- Poruka
- 400.040
Machko... nema preskakanja...hajd na popravni ..:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mala_nish:nisam i jos dugo necu i zato me necete vidjati na ovoj temi dok ne bude novosti. znaci ne brzo.uh sto boli kad se ne mozes prikljuciti masi...
![]()

.
:rolleyes: 

Samo prazna obecanjaSamantha Jouns:hahahahhahaahahha DEMON........rekla sam PSSSSSSSSSSSSTTTT .....u sutrasnjem broju bice detaljnije![]()

...moze i sa slikama...slobodno...PLESsitnihDEMONA:E,kad ja budem yebooooo! Pa kad dodjem ovde da pisem...pa bice post od 5 strana!![]()
![]()
Ima da otvorim sajt ceo samo o tome kako sam yebo! 
Ako donesesh korpus delikt ja te vodim na veceru.PLESsitnihDEMONA:E,kad ja budem yebooooo! Pa kad dodjem ovde da pisem...pa bice post od 5 strana!![]()
Sta 5...15 minimum! Samo 5 strana ima da mi pusi!![]()

ops: shkripi 
Samantha,jesmo se dogovorili da ne pominjemo javno ono sto je sinoc bilo?!Samantha Jouns:Jesam juce......zao mi je sto nemam dokaze...BILO MI JE SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPERRRRRRR
ZIVELI QURATI FRAJERI I PSD![]()
evi:NIiisaaammm, sto si dosadna, pa svaki dan pitas isto. I bas nas briga ko se sexsao a ko nije.
evi:NIiisaaammm, sto si dosadna, pa svaki dan pitas isto. I bas nas briga ko se sexsao a ko nije.