Schrodinger
Elita
- Poruka
- 15.293
Gledam u komentarima gomila ljudi ima takvo iskustvo a o lucidnom sanjanju da se ne govori. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan pise da je odleteo i mnogo dalje od planete... izgleda se brzo putuje ako je to stvarnokao katapult i vidim planetu, konkretno evropu u mraku i sa svetlima, pretpostavljam ta svetla su osvetljenja, šta može drugo biti...
Nema brzine za um...samo stvar ličnog ograničenja u glavi, koje lično stvaraš.jedan pise da je odleteo i mnogo dalje od planete... izgleda se brzo putuje ako je to stvarno
Nije projekcija san, desava se i u najbudnijem stanju:Svaki put kad zaspis, astralno se projektujes, stvar je samo u tome, da li mozes ili ne da kontrolises snove.
To nije astralna projekcija, nego van telesno iskustvo. To se nekima cesto desava, pa su toNije projekcija san, desava se i u najbudnijem stanju:
Pogledajte prilog 1461942
Jednog sna se dobro sećam iz detinjstva, ako se ,,astralna projekcija" odnosi na san. Padam sa neba prema zemlji dugo vremena, i samo pre nego da udarim u zemlju naglo probudim se iz kreveca i cimnem se. Hladan znoj me bio oblio od tog sna.
Jednom tada kada sam bio mali sam to sanjao i nikad više. Baš, baš retko sanjam i kada se to desi kroz maglu se sećam sna i istog dana ga zaboravim. Osim tog sna niti jednog drugog se ne sećam.Сви имају тај сан, како падају.
Овде је тема нешто сасвим друго.
Има баш пуно сведочења људи који су имали оваква искуства. И сва искуства су, углавном слична.
Jednom tada kada sam bio mali sam to sanjao i nikad više. Baš, baš retko sanjam i kada se to desi kroz maglu se sećam sna i istog dana ga zaboravim. Osim tog sna niti jednog drugog se ne sećam.
Svi imaju i vantelesne ekskurzije.Сви имају тај сан, како падају.
Овде је тема нешто сасвим друго.
Има баш пуно сведочења људи који су имали оваква искуства. И сва искуства су, углавном слична.
Kažu da je moguće naučiti i da se voljno izazove osećaj derealizacije i depersonalizacije, eto bar osećaja astralne projekcije.Ја ево покушавам да се сетим![]()
To se zove lucidni snovi i nekad može da bude upravo i posledica stresa.Sad kad razmišljam o ovome, prvi ovakav san sam imala kad sam skoro nasilno odvojena od svoje majke sa nepunih 6 godina.
U novoj sobi sam spavala sama u velikom krevetu. Nije bilo hladno, ali sam osećala da mi je mnogo hladno. Prva noć u novom mestu prebivališta je bila jedna za večito pamćenje jer sam utonula u san o tome kako plivam u tamno mastiljavoj vodi po noći. Dete tog uzrasta nije imalo kapacitet da zamisli takvu scenu. Plus, nisam još naučila da plivam. Tu mi je bilo jasno da sam u nekom drugom svetu, da sam uvučena u nešto čemu ne znam ime.
Plivala sam i plivala, voda mi nije mogla ništa, ali mi je bilo sve vreme veoma hladno.
U toj skoro crnoj vodi sam nazirala da se oko mene kreće nešto živo što sam viđala sa sličicama čokoladice "Životinjsko carstvo"-aligatori ili krokodili.
Bilo me je strah, ali sam primetila da me uopšte ne konstatuju. U krokodilskom svetu sam prošla kao jedna od njih?
I ne znam šta je posle bilo, ali sam se probudila manje-više sluđena. Nikad ne zaboravljam te takve snove. Mogu ih pretvoriti u novele?
Posledica stresa itekako. Jer čija misao ili svest u komforu traži išta drugo, ili nevezano bolje...ne nadje se bolje, ali drugo sigurno.To se zove lucidni snovi i nekad može da bude upravo i posledica stresa.