Да ли сте се покајали јер сте некоме дали другу шансу?

Али какав је то опроштај ако је крај?
Ima vremena, shvatićeš.
Kad nekome oprostiš, to je dobro za tebe.
A prekid kontakta sa toksičnom osobom je takođe dobar za tebe.
Kraj mora da usledi u takvim slučaevima ili nije dobro za budućnost..

Što se tiče emotivnih veza i obavljanja istih, ne. Nikada. Prijateljstvo može da ostane ali ništa više od toga.

Što se tiče nekih grešaka, propusta kada su u pitanju prijateljstva, rodbinske veze tu da, dajem max 2 šanse i ukoliko ih ne iskoriste odlazim. U bukvalnom smislu odlazim. Bez rasprave i objašnjena.
Је л ти баш толико лако да одеш?

Ima vremena, shvatićeš.
Kad nekome oprostiš, to je dobro za tebe.
A prekid kontakta sa toksičnom osobom je takođe dobar za tebe.
Kraj mora da usledi u takvim slučaevima ili nije dobro za budućnost..
Да али то није опроштај. То је крај. А опроштај је прелазак преко нечега и будућност

Мјок, братић. Конкретно, лик на послу је хтео да напредује преко мојих леђа. После као извини, свако мало оћеш кафу. Хвала, не. Није љутња, прво мало разочарење јер ми био готиван, онда само равна линија. Нећемо више пити кафе и ћаскати о спорту., игрицама и музици.
Слажем се скроз... Е ****** :/

Је л ти баш толико лако да одеш?
Nije uvek lako, treba i snage i hrabrosti ali je najbolje rešenje. Držati nešto što želi da ode ili biti tamo gde nisi poželjan, truditi se oko nečega (ili nekoga) gde nema smisla - uzaludno je. Treba sebe staviti na prvo mesto i ne biti zadovoljan mrvicama (pažnje, ljubavi i poštovanja).

Да ли сте некоме пружили руку опроштаја када је нешто засро, па се грдно покајали? У животу сам милијарду пута опраштао људима а они наставе да раде исто

Која је онда уопште сврха опроштаја?

Шта људи очекују, извиним се па опет исто? Да ли сте ви можда неког изневерили па се кајете?
Ne sećam se da me je neko zayebao nešto žešće

Ja jesam izneverio neka očekivanja i ispalio neke ljude u pojedinim situacijama i nije mi nimalo prijatno. Jesam se izvinio. Ali ostaje da sam ih zayebao.

A neki ljudi ponekad i pogrešno nešto interpretiraju pa mi zameraju nešto sa čim se ne slažem. To su već različita viđenja.

Zameram ako me neko drka i gnjavi i to sve više ne dozvoljavam.

Nije uvek lako, treba i snage i hrabrosti ali je najbolje rešenje. Držati nešto što želi da ode ili biti tamo gde nisi poželjan, truditi se oko nečega (ili nekoga) gde nema smisla - uzaludno je. Treba sebe staviti na prvo mesto i ne biti zadovoljan mrvicama (pažnje, ljubavi i poštovanja).
Слажем се (делимично)

Ne sećam se da me je neko zayebao nešto žešće

Ja jesam izneverio neka očekivanja i ispalio neke ljude u pojedinim situacijama i nije mi nimalo prijatno. Jesam se izvinio. Ali ostaje da sam ih zayebao.

A neki ljudi ponekad i pogrešno nešto interpretiraju pa mi zameraju nešto sa čim se ne slažem. To su već različita viđenja.

Zameram ako me neko drka i gnjavi i to sve više ne dozvoljavam.
Брате први корак ка промени је свесност у овом случају да си неке зајебо и да осетиш непријатност. Имаш савест :)

Са тим ставити себе на прво место. Та фраза може да се протумачи на 100 начина. Са осталим се слажем
Ako tebi nije dobro i ako se ti ne osećaš dobro ni drugima u tvom okruženju neće biti, posebno onima koje voliš.

Ako tebi nije dobro i ako se ti ne osećaš dobro ni drugima u tvom okruženju neće biti, posebno onima koje voliš.
Да наравно то је истина. Ал некако сад ја да стављам себе на прво место, звучи злонамерно. И запостављати себе није добро, ал ти си ти не требаш на себе гледати као на особу према којом имаш однос, можда и грешим?

Back