Da li ste srećne?

Kada bi ste morale da kažete jednom rečju rekle bi ste?

• Da, srećna sam

• Ne, nisam srećna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...razumem te jer i meni isto to kazu...
...uvek sam raspolozena i nasmejana, sto nije znak da sam uvek srecna, ali...samim tim raspolozenjem prizivam srecu, a to ljude nervira itekako, samo ne radim ja to da bi njih nervirala, vec sam takva...kazu...ti si uvek dobro...pa nisam, ali se trudim...

samo da kazem,ima ljudi koje iritira kad su drugi srecni.ne u fazonu da su zavidni,nego onako..
jednom mi je jedan tip sa kojim sam na zdravo zdravo usput rekao kao sa,ja u svom stilu, super,na sta mi je on rekao, ti si uvek iritantno dobro raspolozena.
:( ceo dan sam bila zbunjena i nikakva

Al ne pazi svi glasali da su srecni..kako onda svet ne lici na srecno mesto i kad gledas ljude kako pricaju ochaj prosto zraci na sve strane samo kukaju..dakle to je neki zesci problem i strah od nesrece pa kao aj se malo zavaravamo..ne pricam o tome kako nas drugi vide selo veselo..nego realno kako se zivi

Jesam :)
A zasto bih uslovljavala sopstvenu srecu? Ljudi koji skoro nikad nisu srecni, uvek cekaju na neki spoljni faktor da ih usreci..
dakle, od onih velikih- kad dobijem ovaj posao-bicu srecan/srecna, kad osnujem porodicu bicu srecan/srecna, do onih banalnih - kad kupim ovaj dzemper bicu srecna, kad smrsam par kg bicu srecan/srecna

A srecna sam jer sam ziva, zdrava, volim, voljena sam, imam prijatelje, roditelje, sestru, rodbinu, ok sam finansijski, poslovno me niko ne ugnjetava i td..
To ne znaci da nemam zute minute i dane kad sam loseg raspolozenja..

Jesam :)
A zasto bih uslovljavala sopstvenu srecu? Ljudi koji skoro nikad nisu srecni, uvek cekaju na neki spoljni faktor da ih usreci..
dakle, od onih velikih- kad dobijem ovaj posao-bicu srecan/srecna, kad osnujem porodicu bicu srecan/srecna, do onih banalnih - kad kupim ovaj dzemper bicu srecna, kad smrsam par kg bicu srecan/srecna

A srecna sam jer sam ziva, zdrava, volim, voljena sam, imam prijatelje, roditelje, sestru, rodbinu, ok sam finansijski, poslovno me niko ne ugnjetava i td..
To ne znaci da nemam zute minute i dane kad sam loseg raspolozenja..

Boldovano je tacno. Ako nisi zadovoljan sobom i svojim zivotom ne mozes ni biti srecan. Oscilacija ima, posle sunca dolazi kisa, ali i posle kise sunce... Ne mozemo cekati da nas neko drugi usreci ako sami na to nismo sposobni. Spoljni stimulans je kratkog efekta i ako unutrasnji ne postoji onda svakiput trazimo sve jaci spoljni stimulans...

samo da kazem,ima ljudi koje iritira kad su drugi srecni.ne u fazonu da su zavidni,nego onako..
jednom mi je jedan tip sa kojim sam na zdravo zdravo usput rekao kao sa,ja u svom stilu, super,na sta mi je on rekao, ti si uvek iritantno dobro raspolozena.
:( ceo dan sam bila zbunjena i nikakva

Pa naravno da su zavidni..sto bi ga inace iritiralo to? Ovako si ti dokaz da je moguce biti srecan..i on zna da je nesto propustio.
Pricam globalno, ne znam sad za komshu sta je konkretno :p ali jeste zavist..

Јесам. Живим живот какав сам желела да живим. И кад нисам срећна, нисам несрећна.
Задовољна сам својим животом, мислим да је срећа тренутно осећање, а задовољство је стање.

Vraćamo se ja i mm s posla i sretnemo usput prijateljicu koja se doterala, a odavno je nismo videli tako fino obučenu, i nastavljamo dalje putem gde mm kaže a sigurno je pošla negde u štetu :lol: pošto je žena slobodna, na šta se ja ndovezujem da sam kojim sličajem nedaj Bože razvedena meni prioritet ne bi bio da nađem muško jer muški su mi preko glave, samo 4 njih u kući :lol: već bih pisala knjigu .Na šta će mm da kaže pa ko te sada sprečava u tome, gde ja njemu odgovarama, da bih iznedrila nešto pametno , duboko i napisala trebala bi biti razočarana, tužna, očajna a ja sve to nisam.

Heh... Srećne i zadovoljne žene u zemlji u kojoj je trećina stanovništva nezaposlena,
prosečna plata oko 300 evra, prosečna potrošačka korpa oko 500, prosečan penis 13cm...

Srećne ste i zadovoljne zbog prosečnosti?

Da, znam. Većina vas će reći da sreća ne leži u novcu, već u količini (prosečnosti).

Pa naravno da su zavidni..sto bi ga inace iritiralo to? Ovako si ti dokaz da je moguce biti srecan..i on zna da je nesto propustio.
Pricam globalno, ne znam sad za komshu sta je konkretno :p ali jeste zavist..

U bre al si srecna sto je neko zavidno nesrecan..bas ono ima i takvih slucajeva
Heh... Srećne i zadovoljne žene u zemlji u kojoj je trećina stanovništva nezaposlena,
prosečna plata oko 300 evra, prosečna potrošačka korpa oko 500, prosečan penis 13cm...

Da, znam. Većina vas će reći da sreća ne leži u novcu, već u količini (prosečnosti).

:worth:i zdravlju..misilm ok to je necije poimanje srece pa i nije za komentar

Poslednja izmena:

ma da, svi treba da budemo kolektivno nesrecni zbog sudbine koja nam je namenjena....malo je degutatno da nas ovako poklopis.....

Aha... Sretnu se Mirko i Slavko nakon 65 godina od oslobodjenja.
- Kako si? - pita Mirko.
- Vrlo dobro - odgovori Slavko.
- Stvarno si dobro?
- Da, naravno! Doduše, kuća mi je malo oronula.
Zimi umirem od hladnoće, zato što mi boračka
penzija ne podmiruje osnovne potrebe. Leti se
davim u sopstvenom znoju, od vrućine. S godinama,
žena (Slavica!) mi je postala monstrum i moram da
je trpim. Iskreno, bez cvonjka sam - na godišnji
nisam otišao već 20 godina. A zahvaljujući
mojim godinama, sve više patim od bolesti.
Ali, osim toga, stvarno sam dobro.

Naravno.
Srecna sam zbog....toga sto sam uopste ziva (pre koju godinu, malo je falilo...)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja (usko vezano za prethodnu stavku)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja mog deteta
Srecna sam zbog....toga sto imam svoj mir, tesko stecen, ali mir
Srecna sam zbog.....plate koja mi je malo veca od prosecne (nisam nezaposlena, jel te)

Jos neke stavke su vece od proseka, al da ne duzim.....:lol:

Malo li je?

Naravno.
Srecna sam zbog....toga sto sam uopste ziva (pre koju godinu, malo je falilo...)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja (usko vezano za prethodnu stavku)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja mog deteta
Srecna sam zbog....toga sto imam svoj mir, tesko stecen, ali mir
Srecna sam zbog.....plate koja mi je malo veca od prosecne (nisam nezaposlena, jel te)

Jos neke stavke su vece od proseka, al da ne duzim.....:lol:

Malo li je?

ma ko da je bitno kako to neko vidi....samo mi znamo sta nam je u dusi....samo mi se ne svidja da mi neko soli sto sam sretna zbog nekih stvari koje su meni velike i bitne a mozda deluju kao sitnice....e pa meni je najbitnije da je moj sin srecan.....

ma da, svi treba da budemo kolektivno nesrecni zbog sudbine koja nam je namenjena....malo je degutatno da nas ovako poklopis.....
Građanska pristojnost ti nalaže da ne ostaneš ravnodušna pred tuđom nedaćom, nesrećom.
Objasni mi kako je moguće da 90% anketiranih, na pitanje odgovori "da, srećna sam"!?!
Sreća i radost uglavnom idu u paketu. Nameće se jednostavno pitanje: kako je moguće
da većina žena u Srbiji postane slepa end gluva na sve ovo što se dešava?
Vanda je juče štrajkovala, dakle, bila je nesrećna, a već danas je srećna? Kako to uspevate?

Građanska pristojnost ti nalaže da ne ostaneš ravnodušna pred tuđom nedaćom, nesrećom.
Objasni mi kako je moguće da 90% anketiranih, na pitanje odgovori "da, srećna sam"!?!
Sreća i radost uglavnom idu u paketu. Nameće se jednostavno pitanje: kako je moguće
Vanda je juče štrajkovala, dakle, bila je nesrećna, a već danas je srećna? Kako to uspevate?

Mislio sam da jedino ja zivim zivot ne ubedjujuci se da ne moze bolje:lol:

sretna sam jel ja taj od 13 nikad nisam videla.ja sam mislila da je 20 prosek.
bice da sam sretna u neznanju :D

ma ko da je bitno kako to neko vidi....samo mi znamo sta nam je u dusi....samo mi se ne svidja da mi neko soli sto sam sretna zbog nekih stvari koje su meni velike i bitne a mozda deluju kao sitnice....e pa meni je najbitnije da je moj sin srecan.....
Upravo o tome i govorim, Iva. Razumljivo je da je zdravlje tvog deteta i tvoje
na prvom mestu rang-liste faktora koji uzrokuju stanje tvog (nečijeg) duha, ali
moje pitanje glasi: kako možeš da se raduješ u trenutku dok tvoji komšije i njihova deca pate?

Mislio sam da jedino ja zivim zivot ne ubedjujuci se da ne moze bolje:lol:
"Kojote", rekao je June.
"George", rekao je Kojot.
"Ne verujem da su vaši pitončići po 13cm!", rekla je Smoki.

Počeli su da pričaju uglavnom o ličnoj percepciji, koja je, nažalost, bila u jadnom stanju.
Razgovor je, i pored toga, tekao veoma dobro, mada je na trenutke bio nategnut. Ne ulazeći
u to ko ga je natezao, nakon izvesnog vremena zaključili su da žene u Krstarovu imaju uglavnom
lepe (i velike) sise, ali da je isto toliko fascinantna bila i njihova uskogrudost!

Ccc..da, zene, otkud vam pravo da budete srecne sa sobom i svojim malim i nebitnim zivotima, kad toliko ljudi u Srbiji nesrecno?
Gde vam je kolektivna svest...aj sad lepo sve da ste nesrecne da bi saosecale sa nesrecnicima!

Sramota..biti srecna a ziveti u Srbiji..cccc
Ako zelis da budes srecna sprska zeno, idi negde preko grane gde je nezaposlenost manja a prosecna plata veca!
:lol:

P.S. Pukim saosecanjem sa drugima im necemo pomoci, nesrecnima se moze pomoci na drugi nacin, ali to uopste nema veze sa ovom temom

Poslednja izmena:

Back