Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.732
Eto, naravno ne misli se na fubljenje nevinosti i slicno, vec puko lrevet nor alomila se ruka, uganula noga u holu zgrade itd…
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bolje njemu da si rebro polomilaNe. Ali sam polomila jedno rebro kada sam pala jer sam tukla jednog skota što me je bio prevario
I ja hahaha a izderana kolena i ledja verovatno svi.sjebo sam zglob na nozi
šteta, da. ali sam se okliznula jer sam ga šutiralapa bolje njemu da si rebro polomila
jel se branio?Ne. Ali sam polomila jedno rebro kada sam pala jer sam tukla jednog skota što me je bio prevario
Jel te tuzio za nasilje?šteta, da. ali sam se okliznula jer sam ga šutirala
to je bilo the ende
jel se branio?
A dobro to se desavaSebe nisam povredila, ali me je jedan u naletu strasti bas ugrizao za usne
pa opet da dobije batineJel te tuzio za nasilje?
paulice povreda u sado-mazo igricama se ne računamhm, uhvatio mi ruke pa nisam mogla rukama ništa, ali sam još uvek imala noge
jbg, nije strašno, posle me melko bolelo, snimili su i malo napuklo, ništa strašno. Ali sam barem rešila tu stvar. cakum pakum
Al sama pomisao na scenu, showpa opet da dobije bаtine
ima i gorih stvari od togapa opet da dobije batine
ma s-m je u pitanju kao brane se a uživaju u bičevanju udaranju šutiranju itdjel se branio?
ma, računa se u povrede u sexu hahapaulice povreda u sado-mazo igricama se ne računa
mooolim? pa ti si amaterNisam lomio qurac do sada.