Takve oscilacije raspoloženja nemaju ni pacijenti na neuro-psihijatrijiMene treba ovo pitati svakih pola h
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve oscilacije raspoloženja nemaju ni pacijenti na neuro-psihijatrijiMene treba ovo pitati svakih pola h
samo da kazem,ima ljudi koje iritira kad su drugi srecni.ne u fazonu da su zavidni,nego onako..
jednom mi je jedan tip sa kojim sam na zdravo zdravo usput rekao kao sa,ja u svom stilu, super,na sta mi je on rekao, ti si uvek iritantno dobro raspolozena.
ceo dan sam bila zbunjena i nikakva
ja nisam i zelim da svi budu nesretni
Jesam
A zasto bih uslovljavala sopstvenu srecu? Ljudi koji skoro nikad nisu srecni, uvek cekaju na neki spoljni faktor da ih usreci..
dakle, od onih velikih- kad dobijem ovaj posao-bicu srecan/srecna, kad osnujem porodicu bicu srecan/srecna, do onih banalnih - kad kupim ovaj dzemper bicu srecna, kad smrsam par kg bicu srecan/srecna
A srecna sam jer sam ziva, zdrava, volim, voljena sam, imam prijatelje, roditelje, sestru, rodbinu, ok sam finansijski, poslovno me niko ne ugnjetava i td..
To ne znaci da nemam zute minute i dane kad sam loseg raspolozenja..
samo da kazem,ima ljudi koje iritira kad su drugi srecni.ne u fazonu da su zavidni,nego onako..
jednom mi je jedan tip sa kojim sam na zdravo zdravo usput rekao kao sa,ja u svom stilu, super,na sta mi je on rekao, ti si uvek iritantno dobro raspolozena.
ceo dan sam bila zbunjena i nikakva
Posteno...
Pa naravno da su zavidni..sto bi ga inace iritiralo to? Ovako si ti dokaz da je moguce biti srecan..i on zna da je nesto propustio.
Pricam globalno, ne znam sad za komshu sta je konkretno ali jeste zavist..
Heh... Srećne i zadovoljne žene u zemlji u kojoj je trećina stanovništva nezaposlena,
prosečna plata oko 300 evra, prosečna potrošačka korpa oko 500, prosečan penis 13cm...
Srećne ste i zadovoljne zbog prosečnosti?
Da, znam. Većina vas će reći da sreća ne leži u novcu, već u količini (prosečnosti).
Heh... Srećne i zadovoljne žene u zemlji u kojoj je trećina stanovništva nezaposlena,
prosečna plata oko 300 evra, prosečna potrošačka korpa oko 500, prosečan penis 13cm...
Da, znam. Većina vas će reći da sreća ne leži u novcu, već u količini (prosečnosti).
Naravno.
Srecna sam zbog....toga sto sam uopste ziva (pre koju godinu, malo je falilo...)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja (usko vezano za prethodnu stavku)
Srecna sam zbog....dobrog zdravlja mog deteta
Srecna sam zbog....toga sto imam svoj mir, tesko stecen, ali mir
Srecna sam zbog.....plate koja mi je malo veca od prosecne (nisam nezaposlena, jel te)
Jos neke stavke su vece od proseka, al da ne duzim.....
Malo li je?
Građanska pristojnost ti nalaže da ne ostaneš ravnodušna pred tuđom nedaćom, nesrećom.ma da, svi treba da budemo kolektivno nesrecni zbog sudbine koja nam je namenjena....malo je degutatno da nas ovako poklopis.....
Građanska pristojnost ti nalaže da ne ostaneš ravnodušna pred tuđom nedaćom, nesrećom.
Objasni mi kako je moguće da 90% anketiranih, na pitanje odgovori "da, srećna sam"!?!
Sreća i radost uglavnom idu u paketu. Nameće se jednostavno pitanje: kako je moguće
da većina žena u Srbiji postane slepa end gluva na sve ovo što se dešava?
Vanda je juče štrajkovala, dakle, bila je nesrećna, a već danas je srećna? Kako to uspevate?
Upravo o tome i govorim, Iva. Razumljivo je da je zdravlje tvog deteta i tvojema ko da je bitno kako to neko vidi....samo mi znamo sta nam je u dusi....samo mi se ne svidja da mi neko soli sto sam sretna zbog nekih stvari koje su meni velike i bitne a mozda deluju kao sitnice....e pa meni je najbitnije da je moj sin srecan.....
"Kojote", rekao je June.Mislio sam da jedino ja zivim zivot ne ubedjujuci se da ne moze bolje
Građanska pristojnost ti nalaže da ne ostaneš ravnodušna pred tuđom nedaćom, nesrećom.
Objasni mi kako je moguće da 90% anketiranih, na pitanje odgovori "da, srećna sam"!?!
Sreća i radost uglavnom idu u paketu. Nameće se jednostavno pitanje: kako je moguće
da većina žena u Srbiji postane slepa end gluva na sve ovo što se dešava?
Vanda je juče štrajkovala, dakle, bila je nesrećna, a već danas je srećna? Kako to uspevate?