Opcija ignor je beskorisna.
Blok jedino ima smisla i treba da postoji jer ovde ima provokatora koji se okume na tebe i indirektno vredjaju i ismevaju svaki tvoj post.
Idu do te mere da pamte i snimaju kad nesto pises na drugim podforumima o sebi npr neku tvoju muku i problem kad podelis oni to prenesu na forumu politika jer im smetas zato sto ne volis njihove politicke opcije ili politicare.Udaraju najnize moguce, onako indirektno ismevaju i podsticu druge na isto pogotovu podsticu svoje politicke istomisljenike.
Da ne bi dolazilo do vulgarnog niskog vredjanja najprostijim psovkama bolje da postoji opcija blok.Da prijavljujem kao tuzibaba neka nemam nameru i objasnjavam razlog koji modovi mozda ne mogu da shvate i vide ili ih mozda briga da istrazuju a plus za zo treba vremena.Tako da sam za opciju blok!
Jos malo li vidim i opet da se desavaju neke stvari ili cu da napustim forum jer necu da mi se kace uhode i ljudi na moje objave i da prenose nesto licno moje na neke teme.To nije za mene forum vise vec toksicno mesto pokvarenih ljudi koji indirektno na podmukao nacin maltretiraju ljude ovde i ismevaju, ponizavaju!Ili cu da zaradim ban kad budem nekog slatko psovao sto ne zelim...Ako takvih ima i to se ponavlja nije ovo mesto za mene!
Zato ako se nesto tako desava najbolja bi bila opcija blok i svi srecni!Ne moram nikom da se zalim i nekog prijavljujem, imenujem i slicno samo blok i toliko!