Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nase sluzbe od vasih MI prave cvarkeNije tacno!
Mi iz tajnih sluzbi ne radimo takve stvari!
muslimani ne jedu cvarkenase sluzbe od vasih MI prave cvarke
Nema u Srbiji...Srbija ima seljacku sluzbu , a ne tajnu sluzbu...uspesno su vlasti ukapirale da im ne treba i onda sad nemamo ...tajne sluzbe se zato i zovu tajne . Ima ih u svakoj drzavi
Prave djoku, do pre godinu dana naše službe su bile podredjene, sad se kao vade i nalaze špijune kao ajd hrvatske, ali se ne priča o drugim špijunima...nase sluzbe od vasih MI prave cvarke
ovo nije odgovor ovo je elaborat ..bem tiNema u Srbiji...Srbija ima seljacku sluzbu , a ne tajnu sluzbu...uspesno su vlasti ukapirale da im ne treba i onda sad nemamo ...
Mi smo drzava Srbija koja nema svoju bezbedonosnu sluzbu...
Nama bezbedonosna sluzba zada nalog privatnoj detektivskoj agenciji da pronadje dokaze za Velju nevolju i onda to traje godinu dana, jer tako odgovara sposobnom Vucicu , a covek radi 25h dnevno , i to navodi kao primer uspeha..
Sinko , da si ti trocifren u IQ tebi bi uzor bilo kako da organizujes drzavu da ne radis vise od 1h dnevno , a da sve funkcionise kao satic....to je moguce, ali ne ako imas mozak navijaca.....
Tako da mi imamo Srbiju koja je olicenje Srbije izmedju prvog i drugog svetskog rata, dok se svi nadaju i pale svece da ce biti na nivou Srbije pre prvog svetskog rata, ali to nece da docekaju....
Sa druge strane, nesposobni ljudi mora da imaju zastitu kao i sposobni , samo vise...
To je logicno i vama, zar ne...
E zato preostaje da se trazi zastita na tri mesta, od naroda, to prekrizi odmah, od stranih sluzbi , to je odlicno ali si onda duzan njima neke stvari...i krimosima, ali onda si ili im duzan ili radis za njih, jedno od ta dva....
Ako me pitate kako u drzavi koja nema svoju DB a ima usluzno tuzilastvo i usluznu BIA stvoriti DB , i to demokratskim putem, u ovakvom stanju svesti , i javnosti i drustva, ne bih znao..
Jer ili bih morao da imam odresene ruke , a to znaci budzet i slobodu selekcije tima ljudi , ili od toga nema nista...Stvaranje drzae po ruskom principu Staljina, gde on izbusi SSSR deset godina svojim cistkama i onda zbog toga 4 miliona ruskih vojnika bude zarobljeno i od toga veliki broj i ubijen gladju , ili bukvalno...to nije nacin..to je upalilo 1941 i nikad vise...
U miru kao sto je i sad u Srbiji pali na isti nacin kao i kod Berije...sto i sami vidite..
Ali u ratu , to ne pali....
Ne racunajte da je rat ono sto se desavalo 1999, to je bila predstava Slobe za narod....i CIA dok je NATO isprobavao svoje razlicite bombe, svi to znate nego se pravite mutavi..
Da je bilo gusto , odmah bi se ispremestali kadrovi , napravilo rasulo u vojsci , i potopio sav otpor Srbije...
Tu ne bi pomoglo ono sto su postojali rezervisti kojima je pusteno da spasavaju nesposobnost vojske na svim strukturama..
Ja sam bio u prvom trenutku iznenadjen pustanjem vojske od strane Milosevica i njegovih generala da imaju slobodu improvizovanja i delovanja....jer je sve bilo spremno da se blokira i krahira po poznatom Srpskom receptu , 12 dana kapitulacija..
A onda sam shvatio da to rade da bi uz njegove trikove stvorio utisak da su gubitnici pobednici...i da stvori neku obmanu i samopouzdanje kod naroda....
E sad, to ili kompleks poraza, na prvi pogled izgleda bolje ta samoobmana, ostane ti ponosan narod....
Ali posle su dosle te petljavine sa mozgom ljudi i svi postadose prepametne kopije Slobe...kao sto sad imamo 4 miliona malih Slobica na svakom cosku Srbije..
Tesko je biti Sloba a nemati iste ciljeve kao Sloba...i isti budzet kao on...u efektivi , a u budalastinama, i pristupu je lako...
Jeste da strane službe utiču na mnogo šta. Ali da baš utičui na lokalne izbore u malim i nebitnim opštinama... Nemaju potrebe da bilo koga ubiju. Jer rijetko ko je bez neke afere ili mane.Šta preterujem?
Pa ko vlada srbijom? Ti izabrani ili mafija koja se ne bira nego sedi na svojim državnim pozicijama? A ko je tu mafiju instalirao na te pozicije, neki intelekt možda ili MI6?Jeste da strane službe utiču na mnogo šta. Ali da baš utičui na lokalne izbore u malim i nebitnim opštinama... Nemaju potrebe da bilo koga ubiju. Jer rijetko ko je bez neke afere ili mane.
Pa ajd ti meni sad kaži, ko vodi kadrovsku politiku od 68. u Srbiji? ako znamo da su ti isti ljudi 88 godine već bili u DSS i DS i da su ti isti ljudi tražili bombardovanje da se skine milošević? Sve je to slučajno? a zamisli nije volja naroda....Jeste da strane službe utiču na mnogo šta. Ali da baš utičui na lokalne izbore u malim i nebitnim opštinama... Nemaju potrebe da bilo koga ubiju. Jer rijetko ko je bez neke afere ili mane.
Koje su to tajne službe, možeš da nabrojiš parPrave djoku, do pre godinu dana naše službe su bile podredjene, sad se kao vade i nalaze špijune kao ajd hrvatske, ali se ne priča o drugim špijunima...
Pola šefova DB je još deo MI6, a VB je sumnjiv...moguće da ceo pripada stranim obaveštajnim službama...
ajd ti....bolje si upućen...Koje su to tajne službe, možeš da nabrojiš par