Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.684
Da li ste skloni besu?
Kako je izgledao vaš najbesniji momenat?
Kako se rešavate besa?
Kako se rešavate besa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu baš da se složim sa ovim.bes ne postoji. samo razmazenost (gde sebi dozvoljavas da isti manifestujes u necemo sto se naziva "bes"
Bes je i opustene demonstracije protiv vlastibes ne postoji. samo razmazenost (gde sebi dozvoljavas da isti manifestujes u necemo sto se naziva "bes"
Ne!!!Da li ste skloni besu?
Kako se rešavate besa?
Ne,ispadi besa su posledica frustracija i licnog nezadovoljstva. Primetices da zadovoljni,srecni ljudi drugacije resavaju probleme i nesuglasice od ovih drugih.Da li ste skloni besu?
Kako se rešavate besa?
DaDa li ste skloni besu?
Kako se rešavate besa?
Npr?Primetices da zadovoljni,srecni ljudi drugacije resavaju probleme i nesuglasice od ovih drugih.
Jel provociranjem pa prijavljivanjem kad im se odgovori aNe,ispadi besa su posledica frustracija i licnog nezadovoljstva. Primetices da zadovoljni,srecni ljudi drugacije resavaju probleme i nesuglasice od ovih drugih.
Ako nekom razbijes nos ne mora da bude iz besa nego pravdeKod mene je slučaj da izvorno mislim da jesam neko ko je sklon stanju žešćeg besa (ne samo onaj stepen kombinacije frustracije/ljutnje) već više da mogu da upadnem u ono stanje kada oko sebe vidim samo crveno pa ko zna šta sam spreman da uradim.
U mladosti jesam imao situacija kada sam pucao po šavovima, međutim danas to prilično dobro držim pod kontrolom, maltene nemam momente frustracije/blaže ljutnje zbog bilo čega.
Nisam. Generalno, odlično kapiram ljude i klonim se.Da li ste skloni besu?
Kako se rešavate besa?
Mislim da može iz oba da bude.Ako nekom razbijes nos ne mora da bude iz besa nego pravde
Kako to izgleda u praksi?Radim na sebi, učim se strpljenju i drugim načinima
Pa to meni nije bes,bes je razbijati po kuci tanjire i histerisati,ne mozes u saobracaju da se ne iznerviras ,nije mi problem da zvizducem pesmu i iskuliram kao sto i nije da nekog ispickaramMislim da može iz oba da bude.
Tipa:
Razbijem nekom nos nekom u nekom momentu kao način izjednačavanja ako je on meni naneo štetu - maltene racionalno.
Napadne me neko, pa upadnem u bes i razbijem nekom nos - kada me emocije ponesu
Vremenom se uči prepoznavanje momenta koji dovodi do besaKako to izgleda u praksi?
Pa ne znam bas jedno je bes sam sa sobom a drugo prema nekom, zato mislim da su zene nestabilnijeMuškarci su agresivniji od žena zbog testosterona.
Žene samo mogu da imaju problem sa pretjeranim emocijama.
Nazvao bih to nekontrolisan bes, ovo moje više dođe pod kontrolisan bes. Neka razlika u prvom slučaju se bes sam od sebe ispolji, a u drugom je neko vreme u meni i tu se modifikuje.Pa to meni nije bes,bes je razbijati po kuci tanjire i histerisati,
Za takve situacije ili izvadim fon ili pustim muziku do daske i ono prođe mi maltene kao da nisam osetio, a i brže zaboravim takve situacije.ne mozes u saobracaju da se ne iznerviras ,nije mi problem da zvizducem pesmu i iskuliram kao sto i nije da nekog ispickaram
Zadovoljan- resava razgovorom,primerenim nacinom komunikacije,objasnjenjima,slusa sagovornika..
Rekao bih da mi muški samo imamo tu tendenciju da se fizički između sebe "razrešimo". Kontam da je do biologije.Muškarci su agresivniji od žena zbog testosterona.
Žene samo mogu da imaju problem sa pretjeranim emocijama.