andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.520
treba podmazati kolena,kukove..Bar da se zagrejao prvo kao ono pred igra, zagrevanje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba podmazati kolena,kukove..Bar da se zagrejao prvo kao ono pred igra, zagrevanje
Haha ne secam se bilo 2018 xDjel su jos zajedno?
To je bilo pre jedno 20 godinapa kad se keksate a pred penzijom ste
Otvoreno sam priznao da me ušinilo u krstima, ali još nisam naišao na ženku koja mi je uspijela parirati, tako da - bez starca nema udarca.treba podmazati kolena,kukove..
Al zamisli to, uhvatilo me u ledjima u sred keksa bez ljutnjeOtvoreno sam priznao da me ušinilo u krstima, ali još nisam naišao na ženku koja mi je uspijela parirati, tako da - bez starca nema udarca.
tesko je naci zenku koja ce da se usineOtvoreno sam priznao da me ušinilo u krstima, ali još nisam naišao na ženku koja mi je uspijela parirati, tako da - bez starca nema udarca.
To smo mi koji imamo problema s lumbagom.To je bilo pre jedno 20 godina
Slazem se, one se vise zagrcnu nego usinutesko je naci zenku koja ce da se usine
Ne znam da li te ikada ušinilo u krstima, odjednom želja za seksom prestaje.Al zamisli to, uhvatilo me u ledjima u sred keksa bez ljutnje
Al dobro legnes na ledja cowgirl i to xD
A gde je dama imala ožiljak od tog dogadjaja?Da.
Povredio sam glavu, jer sam glavom razbio staklenu lampu. Toliko me ponela strast. I danas imam ožiljak na glavi od toga.
Nigde. Mnogo je volela taj divlji, emotivno strastveni sex samnom. I volela je taj moj ožiljak dok nije otišla u Ameriku.A gde je dama imala ožiljak od tog dogadjaja?
Jes davno, kad sam bio dzudista , al narokas se brufena i prodjeNe znam da li te ikada ušinilo u krstima, odjednom želja za seksom prestaje.
Da, skok sa visokog prizemlja ume da povredi ako su ti pantalone u rukamaEto, naravno ne misli se na fubljenje nevinosti i slicno, vec puko lrevet nor alomila se ruka, uganula noga u holu zgrade itd…
Eh na ova bezanja i slicno skroz zaboravih, tako tata od mog druga slomio ruku kad je muz naisao, a on bio klinja sa 20 g starijomDa, skok sa visokog prizemlja ume da povredi ako su ti pantalone u rukama
Nismo jedini. Dešava se i najboljima.To smo mi koji imamo problema s lumbagom.
Sjetim se uvijek svog pokojnog tetka, kada mu je tetka rekla da podigne plastičnu karlicu s opranim vešom, čovjek se sagnuo i par sekundi nakon toga samo kiselo procijedio - Katice, zovi hitnu.
Ostao nesretnik u tom položaju, još mu se materina sestra smijala.
Došli ovi u kuću pa mu neke injekcije davali da se otkoči.
Sada se smijem, ali tako ću sigurno i ja.
to nesto u ovom stliluFizičku povredu nisam imao, ali kad je rekla "stavi ga celog", a ja u njoj do testisa...
Jbt, pa ja tek sad kontam da sam te pozivao da mi dodješ na književno veče, da citiramo Jesenjina i Puškina, i gledamo zagrljeni zalazak sunca. Brate, kakav promašaj. Pa trebalo je samo da te pozovem na lokalni turnir u kik boksu. E moj Ljubota...mhm, uhvatio mi ruke pa nisam mogla rukama ništa, ali sam još uvek imala noge
jbg, nije strašno, posle me melko bolelo, snimili su i malo napuklo, ništa strašno. Ali sam barem rešila tu stvar. cakum pakum
Jbt, pa ja tek sad kontam da sam te pozivao da mi dodješ na književno veče, da citiramo Jesenjina i Puškina, i gledamo zagrljeni zalazak sunca. Brate, kakav promašaj. Pa trebalo je samo da te pozovem na lokalni turnir u kik boksu. E moj Ljubota...
sigurno posle povredis dusu kad moras dati majstoru pare da se popravi Sto se mene tice racunada li se računa ako povrediš komodu u toku sexa
Pogledajte prilog 1611428
Penis tokom zestog seksaEto, naravno ne misli se na fubljenje nevinosti i slicno, vec puko lrevet nor alomila se ruka, uganula noga u holu zgrade itd…