Да ли сте се покајали јер сте некоме дали другу шансу?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Да ли сте некоме пружили руку опроштаја када је нешто засро, па се грдно покајали? У животу сам милијарду пута опраштао људима а они наставе да раде исто

Која је онда уопште сврха опроштаја?

Шта људи очекују, извиним се па опет исто? Да ли сте ви можда неког изневерили па се кајете?

Jok, kad das drugu sansu u necemu , dao si...ne moze dao sam ali stiskam noge da mi ne uleti....
Да скроз се слажем брате управо. Оно као "опростио сам ал не заборављам". Одлучи се ил си опростио ил ниси

Да ли сте некоме пружили руку опроштаја када је нешто засро, па се грдно покајали? У животу сам милијарду пута опраштао људима а они наставе да раде исто

Која је онда уопште сврха опроштаја?

Шта људи очекују, извиним се па опет исто? Да ли сте ви можда неког изневерили па се кајете?
Гледам на то са позитивне стране. Добро је ако се неко покаже у правом светлу што пре, пре ће бити одстрањен. Друга шанса не постоји, то би било као да сам себи пуцаш у колено.

Гледам на то са позитивне стране. Добро је ако се неко покаже у правом светлу што пре, пре ће бити одстрањен. Друга шанса не постоји, то би било као да сам себи пуцаш у колено.
Али неки људи стварно умеју да се промене. Из личног примера.

Nisam se pokajala jer mnogim ljudima nisam dala drugu šansu. Ispostavilo se svašta nešto. Pojedinima sam samo produžila rok trajanja prve...
Izgleda da nisam čovek drugih šansi. Niti ih tražim, niti ih dajem.
А не знам шта да кажем на то јер дам ја давач 5000 шанси али након 4998 разочарења два пута сам видео да се неки, битни људи, стварно труде да се промене

Али неки људи стварно умеју да се промене. Из личног примера.
Драго ми је што ти се десило. Нешто ових дана нисам за коцку "оће или неће". Mislim , нек се мења , само даље од мене.

А не знам шта да кажем на то јер дам ја давач 5000 шанси али након 4998 разочарења два пута сам видео да се неки, битни људи, стварно труде да се промене
Po tome si veći vernik od mene.
Daj 7, i 70, i bezbroj šansi... ipak, to je nešto jače od mene.
Ne mogu... kad vidim da je neko usijana glava, mogu samo ponekad za njega da se molim, ali da mu dajem prostora u mom životu opet... ne.

Što se tiče emotivnih veza i obavljanja istih, ne. Nikada. Prijateljstvo može da ostane ali ništa više od toga.

Što se tiče nekih grešaka, propusta kada su u pitanju prijateljstva, rodbinske veze tu da, dajem max 2 šanse i ukoliko ih ne iskoriste odlazim. U bukvalnom smislu odlazim. Bez rasprave i objašnjena.

Ne postoji određeni broj "drugih šansi" možda je bolje nazvati ih "još jednom prilikom"...
Nekima sam 100 puta oprostio...
a nekima samo jednom ili dva puta.
Ali, svima sam oprostio...uz bitnu napomenu.
Kad pređu granicu, onda je to kraj.
Govorim o stvarnom životu, ne o forumu...
Али какав је то опроштај ако је крај?

Po tome si veći vernik od mene.
Daj 7, i 70, i bezbroj šansi... ipak, to je nešto jače od mene.
Ne mogu... kad vidim da je neko usijana glava, mogu samo ponekad za njega da se molim, ali da mu dajem prostora u mom životu opet... ne.
Ма ја сам полу-верник, више сам ја такав тип који је стварно спреман да се мења па ваљда све гледам тако кроз себе

То је већ и љутња, је л?
Мјок, братић. Конкретно, лик на послу је хтео да напредује преко мојих леђа. После као извини, свако мало оћеш кафу. Хвала, не. Није љутња, прво мало разочарење јер ми био готиван, онда само равна линија. Нећемо више пити кафе и ћаскати о спорту., игрицама и музици.

Back