- Poruka
- 16.244
Naravno, i profesori, profesorke, asisenti, učiteljice itd dolaze u obzir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glodar klasican bar da je skrivenoNisam, valjda zato što sam videla kako se profa bestidno pali na učenice...smučilo mi se...
Sjecam se lik sto nam predavo filozofiju imo prilicno simpatije od curaNisam, valjda zato što sam videla kako se profa bestidno pali na učenice...smučilo mi se...
Guta filozof imo godina tad kolko sada ja....al ja samo pokusavam filozofirati on imo I znanje I zvanje....Nisam, valjda zato što sam videla kako se profa bestidno pali na učenice...smučilo mi se...
Ima i toga naravno..al ja zapamtila samo zadriglog profesora didaktike koji je, iz ove perspektive gledano, bio pedofil sasvim sigurno...mamio je učenice da dolaze u njegovu kanc da bi im kao prodavao svoje skripte za ispit a ustvari se udvarao...ćutalo se o tome iako su svi znali..bio je ugledan profesor...Sjecam se lik sto nam predavo filozofiju imo prilicno simpatije od cura
Jbg moglo mu se...cim se neki pavijan dokopa ikakve pozicije krene je zlorabitiIma i toga naravno..al ja zapamtila samo zadriglog profesora didaktike koji je, iz ove perspektive gledano, bio pedofil sasvim sigurno...mamio je učenice da dolaze u njegovu kanc da bi im kao prodavao svoje skripte za ispit a ustvari se udvarao...ćutalo se o tome iako su svi znali..bio je ugledan profesor...
Jesam profesoricu fizike u osnovnoj skoli, u srednjoj matematike, imao sam ih hiljadu puta u masti.Naravno, i profesori, profesorke, asisenti, učiteljice itd dolaze u obzir.
Vidi se da ti je ucvrstio Marksove ideje ,Da, na profu marksizma i sociologije. Nije bio samo izgled u pitanju, vec I njegovo ponasanje I zivotni stavovi, koji su mi bili bliski.
Imao je interesovanja za sve.
Zanimljivo je i sto je na pijaci odredjenim danima prodavao voce i povrce. U to vrijeme je to bilo neuobicajeno.
Sad si me vratio u prenatalni period sjetio se da se primao na vaspitacicuRazredna mi bila opasna, i dalje je, istini za volju
E ksenija al si ludaJesam i nadrljao, jer sam joj se udvarao. Neka je neka, da zna sada u kakvu deliju sam izrastao. E moja Ksenija a mogla si da me imas celog u jeku mladosti.