugo).

- materijalno stanje
- ljubavni problemi
- karijerni limit
- porodični problemi

Prvo da napišem da sam glasala za opciju NE.

Imam zdravstveno stanje koje je prisutno od rođenja, neizlečivo i sada već nepopravljivo. Ograničenja su da npr nikada nisam mogla da kupim IN sandale, cipele bez obzira koliko koštaju..

Ne mogu da izlazim kada pada sneg i kada se pojavi i led. Ima još ponešto tu, ali i ovo je dovoljno.

Kada su druge oblasti u pitanju, sve je, manje više, ok.

Back