- Poruka
- 87.930
"Život je previše kratak da bi bio normalan. Ostani uvrnut."
Da li volite da budete ozbiljni, uštogljeni? Šta to za vas znači?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, kvalifikuješ se u "weird"ne znam, kažu nekad da ne umem da se opustim, da sam preozbiljan, al opet i kažu da nisam normalan... tako da se to nužno međusobno ne isključuje...
Sta podrazumevas pod "otkaceni"?Kako gledate na ljude koji su mahom "otkačeni"?
Koji odskaču od trenutne okoline, trenutnih strujanja, svog godišta...Sta podrazumevas pod "otkaceni"?
Meni je zapravo ovo "normalno" ,u danasnje vreme,nekada analogija za uniformisanost ,cak i predrasude.Pogledajte prilog 1689487
"Život je previše kratak da bi bio normalan. Ostani uvrnut."
Da li volite da budete ozbiljni, uštogljeni? Šta to za vas znači?
Zavisi od vrste otkačenosti.Kako gledate na ljude koji su mahom "otkačeni"?
drago mi je sa si izasla depresije, imao sam i ja fazu kad sam bio u depresiji, ne ponovilo seZivot nije toliko preozbiljna stvar......Buduci da sam izasla iz ozbiljnije depresije trudim se biti otkacena koiko god mogu.....Jer kljuc je u nerazmisljanju i opustenosti uma....To lijeci...zivce......Sve drugo ubija.....A naravno da moras biti borac za ono sto ti je stalo da ostvaris......Ali na jedan lagan opusten nacin....
Ovo je predivno procitati. Zelim ti jos vise sreceZivot nije toliko preozbiljna stvar......Buduci da sam izasla iz ozbiljnije depresije trudim se biti otkacena koiko god mogu.....Jer kljuc je u nerazmisljanju i opustenosti uma....To lijeci...zivce......Sve drugo ubija.....A naravno da moras biti borac za ono sto ti je stalo da ostvaris......Ali na jedan lagan opusten nacin....