- Poruka
- 21.194
sta rade zene u najboljim godinama
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,Хало, Којо, тренутно сам веома срећна! Мој драги муж припрема вечеру, старији син свира и уживамо у музици, млађи се смеје са нама у соби, а ја се дописујем са тобом! Има ли веће среће?''
ja sam srecna zena
najvise zbog toga sto sam prema zivotu i ljudima promenila stav, naucila da ne jurim, ne ocekujem previse, ne ispravljam krive drine, ne rasipam energiju
samim tim su se stvari u mom zivotu postavile na pravo mesto
nakon toga sam shvatila vrednost svega sto imam, i zahvalna sam Bogu na tome
najvaznija lekcija koju sam shvatila je da se uvek nadje resenje, da uvek postoji izbor, da zivot pruza mogucnosti, da se svaki problem da resiti
zdrav odnos prema svemu mi je doprineo da moj osecaj zadovoljstva potice ne samo od toga sto sam uredila sebi zivot, vec i od toga sto uzivam u malim stvarima, situacije prilagodjavam sebi, ispunjavam odredjene ciljeve sa mnogo manje zrtve nego nekada
naucila sam da povucem rucnu, da postavim granicu, da kazem ne
e i od tada sam mnogo srecnija
Heh... Srećne i zadovoljne žene u zemlji u kojoj je trećina stanovništva nezaposlena,
prosečna plata oko 300 evra, prosečna potrošačka korpa oko 500, prosečan penis 13cm...
Srećne ste i zadovoljne zbog prosečnosti?
Da, znam. Većina vas će reći da sreća ne leži u novcu, već u količini (prosečnosti).
Trebao si i ti da glasaš da si srećan-kud svi Turci tu i mali Mujo.Prosto nije prirodno da su svi srecni i narusen je balans u prirodi..ceka nas neka nesreca uskoro
Anketa je ili da ili ne, nema treće opcije.
Razmisli kad ceo život staviš na tas, na koju stranu će da pretegne.
Prosto nije prirodno da su svi srecni i narusen je balans u prirodi..ceka nas neka nesreca uskoro
Naša nastavnica filozofije je znala reći da čovjek nije biološki stvoren da bi bio srećan ..
ovde inače dolaze isključivo srećne i ispunjene žene...
...a isto važi i za muške...
...misim...dobar postotak...da ne kaete generalizujem...
Sama sebi skačeš u usta, Saly. U prvom delu svog teksta kritična si prema ljudima koji "uvek cekaju na neki spoljni faktor da ih usreci",Jesam
A zasto bih uslovljavala sopstvenu srecu? Ljudi koji skoro nikad nisu srecni, uvek cekaju na neki spoljni faktor da ih usreci..
dakle, od onih velikih - kad dobijem ovaj posao - bicu srecan/srecna, kad zasnujem porodicu bicu srecan/srecna, do onih banalnih - kad kupim ovaj dzemper bicu srecna, kad smrsam par kg bicu srecan/srecna
A srecna sam jer sam ziva, zdrava, volim, voljena sam, imam prijatelje, roditelje, sestru, rodbinu, ok sam finansijski, poslovno me niko ne ugnjetava i td..
To ne znaci da nemam zute minute i dane kad sam loseg raspolozenja..
Terotski veoma lepo zvuči tvoja tvrdnja, još samo ostaje da iz kategorije "spoljnjih stimulansa" odstraniš faktore kojima tu nije mesto i raskrčiš put samoosvešćivanju.Boldovano je tacno. Ako nisi zadovoljan sobom i svojim zivotom ne mozes ni biti srecan. Oscilacija ima, posle sunca dolazi kisa, ali i posle kise sunce... Ne mozemo cekati da nas neko drugi usreci ako sami na to nismo sposobni. Spoljni stimulans je kratkog efekta i ako unutrasnji ne postoji onda svakiput trazimo sve jaci spoljni stimulans...
Pročitaj prethodni komentar, dušo.Јесам. Живим живот какав сам желела да живим. И кад нисам срећна, нисам несрећна.
Задовољна сам својим животом, мислим да је срећа тренутно осећање, а задовољство је стање.
Nije malo, ali je nedovoljno za istinsku sreću. Pitanje sreće nije da li neko nešto ima ili nema, nego koliko ono što ima ili nema prima k srcu.Naravno.
Srecna sam zbog....toga sto sam uopste ziva (pre koju godinu, malo je falilo...)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja (usko vezano za prethodnu stavku)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja mog deteta
Srecna sam zbog....toga sto imam svoj mir, tesko stecen, ali mir
Srecna sam zbog.....plate koja mi je malo veca od prosecne (nisam nezaposlena, jel te)
Jos neke stavke su vece od proseka, al da ne duzim.....
Malo li je?
Tvoja spoljašnjost ukrašena je impozantnim oblinama, malo toga joj nedostaje i to zaista lepo izgleda.ma ko da je bitno kako to neko vidi....samo mi znamo sta nam je u dusi....samo mi se ne svidja da mi neko soli sto sam sretna zbog nekih stvari koje su meni velike i bitne a mozda deluju kao sitnice....e pa meni je najbitnije da je moj sin srecan.....
Nisam ni govorio o "pukom saosećanju", već o pomanjkanju karakternih osobina od krucijalne važnosti. Nije teško zaključiti da je neophodnaCcc..da, zene, otkud vam pravo da budete srecne sa sobom i svojim malim i nebitnim zivotima, kad toliko ljudi u Srbiji nesrecno?
Gde vam je kolektivna svest...aj sad lepo sve da ste nesrecne da bi saosecale sa nesrecnicima!
Sramota..biti srecna a ziveti u Srbiji..cccc
Ako zelis da budes srecna sprska zeno, idi negde preko grane gde je nezaposlenost manja a prosecna plata veca!
P.S. Pukim saosecanjem sa drugima im necemo pomoci, nesrecnima se moze pomoci na drugi nacin, ali to uopste nema veze sa ovom temom
Niko ne očekuje od tebe da trpiš tuđu bol, još manje da se spdaš sa njom i zatvaraš oči pred njenim postojanjem.ma kakva sreca???....ako ne trpis kolektivnu bol ti si prosta dusa koja se utapa u svojoj prosecnosti..........salu na stanu, ako se ne zna uzivati u malim stvarima onda je sve uzaludno...svaciji zivot vredi, bio on znacajan za drustvo ili beznacajan.........i uvek bi pre odabrala miran zivot u skladnoj porodici nego da me pamte kroz vekove.....nisam ja Ahil breeeeeee .....
Cenim i ja osobe koje rade na sebi, dakako, ali od njih očekujem da budu malo manje subjektivne "prema sopstvenim osećanjima" (smeh), i da teže objektivnosti.
sujbektivni odnos prema sopstvenom osecanju srece i ispunjenosti dakako i jeste dinamicka kategorija; veoma cenim osobe koje su do ovog poimanja dosle radom na sebi
Sve je toliko slično da je gotovo isto. Rečenice se nižu jedna za drugom, stranice topica se gomilajusrecna sam, jer mi izgleda nije zapadao taj prosek
sreca ne lezi u novcu..znam one koji ga imaju vise od mene i hronicno su nezadovoljni i znam one koji ga imaju manje od mene i deluju mi srecniji..
srecna sam sto sam ovde gde sam i imam ovo sto imam..ne pricam samo o materijalnom..
srecna sam sto imam zdravo, pametno, razumno i srecno dete..srecna sam sto imam exm, oca mog deteta koji mi je najbolji prijatelj..srecna sam sto imam prijatelje, sestru i njenu porodicu i majku ciju ljubav osecam svaki dan..
nesrecna sam sto sam zauvek izgubila osobu koja mi je bila oslonac u zivotu..i sto cu je mozda sresti tek u nekom sledecem..
zbog toga moj osecaj srece nikad vise ne moze da bude potpun..
Broj zvezde.meni je samo dosadno...p
Cuvar secera nije nimalo srecan zbog svojih secera.
Razocarale ste me i kao kojota i kao cuvara.
znam ja takve tipove koji samo ordiniraju medju nesrecnim zenama...
onda im on onako nikaki,dodje ko nagrada...
nista licno kojote
Generalno, da li ste srećne svojim životom?
Zašto da, zašto ne?