Да ли сте се покајали јер сте некоме дали другу шансу?

Хвала и Опрости (Извини) су велике речи, мада се многи поносе зато што их никад нису изговорили. Још веће је када од срца кажеш - Опраштам ти!
Ако како да опростиш а да ти се неко искрено не извини?

Poslednja izmena:
Хвала и Опрости (Извини) су велике речи, мада се многи поносе зато што их никад нису изговорили. Још веће је када од срца кажеш - Опраштам ти!
Ако како да опростиш а да ти се неко искрено не извини?
Баш тако!!

Да наравно то је истина. Ал некако сад ја да стављам себе на прво место, звучи злонамерно. И запостављати себе није добро, ал ти си ти не требаш на себе гледати као на особу према којом имаш однос, можда и грешим?
Moraš sebe da voliš i ceniš jer ako ne voliš i ne ceniš sebe kako da očekuješ od drugih to isto?

Да ли сте некоме пружили руку опроштаја када је нешто засро, па се грдно покајали? У животу сам милијарду пута опраштао људима а они наставе да раде исто

Која је онда уопште сврха опроштаја?

Шта људи очекују, извиним се па опет исто? Да ли сте ви можда неког изневерили па се кајете?
Prema Bibliji trebamo stalno iznova oprastati ljudima... Ali i postupati mudro
.. to znaci da se udaljimo od zlih..
Svrha oprostaja je ako nekoga volis i zelis ostati sa tom osobom prijatelji ili sta god..
neces precrtavati ljude za jednu gresku.. svi gresimo i svima nama treba oprostaj...
Ali ako je neko zlonameran ne misli ti dobro ....i sam znas da se trebas udaljiti od takvih...
Ali opet sam postavljas granicu, ako te neko prevari i dva puta nemoj dozvoliti da to uradi treci put :)

Prema Bibliji trebamo stalno iznova oprastati ljudima... Ali i postupati mudro
.. to znaci da se udaljimo od zlih..
Svrha oprostaja je ako nekoga volis i zelis ostati sa tom osobom prijatelji ili sta god..
neces precrtavati ljude za jednu gresku.. svi gresimo i svima nama treba oprostaj...
Ali ako je neko zlonameran ne misli ti dobro ....i sam znas da se trebas udaljiti od takvih...
Ali opet sam postavljas granicu, ako te neko prevari i dva puta nemoj dozvoliti da to uradi treci put :)
Слажем се ал ја баш нисам за оно "опрости ал не заборави".

Back