Da li ste se ikad povredili tokom seksa?

To je bilo pre jedno 20 godina 😁
To smo mi koji imamo problema s lumbagom.

Sjetim se uvijek svog pokojnog tetka, kada mu je tetka rekla da podigne plastičnu karlicu s opranim vešom, čovjek se sagnuo i par sekundi nakon toga samo kiselo procijedio - Katice, zovi hitnu.

🤣

Ostao nesretnik u tom položaju, još mu se materina sestra smijala.
Došli ovi u kuću pa mu neke injekcije davali da se otkoči.

:rotf:

Sada se smijem, ali tako ću sigurno i ja.

To smo mi koji imamo problema s lumbagom.

Sjetim se uvijek svog pokojnog tetka, kada mu je tetka rekla da podigne plastičnu karlicu s opranim vešom, čovjek se sagnuo i par sekundi nakon toga samo kiselo procijedio - Katice, zovi hitnu.

🤣

Ostao nesretnik u tom položaju, još mu se materina sestra smijala.
Došli ovi u kuću pa mu neke injekcije davali da se otkoči.

:rotf:

Sada se smijem, ali tako ću sigurno i ja.
Nismo jedini. Dešava se i najboljima. 😁
https://m.imdb.com/title/tt0735191/

Eto, naravno ne misli se na fubljenje nevinosti i slicno, vec puko lrevet nor alomila se ruka, uganula noga u holu zgrade itd…
da li se računa ako povrediš komodu u toku sexa :lol:
917c65cf0ee656c13e801bd58814213a.jpg

mhm, uhvatio mi ruke pa nisam mogla rukama ništa, ali sam još uvek imala noge :)
jbg, nije strašno, posle me melko bolelo, snimili su i malo napuklo, ništa strašno. Ali sam barem rešila tu stvar. cakum pakum :D
Jbt, pa ja tek sad kontam da sam te pozivao da mi dodješ na književno veče, da citiramo Jesenjina i Puškina, i gledamo zagrljeni zalazak sunca. Brate, kakav promašaj. Pa trebalo je samo da te pozovem na lokalni turnir u kik boksu. E moj Ljubota...

Jbt, pa ja tek sad kontam da sam te pozivao da mi dodješ na književno veče, da citiramo Jesenjina i Puškina, i gledamo zagrljeni zalazak sunca. Brate, kakav promašaj. Pa trebalo je samo da te pozovem na lokalni turnir u kik boksu. E moj Ljubota...

Ne bih sad da se nastavljam :), ali ne volim kik boxeve i te priče. :)

Ne poznajemo se, Ljubota, ne nagađaj ! ;)

Back