Da li ste pravili miksove za sebe i druge?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.357
Da li ste pravili miks kasete, CD ili USB za sebe i druge?
Kome i zašto?
Da li su vama pravili?

1694667829389.png

kad smo kod toga mito... znaš li da li postoji neki player za windows, ali da nije DJ controller sa svim onim zaebancijama
nego običan player ali da ima grafički wave prikaz pojedinačnih numera, pa da možeš mišem da ih pomeraš i miksuješ
ne ovako napamet. zapustio sam se u poslednje vreme i koristim uglavnom windows player pa št ami bude. Pre toga sam voleo Winamp ali sam iz nekog razloga odustao (davno)
Za snimanje moje muzike koristim opet bajati program Cool Edit Pro (kupio ga u neko doba Adobe) iako imam i Reaper pa i Melodyne ali i to zbog lenjosti ne koristim (osim kad sam baš ono raspoložen i imam vremena na pretek)

znam samo za taj prvi
meni je Cubase nenadjebiv
Imao sam Cubase u dalekoj prošlosti, dobar je ali sam se primio na Cool Edit Pro.
Reaper je veoma dobar i elaboriran a može za džabe, mada možeš da ih častiš što sam i uradio jer cenim njihov trud. BIo sam naleteo nešto za gitaru gde su u tom programu imali dodatak da gledaš svaku notu gde je na vratu gitare pritisnuta. To mi bilo simpatično, video sam šta je i na tome ostalo

Melodyne je profesionalni program da središ greške kao što je falširtanje u pevanju i ujednačavanje ritma. Probao nekoliko puta, radi ko sat ali i za to nemam živaca

Back