Da li ste preozbiljni?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
87.930
1740436384636.png

"Život je previše kratak da bi bio normalan. Ostani uvrnut."

Da li volite da budete ozbiljni, uštogljeni? Šta to za vas znači?

Pogledajte prilog 1689487

"Život je previše kratak da bi bio normalan. Ostani uvrnut."

Da li volite da budete ozbiljni, uštogljeni? Šta to za vas znači?
Meni je zapravo ovo "normalno" ,u danasnje vreme,nekada analogija za uniformisanost ,cak i predrasude.
Normalno je da imas insta,FB,da slusas i nosis ono sto je popularno...inace si vanzemaljac( ja iz svog vanzemaljskog ugla :zkez: )
Inace...ko propisuje sta je normalno ( u granicama koje ne urusavaju drugu osobu ili sebe samog)?
Ako je neko ispred svog vremena isto tako bice nenormalan jer je neshvacen.
Nije bas linerno za definisati...zato mozda i ne mora biti podela ( do spomenutih urusavanja)

Zivot nije toliko preozbiljna stvar......Buduci da sam izasla iz ozbiljnije depresije trudim se biti otkacena koiko god mogu.....Jer kljuc je u nerazmisljanju i opustenosti uma....To lijeci...zivce......Sve drugo ubija.....A naravno da moras biti borac za ono sto ti je stalo da ostvaris......Ali na jedan lagan opusten nacin....
drago mi je sa si izasla depresije, imao sam i ja fazu kad sam bio u depresiji, ne ponovilo se

Zivot nije toliko preozbiljna stvar......Buduci da sam izasla iz ozbiljnije depresije trudim se biti otkacena koiko god mogu.....Jer kljuc je u nerazmisljanju i opustenosti uma....To lijeci...zivce......Sve drugo ubija.....A naravno da moras biti borac za ono sto ti je stalo da ostvaris......Ali na jedan lagan opusten nacin....
Ovo je predivno procitati. Zelim ti jos vise srece 🍀

Back