Da li ste se palili na nastavnike/nastavnice?

Na jednog asistenta engleske istorije...
On je i, čini se, navijao da pobegnemo, da nikog nema kad uđe.
Kakvi, to što sam slušala kod njega-za ceo život potpala.
Nijedan od mojih profesora ne zna koliko sam ljubavi imala za njih, ali ovaj-i dan-danas je pasword za razne stvari.
Taj sedne, kao Hari Poter, i samo kopka. Kad nismo slušali, on čita tamo nešto za sebe (ali da možemo da čujemo ako se potrudimo).
On mi je pasword za razne stvari-mnogo sam volela sve, zamišljala da se udajem za nekog takvog.
Ništa seksualno, ali stane pamet zbog nekih ljudi.
Mislila sam da bi trebalo ceo život da studiram zbog par njih-raspametiš se slušajući ih!

Poslednja izmena:
Sjecam se lik sto nam predavo filozofiju imo prilicno simpatije od cura
Ima i toga naravno..al ja zapamtila samo zadriglog profesora didaktike koji je, iz ove perspektive gledano, bio pedofil sasvim sigurno...mamio je učenice da dolaze u njegovu kanc da bi im kao prodavao svoje skripte za ispit a ustvari se udvarao...ćutalo se o tome iako su svi znali..bio je ugledan profesor...

Ima i toga naravno..al ja zapamtila samo zadriglog profesora didaktike koji je, iz ove perspektive gledano, bio pedofil sasvim sigurno...mamio je učenice da dolaze u njegovu kanc da bi im kao prodavao svoje skripte za ispit a ustvari se udvarao...ćutalo se o tome iako su svi znali..bio je ugledan profesor...
Jbg moglo mu se...cim se neki pavijan dokopa ikakve pozicije krene je zlorabiti

U osnovnoj, nastavnica srpskog. Nosila uske suknjice. Zbog nje sam kao ispustio, razbio, stotine hemijskih, ispod stola, da bih virnuo malo. Posle njenih časova sam trčao ko zec u WC.
U srednjoj, el. merenja. Ona tek završila fax. Kad je gledaš, onako mangupski, menjala je boje kao semafor. I uvek sam ja morao da otvaram moj prozor a nisam toliko pustao golubove🤔. Htela da me rashladi🤫
Fax asistentkinja matematike. Tu nisam samo maštao nego i..
☕

Back