Pa realno posao uvek možeš da batališ i da probaš nešto drugo, mislim prema poslu realno nemaš ni emotivnu ni moralnu obavezu (nisu ti to ni deca, ni roditelji koji su te othranili pa ni muž sa kojim si se venčala) već ono radiš za platu i radiš za svoje babe zdravlje (osim ukoliko eventualno nisi zdravstveni radnik) i prema tome ako vidiš da nije to to ili ti se ne sviđa, ne odgovara ti, itd ono zašto bi se zadržavala tamo i trpela već ono put pod noge, hvala vam na poverenju, sve najbolje i prijatno a ja odo malo da odmorim ili da potražim nešto što mislim da mi više odgovara.
Tako da malo i ne razumem one ljude koji ne znam zaposle se u tipa nekoj firmi i onda kao godinama ili decenijama kukaju kako mrze svoj posao, kako im se ne sviđa okruženje, kako ih drnda šer i ide im na qurac, kako im je mala plata i kako im ništa ne odgovara ili kako to jednostavno nije za njih, pa brate šta te onda drži tamo, beži onda odatle, mani se toga i ako treba prodaj kokice u nekom parku, zaposli se u nekoj trafici ili kao noćni čuvar, ono radi bilo šta, sigurno bi ti bilo šta drugo više odgovaralo od posla koji ti je toliko grozan i život ti zagorčava.